Jag ville inte vara där

Jag ville inte vara här, men hade i ett svagt ögonblick lovat så nu stod jag här på min kusins 40-årskalas, med massor av människor omkring mig. De flesta okända, men en del kända - dock ingen jag brukade umgås med. Stojande barn och högljudda människor. Jag tog ett glas av det framställda bubblet och såg mig smått förtvivlat om för att hitta någon trevlig människa att prata med. När jag snurrade runt kom en liten pojke springande och när jag viftade undan mitt glas gick det inte bättre än att jag hällde en rejäl skvätt rakt över vänstra bröstet på en rödhårig kvinna vid min sida. Reflexmässigt sträcker jag fram min lediga hand för att borsta bort vad jag spillt och inser hur fel det blir och hjärnan skriker stopp. När handen reagerar och stannar vilande på hennes bröst hinner jag hur hennes bröstvårta reagerat på det kalla bubblet innan jag förskräckt rycker tillbaks handen.

-Förlåt, oj, det var inte meningen, jag bara...

-Det gör inget. Champagne och smekningar - en man som vet hur man behandlar kvinnobröst, sa hon med ett skratt och en blinkning.


Smått rodnande lyckas jag lugna ner mitt bultande hjärta och det visar sig att den kvinnan med de vackra ögonen var lillasyster till min kusins fru. Hon hade lika få vänner här som jag och isen var ju bruten, så vi blev stående och pratade och trivdes uppenbarligen bra ihop. Vi såg oss omkring i huset och och tog en liten promenad i trädgården. Vid lekstugan blev vi tillfångatagna av indianer och instängda. Medans indianerna tjoade där ute satt vi trångt ihopfösta längs ena väggen. Plötsligt hade vi slut på ord och blev uppenbart medvetna om kroppskontakten där vi satt sida vid sida. Våra blickar möttes och blickarna sa mer än ord.

Jag kände hennes hand på mitt lår.

-Jag tyckte om att känna din hand, viskade hon.

Jag svarade med att lägga min hand på hennes lår.

Först låg händerna still, men sakta tog vi oss allt större friheter. Händerna hamnade allt högre upp på låren och jag flämtade till när hennes hand gled över min vid det här laget hårda kuk. Min hand hade hittat innanför hennes klänning och hade nått nästan ända upp till ljumsken när vi hörde ropet.

-Nu är det mat - befria fångarna!


Ingen av oss var särskilt sugna på att bli befriade, men när indianerna öppnade och släppte ut oss var det inget att välja på. Diverse plockmat och folk spred ut sig för att hitta någonstans att sitta med maten. Vi var sena och letade oss runt innan vi hittade ett litet bord uppe på balkongen en våning upp. Lite skugga och bra utsikt över alla. Medans vi åt satt vi mitt emot varandra och våra blickar spanade utforskande, hungrigt. Fingrarna möttes och gled isär. Tår retade och flyttades.

När maten var uppäten vred vi stolarna så vi satt med ryggen mot väggen. Jag kände handen på mitt lår igen.

Hon smekte min kuk utanpå byxan och jag stönade njutningsfyllt. Jag lät min hand dra upp hennes klänning så jag kunde smeka upp längs insidan av låret. När jag nådde trosan kände jag att hon var lika sugen som jag. Jag förde trosan åt sidan och började smeka henne.  Hon andades allt tyngre och hennes hand försökte få upp mina byxor.

-Nej,sa jag, det blir för tydligt.

-Men det är orättvist, flämtade hon till när jag lät fingrarna glida in i henne. Jag såg hennes fingrar söka sig upp mot brösten och hon flämtade till när min fingrar lekte och retade, men jag hörde ljud inifrån och drog ner hennes kjol innan jag snabbt reste mig upp och tog tallrikarna.

-Ska vi se om det finns något kaffe?


Vi travade ner och in i köket där ett avlastningsbord fanns att ställa disken på. Kaffe och tårta följde och så fort chans gavs så kastades en het blick, råkade en beröring sprida hetta. Ute skulle det lekas - det var kubb, krocket, frisbee och jag vet inte allt. Det var bara att följa tåget och leka med bland alla andra. Menande blickar när man greppade en krocketklubba, snabba lätta beröringar, blinkningar och viskade ord då vi passerade varandra.

Kåtheten bara fortsatte växa.


Det kändes mer som ett barnkalas än något annat och så fort chansen smet jag undan bakom en liten kulle där jag satte mig i gräset och andades ut i den relativa tystnaden. Bara någon minut senare hörde jag steg och en våg av förväntan for genom mig. Det syntes på hennes blick vad hon ville och hon kom direkt och satte sig grensle över mig. Utan ett ord började hon kyssa mig. Våra kyssar blev allt hetare och händerna sökte sig fram, smekande och längtande. Flämtande hjälptes vi åt att knäppa upp mina byxor och släppa fram min hårda kuk. Hon föste trosorna åt sidan och styrde snabbt in mig in i den varma våta grottan. Hon började rida mig och red mig allt hetsigare medans hennes fingrar smekte sin klitta och mina händer njöt av hennes bröst. Plötsligt slängde hon sig fram över mig. Fortfarande med mig i sig viskade hon i mitt öra:

-Det kommer någon!

Mycket riktigt, på den lilla vägen ner mot sjön kom ett äldre par gående med fiskespön. De pratade och vi hörde varje ord där vi låg. Hon gned sig mot min kuk långsamt och knep med fittan om mig. Hon flämtade i mitt öra medans paret sakta passerade. Jag kunde knappt andas, hennes rörelser fick mig att balansera på gränsen och när hon plötsligt skrek in i min axel och krampade runt mig kom jag i hetsiga stötar.

Flämtande låg vi stilla där medans jag slaknade. Hon satte sig upp och stoppade in min kuk och drog igen gylfen innan hon reste sig och tillbaks mot stojet.

-Vi ses, sa hon leende.

Herman35 M50
2017-01-10 16:51
5
4,8/5 (6 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex