Offentlig sex

Tjoho allesammans, jag ska berätta om en liten kul grej jag var med om för ett tag sen. Jag har under en längre tid skrivit med en grabb på kik, vi kan kalla honom Pelle.

Vi har länge skrivit om att vi ska ses o ha sex, vi har båda varit sugna på att testa nåt lite annorlunda och lite av den förbjudna spännande sorten av sex, nånstans ute på offentlig plats. En fredag blev det då äntligen dags för vårt lilla möte. Vi bestämde att vi skulle ses på Tanums shoppingcenter och fool around lite på en toa där.

Det kändes både spännande och upphetsande, helt ärligt är det nåt jag i vanliga fall inte skulle gå med på. Haha, jag är en fegis, men vi fick till vårt lilla möte på en toalett där, han var där först, sen kom jag in, Bara  klä av sig o låta han komma in i den våta musen som så länge väntat på detta. han tog mig bakifrån mot handfatet.

Efteråt tvätta vi av oss och klädde på oss, han gick ut före, jag stannade kvar, kissade o klädde på mig och gick sen iväg och handlade lite innan jag tog bussen hem  

Det blev en trevlig upplevelse att minnas, kanske gör vi det igen fast annorlunda då, jag vill rida han på toastolen ... 


NaughtyGirl F43
2020-04-20 20:48
13
2,5/5 (18 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex