Hotel California

Solen stod lågt över Kalifasbergen i södra Kalifornien... Jag studerade de avlägsna bergstopparna noggrant från hotellets terrass, där jag stod ensam med en halvt urdrucken gin och tonic, lutad mot räcket som hindrade mig ifrån att falla 10 meter ner på marken framför Hotel Californias entré. Solen var så där orange som den bara kan vara i södra Kalifornien. Därtill tycktes solen bada i en svallande himmel färgad helt röd. Just för tillfället var jag helt ensam så när som på den ständigt runtflackande och spansktalande servitören som gick ut och in mellan baren och terrassen. Utsikten och omgivningen gav en nästan febrig känsla. Det var något annat än den svenska myllan. Jag bestämde mig för att dricka ur min drink och vända tillbaka till mitt rum. Med ett stadigt grepp om glaset hävde jag i mig det sista medan isen slamrade i glaset. På min väg över terrassen kom den spansktalande servitören med sin bricka, i farten ställde jag upp mitt urdruckna glas på hans bricka och kramade ur mig mitt bästa 'Gracias' samtidigt som jag sakta fortsatte över terrassgolvet in mot baren. Innan jag nådde ända fram så stod hon där i dörröppningen. 


Svart hår svallandes ner över axlarna, som mötte axelbanden på en röd klänning med en tajt sittande överdel och halvkort kjol-liknande underdel. Jag blev stående framför henne med uppenbara svårigheter att släppa blicken på hennes något ledsna ögon. Innan jag hann tänka någonting överhuvudtaget, utan att ens tänka på att presentera mig, frågade jag henne om hon ville ha sällskap. Hon tittade lite förundrat på mig, utan någon anmärkningsvärd reaktion egentligen och sa lite uttråkad 'Visst.' Hon gick rakt förbi mig och ställde sig vilande mot räcket, precis där jag själv stod för en minut sedan. Innan jag vände tillbaka mot räcket och min nyfunna skönhet bad jag den spansktalande servitören lite diskret att komma ut med två för tillfället passande drinkar. Han viskade med ett litet leende på läpparna 'si entiendo'. Jag närmade mig henne sakta medan hon stod och betraktade bergstopparna. Innan jag hann hela vägen fram sa hon 'hoppas han skyndar sig med drinkarna'. Utan att tänka något speciellt frågade jag damen om anledningen till denna brådska. De tidigare ledsna ögonen gnistrade hastigt till när hon sa 'Nu har du gjort din beställning, när vi druckit upp den så ska jag göra min'. Jag frågade henne vad det var hon tänkte beställa som var så brådskande, hon tittade ut mot bergen och smålog, sen vände hon sig mot mig och drog med pekfingret nerifrån och upp utanpå mina byxor över kuken. Vi gick direkt. 


Väl uppe på hennes högt belägna rum kunde jag genom rutan se en något förvirrad servitör som stod ute på terrassen med sin bricka. På brickan stod drinkarna jag beställde, och nu stod han där nere och snurrade. 'Tänk inte på honom' sa hon leendes samtidigt som hon sakta gick ner på knä framför mig. Sakta men bestämt knäppte hon upp översta byxknappen och drog ner min gylf. Hon började sakta och försiktigt reta min redan allt mer svällande kuk som fortfarande befann sig innanför mina boxers. Snart så drog hon av även dom, och jag var stenhård. Dom tidigare ledsna ögonen var nu som ögonen på en tiger. En tiger som fått syn på något att sätta i sig. Hon lekte med tunga och mun runt min kuk. Hon gick sakta upp och ner längs kukskaftet med små försiktiga pussar, hon lät tungan sakta glida längs med kuken. Ungefär 2 sekunder efter att jag tänkte att jag inte skulle klara mer, tog hon ett ordentlig tag om kuken och omslöt den med sina läppar. Jag stönade ut högt av välbehag samtidigt som rysningar sändes ut i hela min kropp...


Sakta och varierande sög hon kuken med långa handdrag på ett sätt som nästan bara gjorde mig än mer tokig. Efter ett litet tag klarade jag inte mer. Nu hade den där tigern som tidigare huserade i hennes ögon besatt mig. Jag ställde henne upp raskt, och böjde henne framåt över en av hotellrummets byråer. Jag drog upp den undre kjolsdelen av hennes klänning, och drog hastigt ner hennes trosor. Nu var det inte längre tid för något retande, jag hade fått blodad tand, och de djuriska instinkterna hade slagit på. Hon stod nu med rumpan bar framför mig, framåtböjd, och jag på knä bakom henne. Jag ödslade ingen tid, och tryckte in så mycket jag kunde av mitt ansikte mellan hennes brunbrända skinkor samtidigt som jag började slicka hennes fitta. Hon var redan ordentligt våt. Jag höll ett ordentligt tag om hennes välformade rumpa med båda mina händer. Jag hade kvar hennes sexiga trosor lindade runt min ena hand. Jag dansade med tungan över klitoris till lågmälda stön, som blev lite högre varje gång jag tryckte på med mitt ansikte upp mot hennes bakdel. Efter bara en kort stund började stönen bli allt intensivare och hon började skaka i benen. 'JAG KOMMER' skrek hon, slängde bak sin ena arm och tog ett stadigt tag bak mitt huvud, och tryckte mitt huvud så hårt hon kunde mot sig samtidigt som hon stönade förlösande!


'Nu ska jag ha kuken' sa hon och gick hastigt bort till sängen. Svag i benen fortfarande lade hon sig på rygg, och jag tog plats på knä framför henne. Jag tryckte omgående in min kraftigt pulserande kuk in i hennes trånga fitta vilket fick oss båda att stöna ut högt exakt samtidigt, vi tittade på varandra och skrattade lite av sammanträffandet innan jag lade upp hennes ben mot mina axlar och började trycka på. Det tog inte lång tid innan jag gick över henne som en ångvält! Hon började brisera igen och exploderade ut i en kraftfull orgasm. Hennes fitta krampade om min kuk så det var nästan omöjligt att inte komma i henne. Jag fortsatte pumpa kuken in och ut i hennes fitta för allt vad jag hade. 'Lugn, lugn, lugn sa hon efter ett tag, jag klarar inte mer'. Jag drog mig ur henne, gick fram till henne vid sidan av sängen där hon låg helt överkörd, så började hon suga kuken igen... 'Så ja, sug ordentligt' stönade jag ut för att en stund senare ställa upp henne på alla fyra i sängen, för att sedermera trycka ner hennes bröst mot sängen så rumpan kom upp i luften ordentligt. Sen började jag försiktigt slicka hennes rumpa och hennes extremt tajta hål. Jag lekte noggrant med både tunga och fingrar runt hennes stjärthål, tills jag med hjälp av lite glid lät ett finger glida in till ljudet av ett underkastligt stön. Jag fortsatte massera med fingrar och tunga tills hon i långa, tunga stön bad om att få kuken i röven. 


Hennes stjärthål var nu förberett för ansättning. Jag tryckte kuken mot hennes vackra hål, och pressade försiktigt. Trots mina uppmjukningsövningar tog det emot ordentligt, tills jag kom igenom och försiktigt gled in en bit i rumpan på henne. 'Ooohhh... försiktigt nu' stönade hon.. Jag började sakta, in och ut, sakta, sakta. Snart slappnade hon av helt och glidet hade givit full effekt. Jag ökade takten i ertapper och så småningom stönade hon högt ut bönande om att jag skulle knulla hennes röv hårdare... Efter ett litet tag satte jag på henne rejält där bak och hon tycktes aldrig få nog. Jag kände att jag började närma mig det stora klimaxet, i tid drog jag mig ur hennes anal som nu gapade stort efter min djuriska behandling, hon rullade snabbt runt och satte sig upp och började suga. Snart stönade jag ut 'Nu kommer jag' och ställde mig på tårna i ett orgasmiskt krampanfall när hon tog ut kuken ur munnen sprejade ner sitt egna vackra ansikte med min kuk... 


Hon var så otroligt vacker när hon satt där med mig över hela sitt ansikte. Nu såg hon riktigt glad ut också. Gnistrande ögon och ett brett leende över hela ansiktet... Sen började hon suga ren kuken på alla spermarester. 


Den något ensamma och ledsna kvinna jag träffat en stund tidigare på terrassen några trappor ner, var nu en sprudlande och lycklig kvinna med gnistrande ögon. Vi gjorde oss i ordning och gick åter ner. Väl där möttes vi av vår spansktalande vän som förbryllat började avfyra långa salvor av det spanska språket som varken jag eller sexgudinnan på min arm kunde tolka. Vi tittade på varandra, hon och jag, började gapskratta och gick arm i arm vidare... Vår spanske vän suckade ut ytterligare några spanska rader, skakade på huvudet och gick i motsatt riktning. 

TrueGrit M32
2019-03-06 00:31
0
3,7/5 (3 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex