Kom och massera mig?

Kom och massera mig, smörj in mig med olja så min kropp blir alldeles hal och blank. Stryk över min rumpa, smek insidan av mina lår, reta och egga mig. Vänd mig på rygg, smörj in och knåda mina bröst. Smek mig över magen och midjan?

 

Du tar mer olja och försiktigt smeker min fitta, smörjer in alla skrymslen och masserar mig varm och våt. Jag flämtar och vrider mig under dina underbara händer, du för in ett finger och känner min puls hamra. Du tar ut fingret och smakar innan du för in två fingar och pullar mig mjukt. Töjer mig och kännermina safter rinna. Jag vill bara ha mer, hårdare men du kysser mig mjukt innan du smeker dig ner till mina värkande fitta igen. Du kysser min klitoris och fortsätter bearbeta mitt våta hål med tre fingrar, den här gången ska hela handen in till handleden.

 

Din behandling är så skön, jag kan inte hålla mig utan sprutar ut mina safter som du tacksamt slickar i dig innan du fortsätter töja. Fyra fingrar och du fyller mig så mycket, hur ska det kunna gå med en hel hand?

 

Jag njuter av vad du gör med mig, vad du får mig att känna, din makt. I ditt våld är jag formbar som lera och du kan göra vad du vill. Och nu vill du fista migordentligt!

 

Fyrafingrar som tränger sig på, mer olja, mer töjande massage. Din tunga slickar och kysser mina ljumskar och min klitoris. Jag är så redo för mer och din hand trycker sig sakta in, centimeter för centimeter. Du för handen lite ut och inför att jag ska vänja mig men tillslut är du helt inne. Rör mitt varma inre. En känsla som knappt går att beskriva fyller mig, bara vetskapen om att hela din hand är i mig gör mig vansinnigt kåt. Du rör fingrarna, trycker lätt mot min anal inne från. Gnuggar knogarna mot min G-punkt. Det är så skönt så min kropp börjar vibrera. Du ökar takten och gnuggar mig hårt tills jag skriker rakt ut, då tar du ut handen och det sprutar fittsafter i takt med mina kramper av orgasmen. Du slickar och suger för att inte missa en droppe medan jag ligger och skälver. När jag andas i normal takt kryper du upp till mig och ger mig en djup kyss som smakar av mig själv.

SusieStorm F37
2018-01-07 16:39
18
4,6/5 (21 röster)

Fler noveller inom: Kinky/Udda