När du lyder del 1

Jag hade bestämt med min slampa att vi skulle träffas!Jag skulle hem till henne och skrev att när jag kommer ska du stå på alla fyra på köksbordet naken med ögonbindel ! Ta fram leksakerna är det förstått ? 

Svaret kom snabbt ! Ja master !

När jag öppnade dörren och såg in i köket stod hon där på alla fyra ! Jag gick fram lät mina händer glida över skinkorna hör hur hon stönar till.

Jag särar skinkorna böjer mig fram känner doften av varm kåt fitta jag ser hur en liten droppe bildats nere vid klittan!

Särar mer på skinkorna slickar henne lätt över hennes lilla rosett hon stönar högre och försöker möta min tunga !

Men då smäller det min stora hårda hand lämnar ett rött härligt handavtryck på hennes stora ljusa röv!

Jag återgår till att slicka hennes röv ! Börjar leka med ett inger känner hur det sakta börjar glida in! Blöter mitt finger i munnen innan jag trycker in det djupare hon möter det och försöker jucka mot det men då landar andra handen hårt över röven så att skinkan dallrar !

Jag tar hennes armar och bojar dom på ryggen hon har varit lydig och lagt fram alla leksakerna på bänken .

Jag tar glidmedelstuben och låter det rinna mellan hennes skinkor ! 

Tar en av pluggarna hon lagt fram smörjer noga in den innan jag sätter den mot rosetten och börjar sakta jobba in den och när denne på plats ger jag henne tio hårda daskar över röven!! Jag tar tag i hennes hår och drar upp henne på knä! Jag ska hjälpa dig lägg dig på rygg min lilla slampa !

Efter lite bök ligger hon på rygg på bordet med benen brett isär.

Fittan är våt å glansig ! Sätter min tumme mot klittan och hon flämtar till ! Nu är det så här min lilla slampa säger jag . Du får inte komma innan jag säger att det är ok! Är det förstått? Svaret dröjer lite förlänge så jag daskar till fittan två gånger så hon tjuter till ! Är det förstått frågar jag en gång till!

Roggan78 M41
2018-09-11 10:40
2
2,2/5 (6 röster)

Fler noveller inom: Hårdhänt