kåtvasapar M32

Midsommar otrogen trekant

Hade bjudit ut ett kompis par till villan för att fira midsommar.
Hade kännt dom en lång tid tillbaks.
Hade oftast roligt. Trevliga  bägge två, han lite tyst och försiktig mot oss andra tre.
Hade alltid kört en ganska öppen och sexuell jargong när vi träffas, men kim var lite mera försiktig och inte lika öppen.
Men min sambo och vänninna kommer bra överens.Vet att killen är lite tänd på vänninan Sofi. hon är kort med stora fylliga bröst och sexig på ett sött vis. Men de gör inte mej nånting tycker detsamma om henne jag med.
Skulle inte ha nåt emot att ha henne i sängen med oss nån gång och hon vet om att vi brukar ha sex på flera och flera gånger haft extra tjejer med oss.
Och vet hon är tänd på min kille med.
Kvällen löper på med mat och dryck, killen
flörtar lite oskyldig med Sofi också.
Kim blir på ovanligt dåligt humör senare på kvällen,  killen försöker snacka med honom men får inte igång nåt samtal.
Sofi blir då också lite nedstämd, så vi föreslår att vi ska går i bastun för att kanske lätta upp stämmningen lite.
Vi badar bastu simmar och har skoj men kim är  bara med, säger inget klagar på att han mår dåligt men annars är allt bra menar han.
Jag får en ide, vet att Sofi skulle vara intresserad av att prova sex i samma rum eller åtminstone suga av våra killar i samma rum.
Så försöker få igång något med min kille med att vi lite diskret smeker och runkar och han fingrar  mej, Sofi är på men inte kim. När han ser oss så skall han tvätta sej å gå tillbaks ti villan.
Vi tre lämnar i bastun lite fundersamma och kåta.
Men killen tänker han måste ju lämna han med och gå och hålla Kim sällskap.
Men när han sku tvätta sej så ser han på mej och på Sofi å så frågar han Sofi som det då syns på att hon är arg och kåt.
Om han kan få prova klämma och ta på hennes stora bröst, har själv  inte så små men Sofis är flera kupor större.
Var på hon svarar ja, han kryper upp på laven och börjar masera hennes bröst och suger lite lätt på dem. Jag blir så tänd så ja börjar smeka mej själv, älskar att se killen med andra tjejer.
Sofi stönar tyst killen börjar försiktit gå längre ner på henne håller ögonkontakt med henne hon särar bara på låren för att han skall slippa till att slicka hennes fitta.
Allt hade gått så fort, visst har vi fantiserat om detta som hände nu men varit säkra på att det skulle lämna som en härlig fantasi.
Men nu framför mej händer det, är så kåt så
jag skulle kunna komma i en härlig orgasm redan.
Han slickar henne så skönt vet hur bra han är med tungan.
Ser att han börjar bli lite osäker på hur långt vi ska gå och drar sig tillbaks ner på bastugolvet var på hon följer efter och går ner på knä och börjar suga honom hårt och bestämt hör hur han njuter själv är jag i en så grym kåt dimma så kåt att de nästan går av sig själv.
Då stiger Sofi upp och vänder rumpan mot honom han går upp bakom och greppar hennes bröst bakifrån samtidigt som han kör upp kuken i fittan på henne hon stönar rakt ut när han bottnar i henne.
Han börjar knulla henne ganska hårt, trycker fram henne mot laven var ganska mörkt i bastun men kunde urskilja kuken när den åkte in och ut smackade härligt. Efter en  och en hel del stön och stånk , desutom ganska
rädd att kim skulle höra nått som satt på terrassen vid villan 20 m bort.
Så såg jag killen började närma sig, vet inte om Sofi hade kommit hon stönade och bet sig i armen nästan hela tiden så.
När han skulle spruta så svängde hon sig om och bad honom spruta på hennes bröst.
Jag hade då också kommit i en kraftig orgasm.
Sen blev det bara tyst och killen tvättade sig och tackade för en riktigt skön stund.
När sambon hade gått satt vi en stund å tittade på varann, sen efter en stund frågade hon om jag ville slicka henne,hon hade aldrig blivit slickad av en annan tjej förut. Jag svarade att jag gärna ville göra det, och kröp ner av bastulaven och hon särade försiktigt på låren och jag började kyssa hennes innerlår sakta och försiktigt uppåt. Hörde hur hon stönade, förde sakta in ett finger i henne å kännde hur våt hon var,särade på
blygläpparna och började sakta slicka henne medan jag pullade henne sakta. Hon stönade högt och hörde hur hon njöt av att bli slickad och pullad på samma gång, började pylla henne hårdare oxh masserade klitorisen med min ivriga tunga tills jag hörde henne säga att hon var nära å sag till mig att hon ville jag skulle pulla hårdare,tog inte länge förän hon kom i en härlig orgasm. Hon hämtade andan en stund och jag satte mig ner och var kåtare än på väldigt länge. Efter en stund frågade hon om hon fick pröva pulla mig men var inte säker på att hon ville slicka, hon hoppade ner och särade på mina ben och körde sakta in ett finger och började småpullla mig och gud vad skönt det var,efter ett tag tog hon två fingrar och hittade min g punkt och då var det svårt att hålla orgasmen inne,jag kom i en väldigt härlig orgasm. Vi tvättade av oss och skrattade glatt åt vad som just hade hänt.