Nattpromenaden

Jag hade det lyxigt i min ungdom. Innan jag flyttade hemifrån så bodde tillsammans med min far i en lägenhet som hade en "uthyrningsdel". Det betyder att mitt rum hade en egen ingång från trapphuset med egen hall och toalett. Enda gången jag behövde gå in till fadern var för att äta och duscha, annars kunde vi ha dörren mellan oss stängd om vi ville (vilket vi hade på kvällen/natten).


Klockan var någonstans vid 23-tiden. Nörd som jag är sitter jag vid datorn. Farsan sover. Plötsligt pinglar det till i en av de sociala medierna jag är inloggad på. En tjej från barndomen skriver till mig. Vi skriver lite till varandra innan vi byter varandras msn-messanger och fortsätter skriva om ditten och datten som hänt under åren. Plötsligt frågar hon om jag vill ta en promenad med henne. Jag tittar på klockan. Den är nära midnatt och hon bor ett par stadsdelar bort. "Jag är där om 15 min med cykeln" säger jag.

Jag smyger medans jag gör mig i ordning och försvinner ut genom dörren. Sätter mig på cykeln och börjar trampa de 4km. Vid utsatt tid ser jag henne tillsammans med en vän på den plats vi sagt att vi ska mötas upp på. Hon är kort, storleken större med härligt fylliga bröst och ett leende som jag anser vara väldigt sött. Hon var sig lik från barndomen, då jag minns att jag tyckte hon var söt. Det erkände man ju dock aldrig då.


Vi hälsar genom en kram. Hon säger hej då till sin kompis när hon känner sig säker på att jag är jag och vi börjar vandra. När jag frågar vart vi ska svarar hon "vi börjar gå mot dig så ser vi".

När vi vandrar så pratar vi. Bland annat pratar hon om sin f.d pojkvän; en kille från byn vi växte upp i som jag visste vem det var. De skulle ha gift sig i dagarna, men han fick tydligen panik ett par dagar innan och övergav henne. Någonstans här började jag ana vart denna promenad skulle ta vägen...

När vi kom till ingången till trapphuset var det så självklart att jag inte ens behövde fråga om hon ville följa med in. Jag bara låste cykeln och öppnade dörren åt henne. Vi gick in i lägenheten och in på mitt rum. "Jag antar att jag inte kommer behöva de här" säger hon med ett leende och börjar ta av sig tröjan och BH'n. Min kuk börjar resa sig stenhård direkt; jag hade varit singel ett tag och hade inte haft något nattbesök på ett tag. "Nej, det känns som att de kan vara i vägen" svarar jag lite fumligt innan jag själv börjar "byta om".

I kalsonger och trosor lägger vi oss sedan i min säng. 2 större personer i en 105cm säng är trångt, men i dessa situationer rätt mysigt. Vi utforskar varandras kroppar med händer och mun och jag får känna på de största och mest naturliga tuttar jag känt på till denna dag. (Storlek? Ingen aning, men inget under D och det är inge fy skam på en tonåring som hon var då). Hennes hand vandrar in i mina kalsonger och min innanför hennes trosor. Där möts jag av en varm, blöt fitta som redan är redo; det märks att hon hade ett syfte med vårt möte. Innan jag hinner resa mig upp för att söka efter ett gummi så viskar hon till mig "är du ren? Inga sjukdomar?" Jag svara att jag inget har, jag testade mig i mitt förra förhållande och har inte haft någon sedan dess. "Ge mig kuken utan gummi då! Klarar inte av den skiten"

Berusad av min kåthet bestiger jag henne till missionärsställning och kör in kuken i hennes kåta hål. Jag märker hur påtagligt det är att jag inte fått mig något på ett tag, då jag skulle kunna avsluta det redan där och då. Jag dyker ner med huvudet innanför hennes härliga tuttar och försöker fokusera på att inte komma. Hon märker att jag kämpar och efter ett tag viskar hon "kom i mig". På kommando kommer jag rakt in i henne...

Minnet är här lite suddigt, men minns att vi somnade sked i sängen och att hon var kvar på morgonen. Vi klev upp tidigt och sa hej då innan min far vaknat (som jag inte vet om han hört något eller ej... Vi försökte vara tysta, men det slank igenom ett och annat ljud). Jag gissar på att jag sedan gick och lade mig igen...

Senare fick jag ett meddelande att hon ville mötas, så vi möttes igen nere på stan tillsammans med hennes vän. Hon sa att vännen redan visste vad vi hade gjort så det var ingen hemlis där. Sedan berättade hon att hon var gravid. Hjärtat stannade i några sekunder. Gravid? Hade jag misstolkat hennes ord den kvällen? "Det är inte du som är pappan" hör jag när mitt huvud snurrar och jag fokuserar på henne igen. "Det är mitt X som jag ska ta tillbaka vare sig han vill det eller inte. Men jag tänkte att jag ska berätta det i alla fall med tanke på att du fick komma i mig. Så du inte tror det blir något." Jag andades ut, skrattade lite åt situationen och berättade att jag ärligt inte reflekterat så mycket på det utan enbart antagit att hon var på P-piller. Vi snackade vidare ett tag innan vi skiljdes åt. Efter det har vi inte träffats mer. Jag såg henne och killen på stan ett par gånger åren efteråt men vi höll avstånd. Vem vet, kanske är de ihop än. Jag har i alla fall ett härligt minne av en natt (som jag grämer mig över inte varade längre) med härliga kurvor på en härlig tjej med riktigt härliga bröst som jag inte skulle ha något emot att smeka igen.


Nanuman M34
2020-08-25 21:32
0
4/5 (3 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex