Mera, flera, hetare

Det surrar till i min ficka. Jag tar upp telefonen och ser att det är min sambo som försökt ringa mig. Kan inte ta samtalet nu?sitter i ett möte några minuter till.

Det surrar igen. Känner ett sting av irritation, ringer hon igen? Hon vet ju att jag har mycket på jobbet just nu. Tar i alla fall upp telefonen och ser att det är ett meddelande. Så diskret som jag kan öppnar jag meddelandet och hjärtat slår plötsligt dubbla slag! ?Skynda dig hem, jag behöver hjälp? står det. Kunde måhända vara något att oroa sig över om det inte vore för den bifogade bilden?

...nästan naken, ena handen döljande hennes rakade sköte. Brösten blottade. Gud så sexig min Camilla är, min underbara kvinna! Jag tappar fokus för några ögonblick men lägger snabbt undan telefonen. Tittar på kollegorna runt bordet för att se om de noterat min reaktion. De verkar uppslukade av resultatrapporter och balansräkningar så jag har ett djupt andetag och låtsas som om ingenting hänt.

Jag hinner lagom återfå fokus när det surrar igen?försöker motstå frestelsen. Men jag är så usel på det! Jag lever för frestelser, för passion, för njutning. Jag har strax upp telefonen och tittar. Sambon igen??Vi väntar besök, paret från Örebro. De vill. När är du hemma?? Jag känner hur hjärtat hoppar till igen. Äntligen händer det, tänker jag. Jag tittar på klockan, vi ska vara klara om en halvtimme. Skyndar jag mig så kan jag vara hemma om en timme. Jag skriver ett snabbt svar och bifogar ett par emojis som visar hur exalterad jag är. Nu har jag tappat all fokus på jobbet. Efter en liten stund surrar det  igen. ?De har redan kommit, vi börjar".

Sitter i bilen på hemväg. Minns ingenting från sista timmen. Skyndade mig så fort jag kunde med illa dold entusiasm över att mötet var slut. Hjärtat bankar nästan ur bröstet på mig. Camilla har skickat en film där hon ligger i soffan, helt naken nu?blank i blicken när hon bevittnar paret vi kommit i kontakt med. Mannen ligger tillrätta mellan Camilla och Marie. Marie böjer sig över Tomas svullna lem och tungan leker retfullt med det känsliga ollonet. Hon tittar in i kameran och ber mig skynda mig hemåt?

De sista kilometrarna vill aldrig ta slut, och ändå registrerar jag ingenting av vad som händer runt mig.
Väl hemma så kastar jag av mig jackan och skorna i hallen och går med kvicka steg nedför trappan till källarplanet. Den dämpade belysning, musiken ur högtalarna, det ljuva stönandet från människor som njuter intimt fyller rummet med en underbar stämning. Dofterna från nakna, svullna, savande könsorgan är påtaglig. Sällskapet i rummet ligger nakna, omslingrade. Kysser, smeker, smakar på varandras åtrå, längtan, lust.

Min närvaro uppmärksammas med leenden och trånande blickar. Camillas blick möter min när Tomas svullna lem sakta glider in i hennes mun. Tomas tittar på mig och ler han också. Vi nickar förstående till varandra, känner vi känner hur vi alla förenas i en symbios av njutande själar. Camillas ögon utstrålar på samma gång den innerligaste  kärleken till mig samtidigt som hennes kåthet, köttets lustar, åtrån efter att fyllas av en annan man, få sin klitoris stimulerad av en kvinnas mjuka tunga brinner som en masugn där inom henne.

Jag njuter av åsynen. Marie sitter grensle över Camillas ansikte med baken vänd mot mig. Camillas tunga glider girigt upp och ned för den öppna springan. Det trånga hålet savar ymnigt. Camilla slickar villigt i sig av lustans dryck. Samtidigt ser jag hur Tomas sätter sig på knä, redo att föra in sin stenhårda kuk djupt i  i min vackra kvinnas kött. Mina kläder har sedan länge fallit av. Jag står redo bakom Marie. Camillas suger mjukt på min styva lem samtidigt som hennes fingrar är djupt begravda i Maries våta fitta. Plötsligt tar hon min kuk med sin hand och för den till det väntande hålet. Jag tittar på Tomas, vi nickar menade mot varandra och stöter på samma gång in våra lemmar i varandras kvinnors längtande fittor.

Jag njuter av att känna Maries trånga sköte massera min svullna kuk. Känslan första gången jag penetrerar en kvinna är så speciell. Jag tar in allt, känslan, dofterna, åsynen av kåt och vacker nakenhet. Den underbara syndiga känslan av att njuta förbjuden frukt. Vi ser ingenting, vi här ingenting, vi är alla ett med varandras kroppar, själar, åtrå och njutning.

Mervärdet M47
2020-11-13 11:20
0
3,5/5 (2 röster)

Fler noveller inom: Gruppsex