När Emma hälsade på.

Det hela började lite oskyldigt. Emma var tillsammans med min dåvarande flickväns lillebror. Hon var glad, burdus, väldigt framåt och fruktansvärt rolig. Alltid en jagande blick och ett strålande leende. Visst hade man kollat in henne lite, man var ju inte mer än en man. Sett hennes smala kropp, med rätt stora bröst. Hon var naturligt rödhårig, charmiga fräknar och isblåa ögon. Jag förstod varför Fredrik var tillsammans med henne, hon hade verkligen det där lilla "extra".

Både Fredrik och Emma var 19, utan körkort. Så det blev att man fick skjutsa dom lite då och då, lärde känna båda två vid familjeträffar osv. Slutade alltid med att Emma och jag satt och skämtade och skrattade med varandra. När det tog slut med mig och min flickvän så kändes det mest sorgligt att inte få träffa Emma än själva förhållandet tog slut. Vi höll kontakten lite sporadiskt efteråt, men det tog ett par år innan Emma plötsligt skrev ett meddelande via messenger på Facebook som löd: "Men hej på dig du! längesen! hur är det?" Jag blev lite paff, eftersom vi inte var vänner på Facebook så blev jag ännu mer konfunderad över vad hon ville.

Vi skrev en stund till varandra om hur vi hade det, vad vi sysslat med och så vidare. Emma jobbade inom hemtjänsten och var ute på tjänst hos en kvinna där man var tvungen att sova över. Hon var glad att jag svarade och stundvis kom det fram en känsla utav att hon saknat mig. Även fast hon numera bodde med Fredrik och som det verkade på henne så hade dom ett väldigt trevligt liv tillsammans. Klockan var rätt mycket så när jag berättade att jag hade svårt att somna så kom ett kort och burdust svar.

Emma: "Men runka då?"

Jag satte nästan andan i halsan av skratt. Det var så direkt! visste ju sen förr att hon var verkligen frispråkig gällande allt. Tog ett tag innan jag fick iväg ett svar.
Jag: "Jaha, tips från coachen eller? fram med kuken bara!"
Emma: "Haha, ja? vafan, funkar alltid för mig när jag inte kan sova! Ja, inte runka då, men du hajar! ;) "
Jag: "Haha, jo, jag förstår. Är inte född i farstun! men jaha, är väl bara ta fram kukjäveln då!"
Emma: "Jaaa! Bra där! applåder!"
Jag: "Men vafan? har jag hejarklack när jag ska runka? det var fan ovanligt!"
Emma: "Alltså jag dör av skratt! saknat våra sjuka samtal!"
Jag: "Jag med! hade alltid träningsvärk i magen efter vi suttit o pratat länge"

Det tog en stund innan Emma läste mitt sista meddelande så jag förstod att hon förmodligen hade somnat. Jag kände samma sak, men min kuk ville annat. Alldeles för mycket blod hade letat sig ner och den växte sig större och större. Precis när jag tog min kuk i handen så plingade det till i telefonen igen.
Emma: "Hur går det där borta? är det hårt jobb? haha!" Jag: "Ja, vafan. Hårt är det, men nån måste ju ta sig (h)an(d) jobbet! men jag hör ju inga applåder!"
Emma: "Jag ligger ju här och applåderar som bara fan! heja, heja!"

Jag hade så svårt att hålla mig för skratt, hon var verkligen galen, men jag var lite väl kåt, hård och redo att snart spruta för att skratta. För att få lite extra motivation så klickade jag på hennes profil, gick in på hennes bilder och hittade en bild där hon hade en åtsittande klänning som visade rätt mycket hud. Snabbt ryckte jag åt mig lite papper och sprutade, kom ovanligt hårt för att bara runka. Låg kvar en stund, tog telefonen i andra handen och gick tillbaka till hennes meddelanden. Jag: "Sådär, lite lugnare och mer harmonisk som människa!"
Emma: "Ja, jag med! hann med två gånger och du bara en, du ligger efter!"
Jag: "Men helvete så snabb du är då! bara sådär! och utan applåder!"
Emma: "Jag vet! jag är lyckligt lottad på det viset! men ditt runkande får räknas som applåder! ;)"

Vi skrev en liten stund till innan sömnen tog oss båda två. Jag låg och funderade på hur sexigt och roligt det hade varit. På varsitt håll, men ändå så nära. Dagen efter så fick jag ett tidigt meddelande från Emma om att hon slutade jobba när jag började jobba. Vilket hon tyckte var rättvist. Vi skrev lite sporadiskt under dagen, om allt och inget. Hon var i stan hos en kompis, de skulle ut och partaja lite och undrade vad jag skulle hitta på. Hade inget planerat alls, hade bara tänkt att ta det lugnt. "Bra, lite förfest hos dig! förvänta dig två pinglor klockan 19! bor du kvar på samma ställe?"
Jag blev lite paff, men svarade att de självklart var välkomna.

Dagen gick oerhört sakta, jag verkligen längtade att få komma hem och städa undan. Innan jag hann med så mycket så var klockan sju och det plingade på dörren. Jag hann inte mer än in i hallen innan de själva öppnade och först klev Emma in. Hon tittade på mig exhalterat och klappade händerna. Mitt skratt bubblade upp och blev snabbt omfamnad i en kram.
"Åh! så längesen! Hej!" sprudlade Emma och skyndade sig av med sin jacka. Till min förvåning så hade hon på sig samma klänning jag runkat till natten innan. Emma presenterade sin kompis Moa, som var rätt kort, kanske 1.55 och lite rund. Jättegulligt ansikte och gav mig en ordentlig kram.

Vi satte oss i soffan och emma korkade upp en vinflaska, började snabbt hälla upp i glaset hon fick av mig. Båda två var verkligen pratglada, vi drack, pratade, lyssnade på musik, skrattade och drack lite mer. Moa blev strängt upptagen med sin telefon, nån kille hon hade börjat flirta lite med så hon var verkligen eggad att dra ut på krogen.  Jag gick in i köket för att hämta lite snacks och Emma hängde på.
"Du verkar.. så lugn och harmonisk, kan det stämma?" sa hon retfullt och tog en klunk av sitt vin.
"Ha, ha" svarade jag syrligt och vi båda två skrattade. Jag såg hennes blick vandra nedåt lite snabbt, förmodligen omedvetet. Kände hur det pirrade till i mig.
Vi gick tillsammans tillbaka med lite snacks, Moa la precis sin telefon på bordet och tittade upp mot oss.
"Jaha, vad har ni gjort då?" sa hon med retfull ton på rösten.
"Ja, Emma bara visade att hennes tuttar har växt sen sist!" sa jag skämtsamt.
"Ja! Visst fan har dom!" uttropade Emma högt och klämde ihop dom. Vi alla skrattade högt och fortsatte kvällen.

Framåt elva-tiden så började Moa få lite panik, hon ville ner på krogen eftersom de andra redan var där. Hon ville verkligen få chansen att stöta på den här killen innan han blev för full. Vi tittade på våra glas som precis var påfyllda, sedan varandra.
"Ja, ja! jag går ner i alla fall! kom ner sen!" sa Moa när hon snabbt skyndade ut sig i hallen.
Innan vi visste ordet av det så var vi ensamma, vi fortsatte skoja, prata om allt möjligt. Emma började bli lite mer närgången, la sin hand på min axel, på mitt lår. Hon var inte så påverkad, bara lite salongsberusad. Jag tog en klunk som jag nästan satte i halsen när Emma tittade på mig och sa rakt ut:
"Du vet väl om att du måste ju vara lugn och harmonisk när du går ut på krogen va?"
Jag skrattade till, visste inte om hon var seriös eller om hon ville bara jävlas.
"Jaså? du säger det?" sa jag lite lurigt.
"Ja, jag tänker då inte gå härifrån innan du runkat!" sa Emma med en bestämd min.

Emma bet sig i läppen, tittade ner mot min kuk som började sakta växa innanför mina jeans. Jag förstod nu att hon verkligen menade allvar, jag lutade mig bakåt i soffan och greppade min kuk genom tyget på jeansen bara för att testa henne. Jag fick inget svar, Emma bara ställde sig upp, hasade upp klänningen ovanför midjan sakta. Hennes sköte var i höjd med mitt huvud, hon hade på sig ett par tunna, svarta spetstrosor, satte sig ner igen i soffan, särade på sina ben och satte sin fot mot mitt lår. "Jag får väl börja då!" sa hon retfullt och strök ett finger utanpå det tunna tyget på sina trosor. Blodet rusade ner till min kuk som svällde upp, spände mot tyget i jeansen.

Sakta började jag knäppa upp mina knappar, vek undan gylfen och blottade mina vita, tighta boxer. Min kuk spände hårt mot tyget, ville ut.Vi verkligen stirrade på varandras kön, Emmas fingrar började gnida lite hårdare, masserande rörelser. Jag svarade med att greppa min kuk utanpå mina boxer, sakta börja runka den. Jag bet mig själv i tungan, var så jävla hård. När jag förde in min hand innanför mina boxer kopierade Emma mig och stack ner sin hand innanför sina trosor. Vi båda stönade till lite tyst när vi kände på våra kön. Emma öppnade sin mun snabbt, bet sig hårt i läppen hårt när jag tog ut min kuk som ställde sig upp stenhård och rak.

Jag runkade min kuk sakta med min vänstra hand, Emma stönade och jag såg hur hon pressade in ett finger i sig själv. Plötsligt ställde hos sig upp framför mig och drog av sig trosorna och blottade sin helrakade fitta som verkligen glänste av kåthet.
"Känn!" sa Emma upprymt och tog min hand och förde mina fingrar till hennes läppar. Hon var verkligen plaskvåt.
"Såhär har jag varit senaste timmarna!" sa hon med ett leende på sina läppar och satte sig ner igen, särade på sina lår och fortsatte smeka sig själv. Jag höll på bli galen av hur hon retade mig men fortsatte sakta runka min kuk och lukten av sex började sprida sig i vardagsrummet.

Efter vad som kändes som en evighet av onanerande, stönande så ställde hon sig upp igen, gled ur sina axelband på klänningen framför mig och knäppte upp sin behå hastigt och slängde den på soffan. Hennes bröst var stora och fasta med väldigt små vårtgårdar och stenhårda bröstvårtor. Emma ställde ner ett knä intill mitt lår, höll ett av sina bröst i sin hand och klämde bröstvårtan.
"Fortsätt" sa hon bara när hon slängde ena benet över mina ben, mitt ollon nuddade hennes våta, varma blygdläppar, jag kände en rysning genom hela kroppen. Emma stönade till och lyfte upp sitt bröst mot min mun, hungrigt slickade jag runt hennes bröstvårta innan jag sög in den mellan min läppar.
"Ja, sådär!" mumlade Emma fram ansträngt medans hon smekte sin fitta allt snabbare, hårdare, kände hennes fingrar och våta läppar stöta mot mitt ollon. Jag fortsatte runka min kuk också snabbare, hårdare och Emmas röst ändrades till ett väsande när hon sa: "Jag kommer när som helst".Hon hann inte mer än säga det innan hon pressade sin bröstkorg mot mitt ansikte, greppade mitt bakhuvud.

Själv kände jag att jag kunde snart inte hålla mig från att komma, min hand stötte upp mot hennes blöta fitta när jag runkade min kuk hårt och snabbt. Mitt ollon spände ut mellan hennes läppar, Emma fortsatte att smeka sig själv och tittade ner på mig med sitt rödblommiga ansikte.
Hon kunde se på mig att jag var nära, galet nära.
"Kom, kom!" väste hon till mig och sekunden efter slöt jag mina ögon och tryckte mitt huvud bak mot ryggkudden för att känna min kuk vara precis vid gränsen till att explodera. Jag pressade min kuk lite extra mot hennes fitta precis när jag sprutade och hon tryckte själv emot, sjönk halvvägs ner på min kuk när den sprutade kaskad efter kaskad av varm säd inuti henne. Det var en helt sagolik känsla att äntligen få känna hennes fitta krama om min kuk. Känslan var så erotisk, så euforisk att jag knappt närkte att Emma kom en gång till med min kuk halväggs inuti henne. Emma rörde sig knappt, lät bara min kuk spruta klart inuti sig när hon sakta, sakta lät sin fitta lämna min kuk. Varm säd rann ner på min kuk, Emma satte sig på mig med min kuk vilande mot min mage, gned sig mot den. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag bara njöt.

Plötsligt så steg hon helt av mig, kastade sig nästan över min kuk för att slicka den från rot till topp för att sedan sluka den i sin mun, hela vägen tills det tog stopp mot halsen. Sakta lät hon den lämna sin mun, torkade sig om munnen och tittade upp mot mig.
"Gott vi smakar tillsammans" sa hon och tittade upp mot mig, runkade min kuk sakta med ett riktigt hårt grepp, som att hon mjölkade ut det sista ur mig.
"Du är så jävla härligt snuskig" sa jag och skrattade.
"Om du bara visste" log Emma mot mig, precis innan hon såg att lite säd sipprade upp som hon hungrigt tog i sin mun. Plötsligt ställde hon sig upp, rättade till sin klänning nertill, tog upp sin behå, knäppte den. Tittade på sina trosor, men stoppade ner dom i sin väska, vände sig mot mig och erbjöd sin hand.
"Ska vi gå ner och säga hej, en stund i alla fall?" sa Emma och log.
"Vänta lite bara" sa jag och reste mig för att ta av mig jeansen, kasta bort mina boxershorts och drog upp dom igen.

"Så, nu går vi!"
Vi skrattade gott hela vägen ner.
Vi blev inte långvariga. 

Cityandcolour M37
2019-03-27 22:07
2
4,7/5 (15 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex