Ikea del2

Med inspiration av en medlem med önskemål!


Efter en första träff på Ikea med en fantastiskt men begränsad liten stund på en kundtoalett så åker han hem och väntar till kvällen för o öppna chatten o se om hon finns där. 

Det gör hon o de skriver en stund och det visar sig att hon är lika exalterad över deras möte som honom, de skriver lite om det som hände och eggar upp varandra tills de börjar onanera och kommer tillsammans på varsitt håll denna gången. När han lugnat ner sig så föreslår hon att de måste ses igen. Han har ju så svårt o komma ifrån hemma så förslaget blir att han ska åka iväg och löpträna så kan hon vänta på honom på ett lämpligt ställe. 

Han ber henne ta med en stor filt och beskriver en plats dör de ska mötas, eftersom hon bor i en annan stad och inte känner till så mycket där han bor får han ta en lite risk o möta henne på en plats där de kan bli upptäckta! När datum o tid är bokad kan han knappt tänka på något annat. 

Så kommer dagen han tar på sig träningskläder och tar bilen för o sticka iväg o ?jogga?. Han parkerar bilen och joggar iväg lite sakta mot stigen och där står hon snällt o väntar. Det är en varm eftermiddag och solen skiner så hon har ett linne och en ganska kort kjol, så sexig. De kramar om varandra och hon frågar vart de ska, bara en bit bort längs denna stigen svarar han. De går en stund under tystnad på rad längs den smala stigen, hon går bakom och ger honom några tjuvnyp i baken och ger en kåtblick till svar när han vänder på huvudet. 

Här går vi ner säger han när de kommer till en kant där det är ca 10meter ner till vattnet. Han tar dennes hand och leder henne ner för klipporna, när de kommer ner är där en liten kort strand som är tre meter bred o tio meter lång. Oj vad fin plats utbrister hon och breder ut den stora filten i sanden. De tar av sig sina skor och och sätter sig på filten de börjar hångla stående på knä, några svaga ljud från vattnets vågor som bryter stranden hörs lite svagt annars är de helt ensamma på filten med en kön känsla av solen som värmer dem. 

Han känner i hela kroppen hur kåt o seden han är, måste ta det lite lugnt tänker han för sig själv när han börjar smeka hennes sköna kurviga kropp med sina händer, hennes bröst ör stora och fylliga och ganska snart har han knäppt upp hennes BH och händerna är innanför linnet och smeker hennes bröst, hon besvarar hans beröring med att masera hans kuk genom löpar shortsen. Han känner hur kåt och hård han blir direkt, för o inte komma för fort lägger han ner henne på rygg och drar av hennes linne så hon blir bar på överkroppen. 

Han kysser henne på halsen och ner över brösten, när han kommer till vårtorna så suger han tag om dem med sina läppar så de styvnar lite innan han färsrätter ner på magen, en hand stannar kvar o masserar brösten, hon stönar och rör på höften när han kommer ner o nafsar henne genom kjoltyget, genast lyfter hon på höften och han tvekar inte på att dra av både kjol och trosorna i samma rörelse, han betraktar hennes sexiga kropp i solskenet och hennes nyrakade fitta blänker som en skatt. Han dyker genast ner och kysser henne runt fittan, hon särar villigt på benen och han kysser insidan av låreren. Hon stönar högt och rör på sina höfter för att han ska vidröra hennes fitta men han retas lite och drar på det. 

Hon tar otåligt tag i hans huvud och tvingar honom mot sitt centrum, han svarar med o räcka ut sin tunga och låta den förenas med hennes plaskvåta fitta, han lyfter upp hennes ben mot hennes axlar så fittan vänds upp och han kommer åt o slicka henne ordentligt, han tar två fingrar och låter dem glida in i henne medans tungan fokuserar på klittan. Hon stönar högt smeker sina egna bröst o glömmer helt bort vart de är, han finger knullar henne intensivt en stund för att växla med att låta fingrarna vrida runt långt inne i fittan o leta reda på hennes g-punkt och stimulera den tills hon kommer i en skön orgasm. 

Han drar av sig snabbt och låter sin hårda kuk komma fram i daxljuset, han sätter sig gränsle över henne och lägger kuken mellan hennes bröst, rör sina höfter och hon håller ihop brösten så den blir riktigt skönt för honom sen lyfter han upp den så hon kan suga lite på hans ollon. 

Sen hoppar han av o vänder runt henne på alla fyra, hennes fitta är fortfarande svullen och våt så han har inga problem att tränga in bakifrån när han lägger sin kuk mot hennes mynning, de båda stönar högt och snart är han igång med full fart o kraft. Hennes härliga bröst studsar fram och tillbaka när han trycker på i hårda och distinkta juck mot hennes bak! Ganska snart känner han att han är på gång och snart exploderar han i henne och fyller upp hennes fitta med sin varma sperma. 

Han är kvar i henne en stund och sen lägger han sig på sida brevid och hon rullar runt på rygg, hennes bröst är så sexiga när solen faller på och där ligger de en stund innan det är dax o packa ihop..

Igelkotten77 M41
2018-01-07 07:47
2
5/5 (4 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex