Noveller tagna från verkligenheten - Jag och mamman del 1.

Då jag känner att jag ändå har några intressanta sexstories att dela, så kan jag lika väl skriva dessa här då det verkar finnas fler likasinnade som mig. Samtliga är händelser vare sig ni vill tro på dem, eller inte. Det struntar jag fullständigt i egentligen, men här är dom: 


Året var 2010 och det var sommar, en lördag någonstans mitt i den varma julimånaden. Jag arbetade den sommaren med att sälja lotter där alla som köpte ville vinna det absolut största gosedjuret jag någonsin sett och den skara av köpare var oftast yngre barn som tjatat fram deras föräldrars plånböcker.  

Jag var 22 år gammal och blev snabbt varm i kläderna då jag märkte snabbt hur populär jag blev hos de äldre av att fokusera all mitt fokus mitt krut på barnen och lämnade min station med leenden på läpparna, trots att de lämnade mig utan vinst och med mindre pengar än de hade sedan innan. Nog för att jag märkte av uppskattningen på det goda jobb jag gjorde dagligen, men vid just den här lördagen i juli så nådde det sin topp. 

Det började precis som vilken dag som helst och jag frontade mina stora uppstoppade gosedjur samt plockade fram mina lotter. Jag ställde mig sedan i den varma sommarsolen framför disken och barn började tidigt upptäcka de stora vinsterna jag hade bakom mig, en efter en såg jag hur de drog tag i sina föräldrar och pekade upp mot mig. Barn började svärma sig omkring med med mynt och sedlar och ville ha mer lotter, jag gick allt som oftast ner på ena knät så de själva fick ta de lotter de ville ha. 

Dagen fortlöpte med att jag hade större delen av mitt fokus på barnen samtidigt som jag småpratade lite med föräldrarna. Efter någon timme då jag låter ett barn välja sina lotter när jag står i hans nivå så känner jag en hand längs min rygg samtidigt som jag reser mig upp. Jag tror självklart att det är någon jag känner som antingen vill hälsa eller en kollega som tycker att det är dags för ett lunchbreak. Till min stora förvåning är det en kvinna jag aldrig tidigare sett, hon ler bakom sina solglasögon och frågar mig:

 - Wow, jag tror aldrig jag sett min son såhär entusiastisk förut, hur gör du?

Hennes hand ligger kvar mot min svank medans jag reser mig upp för att iaktta henne ytterligare. Jag la först märke till hennes nya vita sneakers och brunbrända ben medan jag reste mig upp, sedan såg jag att hon bar ett par lagom korta jeansshorts samt en fladdrig vit t-shirt över sin bikiniöverdel som var knyten i nacken. 

- Eh.. Jo men jag har alltid haft barnasinnet nära till hands, fick jag fram i all min förvåning. Hennes hår var uppsatt och fortfarande fuktigt som hon precis hade badat och trots ett diskret klädval kunde jag ändå skymta en kropp som fick en att börja fantisera. Hon såg inte ut att vara en dag över 35 år och hade ett leende som smittade av mig. Hon stod fortfarande nära mig och jag kunde känna hur gott hennes parfym luktade och några fortsatta vänliga fraser utbyttes mellan oss. Hennes hand hade lämnat min svank men jag kunde fortfarande känna en nästan elektrisk spänning varje gång hennes axel vidrörde min arm. 

Hennes son vann ingenting, men jag ville för allt i min värld inte att de skulle lämna. Så jag gick återigen ner på knät och viskade i hans öra att den stora mjuka björnen där på bänken bakom mig skulle så väldigt gärna vilja att han kramade honom. Som på en signal sprang pojken de fyra meterna och drog ner den stora vinsten för att krama om den, sån succé! Han var nöjd och mamman var ännu nöjdare, hon skrattade och lutade sig återigen mot mig. Hon vände blicken mot mig och munnen mot mitt ena öra och sa:

- Jag kommer ikväll också, ensam. Hoppas du står kvar här, sa hon med en sån mjuk röst att jag var tvungen att tänka på annat för att inte en bula skulle synas genom mina kortbyxor. Hon ropade på sitt barn och de började vandra bort från mig. Hennes vita tröja svajade i vinden och de brunbrända benen var det sista jag såg innan de blev ett med den stora folkskara framför mig. 

Jag stod häpen kvar och hade svårt att greppa vad som precis hade hänt. Skulle hon återvända under kvällen? Menade hon att hon hoppades just jag skulle vara kvar här? 

Där och då förstod jag ingenting, men allting skulle sedan falla på sin plats..

hugefredrik M29
2018-08-29 15:29
4
3,5/5 (6 röster)

Fler noveller inom: Ageplay