Hett i dojon

Jagvar nere och skulle köra lite i vår dojo som instruktör isjälvförsvar för tjejer

Detvar väl en tio stycken tjejer i 20-årsåldern och vi startade somvanligt med uppvärmningen och vi gick igenom en massa olikatekniker.

Jagkände mig lite halvsvullen mellan benen.

Speciellten av de unga damerna ville alltid ?bråka? med mig på mattenoch denna kvällen brottade hon ner mig och satte sig rakt överskrevet och hon tittade mig djupt i ögonen och sa ?ger du dig nu?samtidigt som hon i smyge för de andra tjejerna tryckte sin fittahårt fram och till baka över min kuk. Jag svarade ?aldrig?samtidigt som jag tryckte tillbaka med mitt stånd mot hennes fitta.

Mennu var det dags att ställa upp alla på ett led och hälsa avvarandra och tacka för detta timslånga pass.

Näralla var inne i omklädningsrummet kom hon fram frågade hon mig vikunde ses privat någon kväll?

Jagsa inte under när dessa passen pågick. Det vore oprofessionellt.

Jaggav henne dock mitt mobilnummer och sa att hon kunde ringa närkursen var slut. Hon gav mig en kram och tryckte sig kuttrande medsin kropp och jag kände hennes svettiga och hetta kropp mot minkropp och min halvsvullna lem.

Hontog ett tag om den med sin hand och klämde till den lätt och sa?att denna ska jag minsann ta hand om sen?.

Jagskickade sen in henne i duschen och sa att vi ses nästa torsdag.

Hennesoch mina privata pass kom en månad senare och jag blev så kåt över henne och hennes fina höfter och rumpa och vi hade säkerminst 5 sköna knull med slick och sug under våra pass. Jag baraälskade att ta henne bakifrån, då hennes rumpa gjorde mig heltförtrollad och hon gillade min fylliga kuk djupt i sig, mest gilladehon att tillfredsställa sig sittande på mig och jag njöt av attkänna att hon utnyttjade min kuk för att tillfredsställa sig medden.

Jagtog henne sen efter varje ritt bakifrån hårt och snabbt till jagfick såna orgasmer att jag nästan svimmade varje gång.

Howler M53
2018-11-07 20:50
0
0/5 (0 röster)

Fler noveller inom: Övrigt