IKEA

Efter en längre tid av surf o sökande på olika sidor så har det blivit en del kontakt med olika kvinnor men aldrig någon träff i verkliga livet ännu. Livspusslet gör det nästan omöjligt o få till.Många trevliga samtal vi chatt och en hel del utbytande av bilder har det ändå blivit.

Men så händer det mest osannolika när jag går på ikea en eftermiddag, kikar runt inte efter nått särskilt utan har kommit ifrån och bedriver lite egen tid i varuhuset. 

När våra blickar möts på köksavdelningen så kopplar jag inte alls men något bekant kändes det allt som. Hon hejar till lite frågande o jag ger något tveksamt tillbaka. 

När jag sedan sitter o tar en kopp kaffe så sätter hon sig med sin kompis en bit bort, han sätter sig så vi ser varandra men hennes kompis har ryggen mot mig, då trillar polletten ner. Det är ju hon, tjejen som jag sätt massor med bilder på skrivit i chatten om hur jag vill träffa henne o tillfredsställa henne på alla tänkbara sett. 

Hon känner igen mig förstår jag direkt på hennes blickar och småflörtande, jag besvarar givetvis hennes signaler och blir alldeles varm i kroppen, där sitter hon tjejen som jag varit så sugen på.

Nu gäller det tänker jag ställer mig upp och går mot hennes håll, när jag går förbi så tittar jag henne i ögonen och när vi får kontakt så gör jag en liten vink bort mot toaletterna. Jag tycker mig få en blink tillbaka och går bortåt utan att vända mig om. När jag kommer bort o kikar så finns det en stor toa ledig, jag känner just på handtaget för o öppna o se att den är tom när jag känner hur någon tar tag i min axel.

Jag öppnar dörren och vi smiter in, hon är ändå sexigare i verkligheten och innan vi ens säger ett ord så är vi igång och hånglar för fullt. Hennes tunga o läppar är  underbara och jag känner hur sugen jag blir.

Jag kommer ta dig här säger jag till henne mellan kyssarna, hon svarar med ett grepp om min ganska hårda kuk och går ner på knä, innan jag hinner förstå vad som händer så är mina byxor nere och hon slickar på mitt ollon innan hon tar kuken i sin mun, jag låter henne suga en liten stund för att sedan dra mig ur.

Ställ dig upp säger jag och böjer mig för att dra ner hennes byxor, trosorna åker ner i samma rörelse och när de är het av så ber jag henne o ta tag i handfatet o böja sig fram. 

Jag ställer mig på huk bakom och slickar hennes fitta bakifrån, hon är redan ganska våt men min tunga får ändå jobba lite och se till att hela fittan blir våt och anus också.

När jag är o slickar runt anus för jag in två fingrar och pullar henne lite mjukt mot g-punkten och hon försöker hålla igen de högljuda stönen. 

Nu är det dax jag ställer mig upp och känner runt med min kuk i hennes fitta innan jag trycker mig in. Hon är så skön o jag stönar något för högt. sen tar jag tag om höfterna och knullar henne en kort stund tills hon ber o bönar om att jag ska ta henne där bak. Jag lyder givet vis och drar mig ur för att sikta på anus, hon är ganska trång men så våt så med lite safter från fittan så glider min kuk ganska lätt in baken. Jag känner hur det stramar runt min kuk och måste ta det lite lugnt i början för att inte komma direkt.

Snart så glider det lite lättare och jag kan öka takten. Då tar jag en hand runt och börjar massera hennes klitta. Hon stönar och flämtar o jag känner hur hon är på gång precis samtidigt som jag känner att det inte går att hålla emot längre. Vi kommer båda samtidigt och jag fyller henne samtidigt som han krampar runt min kuk.

Jag är kvar inne i henne en kort stund innan jag drar mig ur och hon ställer sig upp. vi drar på kläderna och förbereder oss på o smyga ut. 

Vi måste ses igen säger jag innan vi tar oss ut o försvinner från varandra.. 


 

Igelkotten77 M42
2018-01-04 12:40
3
4,6/5 (10 röster)

Fler noveller inom: Analt