Måndagsmorgon

Vaknade med ett fånigt leende på läpparna? hade just haft en underbar dröm.

Jag suckar lite förnöjt och vänder mig om. Ser dig ligga sovande med ryggen mot mig, alldeles naken. Jag betraktar dig, du ser precis lika vacker ut som du nyss gjorde i min dröm. Leendet växer och jag sträcker ut en hand. Fingrarna nuddar din skuldra. Letar sig fram och tillbaka ner för din rygg. Du vaknar långsamt. Gnyr lite av den sömnighet som dröjer sig kvar i din kropp och av känslan av mina fingrar som nu glidit upp på din höft. Jag vänder dig på rygg, min hand smeker nerför ditt ben och jag ger dig en puss.

Du öppnar dina ögon, ser på mig och ler. Du ger mig en kyss och sträcker sedan gäspande ut dig raklång i sängen. Mina fingrar följer dina konturer på sin väg ner från dina armar till dina ben. Jag omfamnar dig, kysser dig, kramar dig, smeker dig. Du gör det samma med mig. Vi ler mot varandra och vi vet att vi inte kommer ur sängen denna morgon utan ett litet träningspass.

Jag kysser mig ner för din kropp, drar in dina ljuvliga dofter. Kysser och massera dina bröst. Nafsar lite retfullt på din bröstvårta som genast bli styv mellan mina läppar. Kan inte låta bli att suga lite försiktigt på dom. Jag älskar dina bröst som är precis lagom stora och mycket fasta. Tillslut fortsätter jag nerför din mage, mina händer smeker din kropp.

När jag närmar mig ditt venusberg så särar du villigt på dina ben och drar upp dina knän samtidigt som du lägger dina händer på mitt huvud och stönar svagt att jag ska fortsätta. Jag kysser dig på den lilla hårtofsen som pryder din kulle. Händerna smeker längs insidan av dina ben. Jag kysser din ljumske, slickar sakta runt omkring dina läppar. Dina händer tar ett fastare tag om mitt huvud, manar mig att sluta retas. Du är redan fuktig och doftar underbart, jag låter tungspetsen sära dina inre blygdläppar nerifrån och upp mot din känsliga knapp. När jag når fram kysser jag den försiktigt.

Du stönar stilla, andas tungt och ryckigt, du låter mig få veta att du njuter av det jag gör. Uppmuntrad fortsätter min tunga att dansa över dina läppar. Fingrarna gör sitt bästa för att följa med i tungans dans. Snabbare och snabbare går dansen. In och ut glider fingrarna i dig. Jag kysser, nafsar och drar lite i dina läppar. Du pressar mitt huvud mot ditt sköte, du rör dina höfter rytmiskt fram och tillbaka. Dina safter rinner och gör mina fingrar och mina läppar alldeles glansiga. Till sist kysser och slickar jag en stund på din klitta medan jag sakta pressar in två fingrar i dig. Fingrarna söker sig sakta men bestämt fram längs ditt inre och hittar snart punkten de letar efter. Jag låter min tunga bli bred och slickar långa drag upp över din fitta och låter fingertopparna fast massera din G-punkt. Det dröjer några minuter men sedan spänner sig din kropp och du stönar högt.

Jag smeker din fitta med mina våta fingrar och ger din klitta en sista försiktig kyss innan jag glider uppför din kropp. Jag kysser dig ömt. Du slickar mina läppar rena från dina egna safter. Vi kysser varandra, du kramar om mig, tar tag om mina skinkor och pressar mig mot dig. Mitt stånd trycks mot dig, du ber mig komma in i dig, du vill känna min stake fylla upp ditt våta inre. Du tigger, kysser, ber mig. Jag ger dig en djup kyss, så lägger jag mig vid din sida. Du lyfter upp ditt högra ben så jag kommer åt att nosa med ollonet mot din öppning. Du ser på mig med en trånade blick, känner hur jag låter ollonet glida upp och ner för din skåra. Du masserar dina bröst och sluter ögonen. Långsamt låter jag min kuk glida in i dig. Jag känner hur jag pressar isär väggarna i din trånga, våta och varma grotta. Jag känner hur du kärleksfullt kramar om min hårda lem. Vi stönar båda högt av njutning.

Jag börjar stöta in i dig med långsamma drag, njuter för varje gång jag pressar mig in i dig. Smeker dig, slickar på ditt bröst samtidigt som jag taktfast pumpar min stake in och ut i din härliga fitta.
 Vi vrider oss så du hamnar på sidan och jag blir knäsittande mellan dina ben. Jag kan nypa om dig som en tång med mina ben och kan pressa in mig ända till roten i dig. Halvsittande börjar jag öka takten och borra mig djupt in i ditt varma, våta inre.

Jag känner att jag inte överlever så länge till i denna ställning. Känslan blir för stark men jag vill ju inte komma riktigt ännu. Jag drar mig ur och pustar ut lite i knästående ställning. Du tar tillfället i akt och dyker ner på min manlighet. Din ivriga tunga med dina mjuka läppar ger mig en skön uppvaktning. Jag stönar och tar ett hårt tag om ditt hår. Juckar lite försiktigt i din sugande mun. Jag kan inte annat än att njuta. Du är så vacker där du ligger naken framför mig och känslan du ger mig genom dina sugkunskaper går inte att finna motstycke till. Jag smeker din kropp där jag kommer åt. Till slut är jag så kåt att jag inte står ut längre.

?Jag Måste få knulla dig!? ? säger jag bestämt.

Du ställer dig på alla fyra och putar förföriskt med baken mot mig. Jag tvekar inte en sekund utan stöter in hela staken i dig på en gång. Jag tar tag om dina höfter och börjar ursinnigt stöta in i dig. Snabbare. Hårdare. Allt snurrar och de välbekanta ilningarna börjar rusa genom mig när jag gång på gång pumpar dig full med min stake.
 Men inte än. Jag kan inte avsluta det här riktigt än. Känner att du har en liten bit kvar. Jag drar mig ur och du lutar dig ner, lägger huvudet på sned och tittar längtande bakåt emot mig. Jag ser hur en av dina händer söker sig bak och börjar smeka din klitta.

?Snälla kom in i mig igen? ? ber du med en raspig och kåt röst.

Jag vet att jag inte skulle klara mer än några sekunder till om jag direkt skulle pressa in min kuk i dig, så jag böjer mig ner och kysser handen som sakta smeker din klitta. Jag använder mina fingrar och min tunga för att behandla din våta fitta. Din fasta bak putar rakt upp och jag kan inte låta bli att börja slicka kring din rosett. Jag låter sedan mina våta fingrar smeka över din bakre öppning. Jag njuter stort av synen av mina fingrar som leker med din öppning. Du stönar ljudligt och låter återigen din egen hand smeka över din klitta. Jag böjer mig fram och slickar mot öppning. Jag pressar sedan in tungspetsen och låter den virvla runt i och runt ditt anus. Du stönar högt och smeker dig själv lite snabbare. Jag låter saliv rinna ner över din öppning och pressar sedan ett finger mot det och låter det sakta glida in i ditt anus. Jag låter mer saliv rinna ner som mitt finger sedan masserar in och gör din öppning riktigt våt.

Med några långsamma djupa stötar låter jag kuken få bli riktigt hård och våt en sista gång inuti din fitta. Sedan reser jag mig upp och ställer mig på huk över din bak. Jag böjer sedan kuken nedåt och långsamt pressar jag den sedan mot din anal. Sakta glider mitt hårda stånd in i din anal. Du gnyr och stönar om vartannat och smeker dig själv allt snabbare samtidigt som jag långsamt, centimeter för centimeter glider in i dig. Jag känner hur ditt inre mjukt kramar om min lem när jag låter den glida ända in till roten. Försiktigt börjar jag stöta in och ut i dig. Din hand jobbar frenetiskt mot din klitta och jag ser på dig att du börjar närma dig klimax. Jag börjar få upp tempot lite och njuter full ut av känslan jag upplever. Känner snart hur ilningarna kommer tillbaka. Vi stönar högt ikapp med varandra. Jag stöer bestämt min stake in och ut i din anal och äntligen känner jag hur pungen börjar dra ihop sig. Jag vrålar ut min lycka och skjuter den ena strålen efter den andra långt upp i dig. Samtidigt hör jag hur du skriker ut din orgasm. Våg efter våg av maximal njutning sköljer över oss.

Till slut ramlar jag ihop bredvid dig, fullständigt utpumpad. Du vänder dig mot mig. Vi ler och kysser varandra. Ligger kvar länge och bara håller om varandra, smeker sakta varandras kroppar. Till slut måste vi ge upp, vårat träningspass har gjort oss hungriga. En snabb dusch med mycket kyssar och kramar och vi hinner med nöd och näppe få i oss en liten frukost innan vi bara måste köra ett pass till med varandra.

EnCoolKille M33
2017-01-09 10:45
1
5/5 (4 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex