När Endra kom till studion

Välkommen till ännu en novell. 
- Kommentera gärna!


Jag såg hur hon nästan skakade när hon kom in till studion. Hade aldrig träffat min kund som jag hade nu sist på kvällen. Hon hade mailat in och ville verkligen göra en tatuering med en simpel textfras. "Don't forget to live" skulle det stå. Endra som hon hette var slank, c:a 1.60, mörk hy, stora ögon och korpsvart hår. Hon tittade blygt mot mig men sken upp i ett leende när jag presenterade mig och skakade hennes hand. Hennes handslag var åtminstone bestämt, men hennes ögon talade om hennes nervositet.

Jag hade tagit fram lite olika alternativ på typsnitt förutom det hon hade skickat till mig. Personligen så tyckte jag det hon skickat till mig kändes lite för "vanligt". Hade precis tänkt att dra runt laptopen som stod framme i receptionen men hon gick runt istället. Hon doftade fräscht, nyduschad. Det var ganska trångt där bakom men hon verkade inte bry sig att stå tätt intill mig. Hon var verkligen vacker och blev snabbt lättare till mods när jag visade upp de olika alternativen som hon inspekterade nogrannt.

"Jag tycker nog den här" sa Endra och pekade på skärmen. Hon hade valt ett av alternativen med lite större, snirkligare typsnitt. "Bra val!" sa jag och höll upp handen för en high-five. Hon fnissade till och gav mig handflatan i en hög "klatsch".

"Men, jag måste fråga dig om legg, faktiskt." sa jag lite generat.
"Åh! Jaså? det måste du?" sa Endra och letade fram körkortet i sin väska.
"Här!" sa hon och räckte fram det till mig. Hon hade ganska nyligt fyllt 19 år och jag såg på körkortet att hon haft det i 1 månad.
"Men grattis!" sa jag.
"Va? vadå? var ju längesen jag fyllde år!" sa hon och tittade på mig med sina stora ögon.
"Till körkortet!" sa jag upprymt.
"Jahaaaa! tack! det var enkelt!" sa hon och log lite snusförnuftigt.

Det kändes redan som att nervositeten hade släppt när vi gick till datorn som hade skrivaren. "Vart ska du ha tatueringen då? det har du inte sagt" sa jag frågande när vi kom fram.
"Jamen, typ här vill jag nog ha den" sa Endra och pekade under sitt ena bröst.
"Typ som en kurva liksom. Förstår du?"
"Snygg placering!" sa jag och berömde henne. Hon sken upp i ännu ett stort leende och glittrade med ögonen. "Förresten.. " sa hon med en lite förskräckt min.
"Ja? vad är det?" sa jag och kollade på skärmen. "Kommer det in massa folk här? från gatan alltså?"
"Ja, det händer väl, även fast det egentligen är stängt nu så brukar det dyka upp lite folk. Varför undrar du?"
"Ja, alltså, tänkte om jag ska ligga här och visa brösten" sa hon och blev generad.
"Brösten? det behöver du inte, kan bara sätta papper så din behå inte får bläck på sig" sa jag.

Endra suckade och tittade ner i golvet ännu mer generad än tidigare.
"Ååh, min kompis sa att hon fick ta av sig sin behå när hon blev tatuerad där. Så jag.. tog inte ens på mig en" sa hon och fnittrade till lite generat.
"Jahaaa" sa jag förstående.
"Självklart kan vi låsa dörren, det är ingen fara!" sa jag och skrattade till. Jag klev upp på en gång och gick till dörren och låste den, släckte även ner i hallen så det inte skulle se ut som att jag hade öppet.

Jag kollade lite mått innan jag skrev ut stencilpapperet, Endra stod där intill mig förväntansfull. Jag skrev ut papperet och klippte till det.
"Kom" sa jag enkelt och gick till min station där jag tatuerade. Jag tog på mig ett par handskar och tog fram papper och lite sprit och när jag vände mig om så stod hon där i bara sina tights. Hennes mörka hud glänste verkligen i skenet från lamporna i studion. Hon hade ett litet smycke i naveln som dinglade när hon tog ett steg fram mot mig. Hennes bröst var verkligen som en marmorfigurs, fasta, uppnosiga, rätt stora till min förvåning men kom på mig själv att jag hade nog inte tänkt på det innan.

Jag rullade fram min stol mot henne och bad Endra att lyfta lite på armen så jag kunde sprita rent området där jag tänkt sätta stencilen. Hon lyfte på armen och satte sin hand på min axel, jag blev lite förvånad men lät mig inte se ut som det.
"Det här kan vara lite kallt" sa jag när jag rengjorde henne. Hennes hud knottrade sig och bröstvårtorna styvnade, blev som två ärtor som stod rakt ut från hennes små vårtgårdar. Jag fick bita mig själv lite i tungan för att inte bli upphetsad. I vanliga fall så brukade jag inte alls tänka på sånt här, såg mina kunder som en tom canvas helt enkelt. Den här gången kändes det annorlunda. När stencilen satt på plats så bad jag Endra att gå och titta sig själv i spegeln.

Jag studerade henne när hon gick dit. Hennes mörka, tjocka hår svajade halvvägs ner på hennes rygg. Hon var så otroligt välskapt den här tjejen så jag fick lov att börja sätta ihop stationen för att inte tappa fokus. Endra stod en stund vid spegeln, jag tittade upp och såg hur hon stod åt sidan nära spegeln och höll upp sitt bröst och fotade med andra handen.
"Helvete!" hörde jag henne fräsa till.
Jag skrattade till och frågade henne vad som hände där borta.
"Så svårt att ta en bild så man ser hur det ser ut som!" muttrade hon.
"Ja, det är lite svårt när det bara är stencilen och inte nån bläck i huden, helst när du är så mörk". sa jag lite pedagogiskt.

"Jaha, ännu en sak till ens nackdel för man ser ut såhär!" sa hon och skrattade till.
"Vadå? vacker?" orden kom ur min mun utan att jag tänkte på det. Endra vände sitt ansikte mot mig och log kärleksfullt mot mig. Jag kände hur röd jag blev i ansiktet och Endra skrattade än en gång till.
"Sluta smöra för din kund nu och hjälp mig istället" sa hon och viftade dit mig. Min kommentar gick inte förbi oberörd, men hon avväpnade mig helt enkelt och jag gick dit. Jag använde en mer sober röst och bad henne flytta sig till en punkt mer på golvet, där belysningen var lite bättre. 

Endra satte sin hand på bröstet och lyfte upp det och tittade neråt mot den.
"Försök inte titta på den, utan bara lyft lite på armen. Jag ställde mig närmare henne och tog ett par bilder med hennes telefon. "Sådär! jag tycker det ser bra ut!"
"Ja, nu ser man bättre. Vi kör på det här!" sa Endra glatt.

Jag fällde ner bänken i liggande läge och hämtade ett skydd.
"Hur vill du ha mig?" sa Endra där hon stod rakt upp- och ner vid bänken.
"Om hon bara visste" tänkte jag för mig själv när jag gick upp mot bänken och la på skyddet. "Du kan ligga här, på sidan, så nära mig du kan och så har du armen över huvudet såhär" sa jag och visade henne. "Aha!" svarade hon kort och enkelt.
"Nu?" kom snabbt en fråga efter.
"Nej, ska sätta ihop lite grejer här först, sen så!" sa jag och började sätta in nålen i maskinen.
"Say cheese!" hörde jag hennes röst intill mig. Endra stod och höll mobilen ovanför sig och fotade oss båda två. Jag fick till nån skum min och jag skrattade när hon visade kortet. "Viktigt att dokumentera på snapchat!" sa hon och skickade till några vänner i sin lista.

Endra fick svar ganska snabbt av någon och hon skrattade till.
"Fett snygg!" sa hon bara.
"Va? vadå?" sa jag frågande.
"Min kompis, hon tycker du är fett snygg! hennes tatuerare var visst en tjock, svettig gubbe om jag minns rätt".
"Kanske var därför han ville ha av henne behån!" sa jag och skrattade grovt. Endra skrattade kanske på tok för mycket åt mitt skämt och stämningen blev återigen väldigt skön och avslappnad.
"Dig visar man ju gärna upp pattarna för!" sa hon upprymt och sköt fram bröstkorgen. Jag skrattade och tittade på hur hon föste undan håret dramatiskt och visade stolt upp sina bröst.

"Det är så skönt att umgås med någon som är lika dum i huvudet som en själv!" sa Endra när hon la sig ner på britsen framför mig. Jag började förberade för att börja tatuera när Endra skrattade till, nu lite nervös igen och jag hörde henne mumla: "Åh, hon är så dum i huvudet". Endra visade mig telefonen och en bild på hennes kompis som gjorde en min på bilden som hon sög av någon, tungan utstäckt mot kinden med texten: "Happy ending?!?"
Jag skrattade grovt åt bilden och närmade mig henne igen.
"Åååh, är det dags nu?!" sa Endra nervöst och la upp armen ovanför huvudet. Jag strykte ut lite vaselin på första bokstaven och la min handlov precis under hennes bröst och tryckte till lite för att sträcka på huden.

Endra blev helt tyst när jag drog den första linjen.
"Va? Känns det bara sådär?" sa hon förvånat. "Ja, det gör inte särskilt ont" sa jag och fortsatte tatuera. När jag precis hade tatuerat klart ordet "Don't" så bad hon mig att vänta lite. Endra flyttade sin arm och skakade sin hand. "Åh, fan vad handen har somnat!". Min blick fastnade på tatueringen när jag väntade på att hon skulle bli klar. Hon lade sig tillrätta igen och närmare mig. "Bra så?" Hörde jag henne säga när jag skulle börja igen.
"Absolut" sa jag bara och fortsatte. Vi småpratade lite under tiden om lite allt möjligt tills hon blev tyst igen.

"Har du gett någon kund en happy ending nån gång då?" Jag skrattade till åt hennes kommentar när jag fyllde på bläcket. "Nä, inte vad jag kan minnas i alla fall!" sa jag och tittade på henne. "Mäh! Dålig service!". Vi båda skrattade och hon gav mig en allvarlig blick. "Jag lovar, ska inte skriva nåt om det i recensionen!" och brast ut i ett stort flin. Jag fortsatte tatuera när hon frågade "Men DU lär väl ha fått en eller flera happy endings? Nåt annat kan jag inte tänka mig!"

Jag tappade fokus lite och lutade mig bakåt i stolen. Flinade lite mot henne där hon låg och viftade på armen igen. "Det är ju sällan personen som utför själva tjänsten som får det, tyvärr!" sa jag med ett ryck på axlarna. Endra fnös till, rynkade sina ögonbryn och sa: "Folk borde fan skämmas!". Jag skrattade ut hjärtligt och tittade på henne, lyfte återigen på mina axlar och gav henne en blick innan jag fortsatte.

Jag tatuerade klart, rengjorde den och lutade mig bakåt och utropade "all done! gå och kika i spegeln nu!". Endra tjöt till ivrigt och småsprang fram till spegeln. Hon studerade den noggrant och brast ut att hon älskade den. Hon gick tillbaka och ställde sig intill mig. "Ska ta och tvätta rent den med lite sprit, kommer svida lite. Sedan kommer jag sätta på en plast, den blir som en extra hud kan man säga, är du känslig mot plast?" Frågade jag och endra ryckte på axlarna. "Tror inte det?". Endra stod i stort sett mellan mina ben när jag rengjorde tatueringen. Det kändes lite tråkigt att vara färdig redan. Jag tog lång tid på mig kände jag, tvättade nogrannt och upp en bit på hennes fasta bröst. Kände den där välbekanta närheten som kom krypande tillbaka igen som så många gånger den här kvällen.

"Vad tycker du då?" Jag tittade upp mot henne och mötte hennes blick efter frågan. "Om tatueringen?" Sa jag frågande. "Nä, om mina bröst! Självklart tatueringen fårskalle!" Sa hon och smällde till mitt huvud lite lätt. Jag flinade och torkade rent det sista samtidigt som jag sa att "både bröst och tatuering är skitsnygga!". Jag fick bara ett flin som svar. Jag frågade om jag fick ta en bild och Endra sa "självklart! Men.. hamnar mina bröst på Instagram då eller?".

Jag skrattade lite och skakade på huvudet. "Man får fota så inte känsligt material kommer med" sa jag snusförnuftigt och lyssnade på Endras skratt. Hon ställde sig rakt upp och ner, lät mig fota henne några gånger innan hon ville att jag skulle ta foto med hennes telefon också. "Jag har fan snygga bröst!" sa hon stolt när hon kollade på sina bilder. "Ja, det har du fan!" sa jag som svar snabbt.

Jag gick tillbaka och hämtade plastbiten hon skulle få på sig och hon följde efter mig. När jag snurrade runt stolen så klev hon in igen, den här gången ännu närmare.
Min blick tittade upp mot hennes ansikte när jag var klar med plasten. Hon stirrade verkligen ner mot mig. Såg hur hennes bröstvårtor styvnade igen när jag smekte handen över plasten en sista gång för att försäkra mig om att den satt bra.

Endra stod kvar, jag tittade fortfarande uppåt mot hennes vackra ansikte.
"Jag är imponerad" sa hon bara.
"Jaså? är du, varför?" besvarade jag henne.
"Ja, att du inte har tafsat på mig än, jag vet nog att du vill". Det var som att luften gick ur rummet, mitt ansikte var så nära hennes bröst nu.

Plötsligt så var hon som förändrad, allvarlig. Endra lät sin bröstvårta smeka mot mitt ansikte, jag kände hennes händer på mina axlar såg hur hon bet sig i läppen, öppnade munnen stort och andades tungt och häftigt när hon lät sin styva bröstvårta leka mot min kind.

Hon böjde lite lätt på knäna så hennes bröstvårta smekte mot min läppar. Jag öppnade munnen och släppte ut min tunga för att möta den. Endra stönade till häftigt och jag kände hennes långa naglar i min nacke. Jag lät mina händer smeka upp längs utsidan av hennes lår, höfter och upp under hennes båda bröst för att omfamna dom, krama lätt och nypa lite lätt i de styva bröstvårtorna.

Endra gled sakta ner på knä framför mig. Båda hennes händer smekte in längs insidan av mina lår tills hennes högerhand gled över min hårda kuk. Hon lät sina naglar krafsa lite på den upp- och ner.
"Säker på att du inte vill ha lite happy ending?" sa hon och bet sig i sin fylliga underläpp och tittade upp mot mig. Innan jag hann svara så slet hon upp mitt skärp och knapparna i jeansen för att köra in handen.
"Jag tror jag fått svar på det här.. " sa hon samtidigt som hennes hand smekte ovanpå min grova, stenhårda kuk. Innan jag hann reagera så hade Endra dragit ner mina boxer såpass att hon kunde få ut min kuk och tog den i sin mun på en gång.
"Fuuuck.. " sa jag högt och stönade. Endra lät ett långt stön vibrera runt min kuk när hon tog den så djupt hon kunde.

Det här var ju fel, väldigt fel. Men jag var helt försvarslös mot den här tjejen som hungrigt sög min kuk in i munnen om och om igen.

Min kuk var så stor och hård den kunde bli. Endra var riktigt duktig på att suga kuk, märktes att hon älskade att göra det. Endra greppade tag i mina lår och tvingade ner sin mun tills det tog stopp, men fortsatte, slappnade av och lät min kuk glida ner i halsen. Jag stönade till högt och argt när hon släppte ut kuken och lät salivet rinna ner på den samtidigt som hon runkade den. Hon tittade upp mot mig med glansiga ögon.
"Får jag lite happy ending också?" med en oskyldig röst.
Jag var som i en kåtdimma, tog ett par sekunder innan jag fick för mig att svara henne.
"Ja, ohja, för helvete, självklart!"

Endra bet sig i läppen igen och ställde sig upp.
"Vänta.. " sa hon och dök ner igen och tog min kuk i munnen och sög in den djuriskt. Runkade den hårt och verkade nästan som att hon avgudade den.
"Så." sa hon bara kort och reste sig upp igen.
Endra stod framför mig, vände sig om och lät tights och trosor åka sakta ner. Jag släppte henne inte med blicken samtidigt som jag gled ur mina jeans helt och hållet. Endras kropp var verkligen som en grekisk gudinnas. En välsvarvad röv som ledde ner till hennes slanka lår, den mörka huden som verkligen skimrade.
Jag lät mina händer vandra upp längs baksidan av hennes lår upp under de fasta skinkorna och kramade till, jag skönjade hennes rosa, våta läppar när jag lät mina tummar vara kvar precis under rumpan när jag kramade till, de var så otroligt inbjudande.

Jag trodde verkligen att hon skulle vända sig om, sätta sig ned på mig, jag förberedde mig förväntansfullt. Istället så tog Endra ett par steg framåt, lutade sina armbågar mot britsen, särade på sina fötter, svankade inbjudande mot mig och vände sitt huvud mot mig. Jag ställde mig upp, tog mina steg fram och la min kuk vilande upp mellan hennes skinkor.

Mina händer smekte jag upp längs ryggen och ner igen för att slutligen än en gång krama hennes fasta mörka skinkor. Jag bet mig hårt i underläppen när jag tittade ner, mina grova, hårda kuk som vilade mot henne. När jag lät den glida ner mellan hennes varma, svullna och våta läppar stönade hon redan till. Endra la sitt bröst ner mot britsen, svankade än mer och slängde sina händer på sina skinkor för att sära dom åt mig. Min kuk trängde in sakta, sakta in, ville retas med henne.

Endra stötte sig emot mig, ville ha mig inuti henne, ville bli knullad. När jag sakta lät min kuk glida ut och trycka in den igen hårt så stönade hon till högt och tog tag i britsen, "Ja, ja!" Endra stönade fram orden och gjorde mig omöjligt kåt. Hennes fitta verkligen kramade om min kuk, hon var sådär härligt trång men otroligt våt.

Doften av rengöringsmedel, sprit och sex spred sig genom lokalen, vi var helt tokiga i varandra. Jag kände Endras naglar stöta lite emot min kuk när hon lät sin hand glida ner för att smeka sig samtidigt. Jag tog det som en signal att knulla henne hårdare, snabbare, nästan lite brutalt. Reaktionen var märkbar, Endra stönade högre än jag hört en tjej stöna förr, hon nästan skrek. Vi knullade så våldsamt att den tunga britsen började röra på sig innan jag nånstans långt bort hörde henne mellan stönen: "Jag kom.. jag kommer.. Jag.. Koooommer!" skrek hon ut när jag fortsatte knulla henne våldsamt hårt.

Endras kropp skakade, hennes ben vek sig lite och hon låg nästan som livlös framför mig på britsen. Men jag fortsatte knulla henne sakta, jag var så nära själv så jag kunde inte sluta. Jag lät min kuk glida ur henne, den värkte nästan. Endra ställde sig upp på skakiga ben och satte sig på britsen och höll sina händer för sitt ansikte. "Shit.. alltså, shit.. jag kan knappt andas" sa hon och tog bort sina händer och log ett brett leende. Jag tog ett steg fram, böjde mig ner samtidigt som jag lät min hand glida in bakom hennes huvud och in i hennes tjocka hår. Jag hade verkligen längtat efter att kyssa hennes stora, härliga läppar. Jag kände Endras hand runt min kuk, hon runkade den sakta, nästan lite försiktigt. Vi avslutade kyssen sakta, Endras ögon var fortfarande slutna och hennes mun halvöppen. När hon sakta öppnade sina ögon och tittade på mig så sa hon tyst: "Hur vill du ha mig?"

"Helvete så sexig du är" mumlade jag fram när jag började styra in kuken i henne igen. Endra flyttade upp ena foten på britsen och särade brett med andra foten på golvet. Hon lutade sig bak på sina händer, stirrade ner mellan sina ben när jag sakta började tränga in igen. Endra kändes än mer trång när jag pressade in min kuk igen. Jag lutade bak mitt huvud och lät ett stön eka genom lokalen. Endra tittade på mig med en bestämd blick. "Är jag så skön?" sa hon nästan lite argt.
"Ja" sa jag kort och stötte in hårt i henne. "Det är du" sa jag och fortsatte knulla henne med hårda, djupa stötar.

"Sluta.. inte! spruta ner mig, snälla spruta ner mig" sa Endra tyst när hon märkte att jag började bli nära, mina stön blev högre, snabbare. Hon bettede sig som att hon var min leksak nu, bara min för att använda nu när hon själv kommit så hårt. Endra stönade högt, greppade sitt bröst och nästan slet i sin bröstvårta.
Med ett par sista, riktigt hårda stötar nästan skrek jag också ut min orgasm när jag lät min kuk glida ut och skjuta satsen på hennes platta mage. Endra stirrade ner för att se hur våg efter våg landade på hennes mörka hud. Endra greppade min kuk igen och förde in den mellan sina våta blygdläppar igen. Min kuk var känslig, men den sprutade fortfarande när jag stötte in den igen och knullade henne våldsamt. Jag kände hur de sista dropparna fyllde henne.

Jag skrattade till när jag tittade ner på hennes kropp som simmade i min sperma.
"Alltså, finns det nåt du inte är bra på?" sa hon och log emot mig. "Du är bra på tatuera, sjukt sexig, bra på att knulla, bra på att kyssas"

Jag skrattade bara, böjde mig ner för att kyssa henne igen, fortfarande med min kuk inuti henne. "Ska du säga nåt om att vara sjukt sexig, kyssas, skön o knulla? har fan varit kåt på dig sen du kom innanför dörren". Endra släppte ut ett bubblande, härligt skratt.
"Varför tror du jag var så jävla nervös?" sa hon och log lurigt mot mig. Jag frågade vad hon menade samtidigt som jag lät min kuk röra sig sakta fram- och tillbaka inuti henne. Endra öppnade sin mun för att säga något men ett stön kom ut istället. Jag kände hur känslig jag var, men det var för sexigt för att sluta. 

Jag kände hur min kuk inte ville sluta vara hård..
Det märkte Endra också.. 

Cityandcolour M38
2020-06-12 07:32
3
4,3/5 (14 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex