Hos studierektorn

Jag hade blivit uppkallad till studierektorn.  Studierektorn var en riktigt gammal hagga, en bra bit över 60 och ful som stryk, dit gick man inte frivilligt. Det var inte svårt att gissa att det hörde ihop med att jag smugit på vår historielärare Sara i omklädningsrummet. Hon hade upptäckt mig och jag tror att hon hade känt igen mig. När jag kom in stod Sara och studierektorn i rummet. Jag ville sjunka genom jorden, hon var lika läcker som vanligt, en strikt dress med vit blus som spände över hennes fylliga bröst.
-Du vet kanske varför du är här? Studierektorn lät sträng som vanligt.
-Uh, ja, kanske?.sa jag och tittade ned i mattan.
-Vad hände i går, i omklädningsrummet?
-Uh, jag.. jag? jag råkade komma förbi och dörren stod visst lite på glänt. Kanske den som var därinne såg mig? Det var uppenbart att mitt försök inte gick hem.
-Råkade komma förbi? Så att du hamnade bakom en rock som hängde i ett hörn i rummet? Och råkade vara kvar där när Sara kom in för att byta om?
Jag hade naturligtvis inget svar på det.
-Jo, jag var där.
-Varför då?  Varför gömmer sig en kille i tjejernas omklädningsrum? Jag tyckte att frågan var ganska onödig, dessutom pinsam.
-Berätta varför du var därinne? Jag rodnade ännu mer. Lyfte blicken och såg mot Sara. Hon såg mer nyfiken än arg ut, en blick jag inte riktigt kunde bedöma.
-Jag? fröken Sara?.
-Ja?
-Hon är så läcker, jag ville se henne naken! for det ur mig innan jag hann tänka mig för. Shit, nu är det kört för mig! Vad ska jag göra nu?
-Ja, det var väl uppenbart att det var därför du var därinne. Och faktiskt positivt att du vågade vara ärlig, till sist. Studierektorn lät inte så arg som jag hade väntat mig. Jag väntade på fortsättningen.
-Du är annars en bra elev, och på sitt sätt tyckte fröken Sara att det var lite smickrande att en vältränad ung man som du ville se henne när du har så många jämnåriga kvinnliga elever att kika på. Hon var tyst en kort stund.
-Så vi har bestämt oss för att hantera ditt beteende här och nu, och sedan kan vi se det som passerat.
Jag trodde knappt mina öron! Det spelade ingen roll vad de skulle bestämma, jag hade varit helt säker på att få lämna skolan samma dag.
-T t-tack stammade jag fram. Jag är så tacksam om jag får vara kvar i alla fall.
-Vad ska jag göra?
Studierektorn tittade på Sara sedan på mig.
-Att kika på någon naken utan att personen själv valt det kan kännas väldigt genant för den som råkar ut för det, eller var tror du själv?
-Ja, jo? tänkte inte på det? Jag kände mig dum, fröken Sara var en trevlig lärare, och hade inte alls funderat på hur hon skulle tänka om hon märkte att någon kikade.
-Nej, det är uppenbart. Men för att du ska lära dig har vi bestämt att du ska få prova på det. Plötsligt insåg jag vart det var på väg.
-Menar ni att? att jag ska?.
-Ja, du ska klä av dig här på expeditionen medan fröken Sara och jag ser på. Som om du tar av dig för att gå till duschen. Hon ställde fram en stol bredvid mig.
-Här kan du lägga dina kläder, det är bara att börja!
Jag tittade på henne och fröken Sara. Till min fasa kände jag hur kuken styvnade lite grand av tanken att visa mig naken framför dem.
-Nå, hur ska du ha det? Jag hade inget val, började med skorna och strumporna och knäppte sedan sakta upp skjortan. När jag drog av den såg jag uppskattande blickar från både Sara och studierektorn.
Jag vände mig om när jag drog av byxorna och stod så i bara kalsongerna. Kuken var inte hård men klart större än vad som var bekvämt.
-Vänd dig om och se på oss! Jag vände mig sakta, såg ned i golvet. Jag ville sjunka genom golvet, rodnade över hela ansiktet. Jag lyfte blicken och såg på Sara. Såg hennes bröst mot den vita blusen och anade bröstvårtorna under tyget. Det såg ut som de var lite styvare än vanligt? Hon strök sig lite över höften med handen.
-Nu förstår du kanske hur det känns när man upptäcker en tjuvkikare i omklädningsrummet? Men hon lät inte arg utan ganska mjuk i tonen.
-Men du kommer inte undan så lätt, du måste lära dig din läxa. Hon lät lite strängare.
-Hur mycket såg du när du var därinne?
Som om hon inte visste det. Men det var väl en del i straffet att tvinga mig att säga det.
-Jag? jag ber så mycket om ursäkt? men jag såg alltihop.
-Alltihop? Du såg mig alltså helt naken? Jag nickade.
-Berätta mer vad du såg och tänkte?
-Jag tänkte? nej, ni får inte bli arg nu..
-Fortsätt.
-Jag tänkte att ni var väldigt fin, att ni hade fantastiskt fina bröst. Att jag skulle vilja få känna på dem. Jag stannade. Hur dum får man vara? Att stå framför sin favoritlärare och tala om att man vill känna på hennes bröst! Om jag får vara kvar vet jag inte hur jag någonsin ska kunna se henne i ögonen igen, men det räckte inte med det.
-Oj då. sa Sara.
-Det var ju en komplimang från en av skolans snyggaste killar. Men naturligtvis helt oacceptabelt. Hon tittade på studierektorn innan hon fortsatte.
-För att du aldrig ska glömma det här så måste du vara lika naken, så ta av resten! Jag visste att det skulle komma, men tvekade. Skulle jag vända mig om igen och sedan bli tvungen att vända mig om? Jag bestämde mig för att inte ta det nederlaget utan drog sakta ned kalsongerna vänd mot dem. Kuken fastnade lite när jag drog kalsongerna över den, men lyckligtvis hade den krympt ihop lite igen. Jag la kalsongerna med de övriga kläderna och stod framför dem, helt naken.
-Var det bara mina bröst som du gillade? Sara tittade på mig.
-Berätta mer vad du tänkte när du stod när bakom kappan och kikade.
-Jag? jag? ?Jag tystnade och fortsatte.
-Ni var så läcker, att ni är vältränad hade jag anat, men det var ännu bättre nu. Jag tvekade.
-Och att se att ni var delvis rakad på fittan fick mig nästan att få stånd.
Nu igen, jag hade alltid haft ovanan att prata först och tänka sedan. Men nu var det naturligtvis kört. Men det var inte över än.
-Såå, du tände på din lärare. Vad skulle du göra sedan när du tänkte på vad du sett? Svaret var ju självklart. Men jag kunde inte säga det. De väntade.
-Uh, jag? jag?. Jag har ibland smekt mig själv när jag tänkt på fröken Sara. Det kunde ju inte bli mer kört, så lika bra att få det avklarat.
-Smekt? Kan du beskriva mer i detalj? Studierektorn lät lite tjock på rösten när hon sa det.
-Jag smeker min kuk medan jag tänker på fröken Sara.
-Skulle du uttrycka dig så om du berättade för dina kompisar? Vilket jag hoppas du inte gör.
-Nej, jag skulle säga att jag runkade.
-Det är nog dags att du visar hur du gör när du tänker på fröken Sara. Va!? Skulle jag runka fram för dem!?? Samtidigt som jag inte trodde jag hört rätt så var det upphetsande och kuken reagerade alltför tydligt. Jag insåg att jag inte hade något val utan grep om kukskaftet och drog några långsamma tag.
-Jag tror inte att du tar det så lugnt. Studierektorn gick fram till mig.
-Det är väl inte mer än rätt att fröken Sara får se hur du gör när du fantiserar om henne? Jag ska hjälpa dig.
?Hjälpa mig?! Jag hann knappt tänka tanken innan jag kände hennes hand stryka över min rygg, ner mot stjärten och sedan över på framsidan. Hon strök med baksidan av handen mot kuken. Tog sedan försiktigt under pungen och masserade den innan hon grep om min kuk som nu hade rest sig. Hon runkade några tag innan han släppte den. Hon ställde sig bakom mig och sträckte fram händerna. Hon smekte mig över magen och ned mot kuken, det gick ilningar genom kroppen av att känna beröringen samtidigt som Sara såg på.
-Så det är så här du skulle vilja göra medan du fantiserar om fröken Sara? Hon grep kuken igen och drog sakta bort förhuden från ollonet.
-Du kanske till och med har fantiserat om det här, att hon ser på under tiden?
Nu var jag mer eller mindre borta av kåthet, atmosfären hade ändrat sig helt.
-Ja, det har varit många gånger som jag tänkt mig fröken Sara framför mig när jag runkat.
-Har hon varit påklädd eller naken?
-Jag har naturligtvis tänkt mig henne naken, det var därför jag ville se henne naken på riktigt.
Studierektorn fortsatte att smeka min kuk, strök längs kukskaftet.
-Du har varit ärlig och det är inte mer än rätt att du får se lite vad du fantiserat om. Fröken Sara började sakta knäppa upp blusen. Hon drog sakta av den och en tunn spets-bh dolde bara nästan de fylliga och fasta brösten. Hon fortsatte med den strikta kjolen, drog ned dragkedjan i sidan och lät den falla till golvet. Hon tog upp den och la den på en stol, vände stjärten mot oss när hon böjde sig ned. Hon vände sig om med ett leende.
-Hoppas jag motsvarar dina drömmar? Hon mer än motsvarade dem. Brösten var fylliga, breda höfter och vältränade ben. Hon tog händerna bakom ryggen och knäppte upp bh:n. Hon höll den framför sig först innan hon la den också på stolen.
-Jag ser att du gillar vad du ser, sa hon och tittade på min hårda kuk, där studierektorn hade smekt över ollonet så det var alldeles glansigt.
-Eller är det kanske studierektorns handlag som tänder dig? retades hon. Jag visste faktiskt inte själv, att se fröken Sara nästan naken var en dröm som gått i uppfyllelse, men studierektorns hand på kuken var upphetsande på ett sätt jag inte väntat mig. Fröken Sara drog sakta ned trosorna och stod helt naken framför mig. Hon strök med handen över höfterna och upp mot brösten.
-Är det här vad du fantiserat om? Vad tänkte du mer, vad gjorde jag?
-Jag tänkte ofta att du stod med benen lite isär och smekte dig samtidigt som du tittade på när jag runkar. Sara särade lite på benen och smekte sig längs insidan av låret och upp mot fittan, där hon bara hade en liten tofs kvar över fittskåran.
Studierektorn hade fortsatt att smeka och runka min stenhårda kuk, visade upp den för fröken Sara.
Nästan reflexmässigt la jag handen på hennes skrev och kände utanpå byxorna. Jag gnuggade den och klämde på hennes fitta. Det var en ovan men läcker känsla att känna på en gammal kärrings fitta, samtidigt som hon kladdade på mej.
-Vänta lite, viskade hon och släppte mig. På några sekunder hade hon hoppat ur sina kläder och stod naken bredvid mig.
-Får jag se när ni kysser varandra? Sara tog ett steg närmare.
-Jag blir så kåt av att se er hångla. Hon kom fram och tog min hand och la den på sitt bröst. Jag kände hur hård bröstvårtan var, och smekte sakta över bröstet.
-Om ni gör en liten show för mig ska ni få en belöning sedan? Hon gick bort och satte sig i en besöksfåtölj, lät benen glida isär så jag hade full insyn i hennes fitta som nu glänste av fukt. Hon drog med ett fingern längs skåran och lät det glida in i fittan. Hon fortsatte upp mot clitoris och roterade med pekfingret där.
-Slicka studierektorns fitta, jag vill ha er sedan!
-Nej förresten, hon får suga dej först.
Att studierektorn gillade yngre killar hade man snackat om och nu visade hon att ryktet stämde. Hon ställde sig på knä framför mig.
-Är det ok att jag tar din kuk i munnen? Har varit sugen länge på att få känna den. Hon skulle inte behöva be om det, jag tog hennes huvud mellan händerna och förde fram det mot kuken.
Hennes tänder rispade lite mot kuken, det var bara upphetsande. Jag kände hennes tunga virvla över ollonet och att samtidigt se fröken Sara, den korrekta men sexiga lärarinnan sitta naken och smeka sig själv blev nästan för mycket.
-Du måste sluta, annars kommer jag, men det var för sent. Hon kramade min pung och svalde hela kukskaftet, och då sprutade jag sperman långt ner i hennes hals. Hon gulpade lite, men svalde girigt all sperma som formligen forsade ur min hårda pojkkuk. Jag var först besviken att jag redan kommit, hade velat spara mig till fröken Sara. Men kände att jag behövde inte lång stund att komma igen. Vi bytte position, studierektorn la sej på golvet med särade ben och jag la mig på knä framför henne och för första gången i mitt liv slickade jag en fitta. Det smakade bättre än jag föreställt mig, lite salt kanske. Och det var läckert att känna hur våt hon blev av att jag slickade henne. Fröken Sara kom fram och ställde sig på knä bredvid mig. Jag kände hennes bröst mot min arm när hon böjde sig fram och tog min kuk i handen. Det tog inte lång tid innan jag till hennes förtjusning var hård igen och hon smekte och runkade mig medan jag slickade studierektorns våta fitta.  Jag kände hur studierektorn spände sig, nu var hon på gång. Hon tog tag i mitt huvud och pressade det mot sin fitta så jag nästan inte fick luft. Men jag sög hennes clitoris lite hårdare, då släppte hon taget och började skälva och rista i hela kroppen. Jag passade på att stoppa in 2 fingrar och pullade så hårt jag vågade, då sprutade hennes fitta mej rakt i ansiktet, det bara forsade om hennes fitta. Kaskader av fittsaft träffa mitt förvånade ansikte, det var en riktigt häftig känsla, jag blev hur kåt som helst.
-Nu är det min tur, viskade Sara, hon tog min hand och ledde mig till skrivbordet där hon la sig på rygg med benen brett isär.
-Ta mig nu, som du fantiserat om när du runkat och tänkt på mig! Jag blev så kåt av att höra att du fantiserade om mig, nu vill jag känna dig!
Sara hade förvandlats från en strikt lärarinna till ett sexdjur, hon slog benen om mig och drog mig mot sig. Men nu hade jag samlat mig och tog kommandot.
 -Du får vänta lite, sa jag och istället slickade jag henne längs insidan av låret närmare och närmare fittan. Hon stönade och drog ned mitt huvud mellan sina ben och lät mig slicka henne. Det smakade salt och gott, och när jag slickade hennes clitoris kände jag hur det skakade i kroppen på henne. Nu var det dags, jag reste mig och lät kuken vila mot hennes fittöppning. Samtidig som jag sakta, sakta lät kuken glida in ställde sig studierektorn bredvid och smekte mig över stjärten. Jag märkte att Sara var nära att komma, för hon stönade allt högre. Jag backade av lite på tempot och då stönade Sara
-Hårdare, Johan. jag kommer....nuuu.. åhhh... Så kramade hennes fitta min kuk nästan så jag kom av mej. Jag stötte kuken i botten, eller stötte in hela kuken i varje fall. Och tryckte på allt jag var värd, hon nästan skrek ut ett långdraget stön som borde hörts över halva skolan. Jag behövde inte knulla vidare, utan stod helt stilla medans hennes fitta kramade kring kuken. och efter några stötar till kände jag satsen komma och jag sprutade djupt in i henne. Efter att ha kommit två gånger på en halvtimme så var jag ganska nöjd. Och det var uppenbart att Sara och studierektorn var det också.
-Nästa gång behöver du inte gömma dig i omklädningsrummet först, log Sara.
-Men å andra sidan känns det lockande att få ta dig i omklädningsrummet istället!

Bonden4 M55
2018-08-23 06:08
6
5/5 (16 röster)

Fler noveller inom: Ageplay