Julbord på Cinderella

Firmans årliga julfest skulle gå av stapeln ombord på Cinderella. Det var lite blandade åsikter angående det valet men vi vart väl iallafall ca: 50 tappra själar som samlades och höll någon form av plikt skyldig konferens innan festligheterna började. 


Efter ett ganska trist julbord och för somliga av kollegorna allt för många snapsar, var det en splittrad och lite tilltufsad skara som valde att fortsätta kvällen med lite party.

Under en rökpaus ute på däck träffade vi på ett gäng glada undersköterskor från Uppsala trakten. Vi kom bra överens och fortsatte kvällens barhopping i deras trevliga och underhållande sällskap. En av de gladaste kvinnorna fångade genast mitt intresse, vi kan kalla henne "Mia" hon var eventuellt några år äldre än mig,Mia var kanske inte den bildskönaste i skaran. Dock var hon både rolig och lite fräck dessutom hade hon ett fantastiskt smittade skratt och som bonus en smått gigantiskt och läcker rumpa.

Mia och jag drog iväg till karaoke baren och där drog vi av några Björn Skifs låtar tillsammans, hon hade en fantastisk röst om jag inte minns helt fel. Vi hade otroligt kul, lättsamt och mysigt ihop och flera gemensam intressen. På nåt underligt vis kom vi bort i från vårt övriga gäng under natten.

Vi dansade först på kul med glimten i ögat, Men efter ett tag hettade det till allt mer. För att urarta till rent hångel, läppar som hungrigt sökte varandra, tungor som bara ville ha mera, händerna sökte sig mot dolda regioner. Blodet rusade och det bultade både här och där. Riktigt hett hångel helt enkelt.

Innan jag kunde hejda mig hade en hand letat sig in under Mias troskant och jag lirkade in 1 finger i hennes dy blötta fitta. Då påminner Mia stönade  mig om att hon är gift. Hon älskar sin man och varken vill eller tänker vara otrogen. Men säger i nästa mening att vi ska gå upp till hennes hytt. 

Jag känner mig aningen splittrad och lite av snoppad men följer givetvis med. När vi väl kommer in i hytten dricker vi först upp resterna av en flaska mousserande av okänt märke. Det hade nog inte behövts, vi var redan ganska runda om fötterna. Vi skrattar och skämtar och plötsligt tar hon av sig både byxor och trosor. Jag minns att hon sa åt mig att göra detsamma. Så där stod  vi nu med nakna underkroppar. Mia skrattade och sa att vi kan ju ha en Ankeborgsfest även om vi inte ska knulla, men vi får lösa det på något annat sätt. 

Rätt som det var tog hon ett stadigt tag om min kuk och jag skälvde till när hon drog iväg mig mot sängen. Satte sig på sängkanten och började kyssa kuken och krama pungen med sin ena hand. Jag kände hur blodet liksom rusade mot magtrakten och hur knäna nästan vek sig under mig när hon hungrigt slukade mig.

Hon slutade precis innan jag kom och lägger sig ner och särade sina ben, jag kysste mig målmedveten fram längst hennes vader och lår. Tog mig tid och lät samtidigt handflatan vila över hennes ångande kön.

Hon gnyr och rör sig otåligt medans jag retsamt kysser insidan av låren på väg mot den våta och otroligt vackra fittan. Jag kysser mellan gården och låter samtidigt näsan nudda hennes öppning. Blåser mot hennes klitoris. Hela tiden observant på hennes reaktioner. Jag drar tungan upp över springan, hon är svullen och smakar ljuvligt och lite salt. Pressar tungan mot öppningen och äter henne inne från. Jag kan inte hålla emot utan låter först 1 sedan 2 fingrar glida in i henne medan jag bearbetar den ljuvliga fittan med hela munnen tungan och läpparna, hon juckar emot och pressar mitt huvud mot sig. tills jag känner de nästan  smärtsamma kramperna runt mina fingrar. Med min andra hand runkar jag samtidigt kuken.

Hon säger att hon vill se. Jag reser mig upp till knästående och fortsätter att massera den som vid det här laget är helt kladdig av försats. Hon tittar på mig och biter sig i underläppen, Mia säger sedan att hon så gärna velat känna den i sig. Jag blir så kåt och upphetsad av hennes ord att mina hjärtslag dånar i öronen på mig. Hon är så fin och otroligt sexig där hon ligger framför mig med låren brett isär. 

Jag kommer närmre och för toppen längst med hennes djupa skåra, de glider så lätt, när våra nu rejält svullna kön möts, känslan när jag kommer i kontakt med den varma våta skåran kan inte beskrivas med ord, När mitt ollon glider är det nästan elektriskt, som om det slog gnistor från våra kön och får mig att känna rysningar av vällust. Hon suckar och drar efter andan, när jag låter ollonet cirkulera runt hennes klitoris.

Jag för den nedåt hennes mynning och låter toppen vila där, hon gnyr och pressar sitt underliv mot mig men jag fortsätter tillbaka upp mot kittan igen. Hon ber mig att sluta retas, jag låter bara toppen av ollonet pressa mot ingången, stannar upp och drar mig ur gång på gång. Sedan låter jag allt mer av ollonet långsamt glida in innan jag drar mig ur helt. Helst skulle jag vilja trycka in den till roten men jag vill samtidigt dra ut på den sköna leken.

Det är på gränsen till plågsamt, så skön är Mias fitta som en varm len mun som omsluter, kysser och suger toppen av kuken. Hon försöker pressa sig allt hårdare mot mig för att få in mer av den men jag håller handen runt kuken strax under ollon kanten för att hindra hennes ivriga försök och mig själv.

Jag flyttar handen några cm och pressar in den lite längre för att få kontakt med hennes G-punkt strax bakom blygdbenet, Det pirrar något helt otroligt i kuken nu så det är till en början ganska svårt att känna vart målet är. Jag gör cirkulära rörelser för att ömsom öka och lätta på trycket vilket vinklar kuken och töjer slidmynningen ytligare. Byter grepp och tar 2 fingrar under kuken som glider med in, märker på hennes reaktion att hon verkar gilla det. 

Hennes fitta är djup och våt, jag drar mej ur och för långsamt in 3 sedan 4 fingrar det är så halt och glatt. Pullar långsamt men bestämt och jag kommer lite djupare för varje tag. Samtidigt låter jag kuken glida mot hennes stjärt och in emellan skinkorna, allt är så våt och halt. Varje gång ollonet glider mot hennes anus stönar hon till så jag anar att det finns en öm punkt där. 

Ber henne att ställa sig på alla fyra och svanka, för in fingrarna och börjar slicka mellangården hon gnyr och jag låter tungan nudda ... 


Efrahim M50
2020-02-06 15:37
7
3,6/5 (18 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex