Kocken

Ja just det, den nya kocken på jobbet...Han utstrålar sex, har en blick som klär av mig och jag gillar det.Vi jobbar ihop bra, snackar om allt, flörtar lite, delar på en Cig och allt känns okej.

Efter en sjukt stressig kväll så står jag i disken, vi var kort om folk och det sista skulle plockas in. 

Jag drar upp min skjorta ur kjolen för det blev varmt och då känner jag två varma stora händer som letar sig upp under skjortan på magen och som smeker mina bröst. 

Jag flämtar till och känner en kind mot min, en kropp som trycks mot min och hans röst som viskar- du är så sexig , vilka former!

Jag svankar så jag känner konturerna av din hårda kuk och ler.

Vänder mig om innan du lirkar in dig innanför bh-n och vi kysser varann, jag drunknar i dina ögon och du tar ett stadigt tag runt min rumpa....

Jag lyfts upp och du knäpper upp min skjorta, kysser dig ner på min hals till dina händer lyft upp mina bröst så du får en svullen och känslig vårta i din sköna varma mun.

Jag njuter och min fitta drar ihop sig. Du får mig våt.

Jag knäpper upp din byxa, smeker din bultande kuk och kramar om din pung, du verkar vara välhängd och full....sticker in min lilla mjuka hand och möts av försats på ditt ollon och smeker det ner på ditt skaft, tar ett rejält tag och runkar dig hårt, du stönar högt och jag älskar det.

Du drar min kjol under rumpan upp på min midja och dina händer letar sig in under trosorna och du drar efter andan när du känner min värme och min fuktiga buske.

Du tar ett tag runt mitt venusberg med kupad hand och jag njuter, ditt långfinger letar sig in och det rinner fittsaft om mig nu.

-Jag vill ha dig i mig,  säger jag och du är inte sen att dra min trosa till sidan och föra din hårda kuk mot min fitta.

Jag är öppen, våt och redo, jag höjer mig lite och du stöter in din sköna kuk, jag ser dig i ögonen och ler.

Dina händer är under mina skinkor nära min stjärt jag vickar lite och får ditt finger vid analen, trycker in det lite och blir ännu våtare. 

Jag smeker mina bröst, kramar och går ner till klittan som är svullen och känslig. Stönar i ditt öra och du fyller mig så skönt med din kuk som stöter in i mig som en hammare, fortare och hårdare. 

Jag får med mig fittsafter upp runt bröstvårtan när jag nyper runt där och du känner doften och går ner och tar bröstet i din mun. 

Jag svankar och kommer runt din kuk när jag känner att du är i min stjärt samtidigt, du dunkar in din sköna sats i mig samtidigt.

Vi stannar upp och ser varann i ögonen, din kuk rycker till i min fitta och jag ger dig och han en kram...;)

66M F54
2020-03-03 11:19
9
3,6/5 (13 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex