Ojoj..

Det här inte fortsättningen på det tidigare inlägget..


Jag satt på bussen med en vän från förr o diskutera en massa saker som egentligen inte behövdes tas upp på en buss.. 


Han går av bussen och jag sätter på mig mina hörlurar och faller in i en dröm eftersom jag vet att det kommer ta en liten stund för att komma fram till min destination. 


Vaknar upp och ser att det sitter en liten bit ifrån mig en söt tjej som jag har träffat på ett uteställe.. Hon va en sån där tjej som vet att hon ser bra ut och har alltid en massa blickar på sig av kåta gubbar och grabbar som nog hade gjort vad som helst för att få en stund med henne.. 


Sätter mig till rätta o försöker få kontakt med henne och jag tänkte att jag måste få iallafall prata med henne innan jag ska av bussen.. 


Jag reser mig och går fram till henne och säger hej igen det var ju inte igår och hon log men ändå lite som att hon inte mindes mig o jag förklarade vem jag var o hon skrattade och sen så sa hon att det var ju jag va ju den som hjälpte henne med att få tag på en taxi hem och hon hade trott att jag skulle försöka få följa med hem till henne men gentleman som jag va så betalar jag hennes taxi och ber om ursäkt att jag inte åker med o det mindes jag inte alls för just den tiden hade jag flickvän och jag är ju inte den otrogna typen.. 


Så nu satt vi där och pratade o så sa jag att jag skulle hoppa av om två hållplatser och då sa hon att det skulle hon med. 


Hon log sådär fint att man bara rös i kroppen o det kändes lite i han där nere.. 


Hon frågade mig om jag hade flickvän och jag berättade att hon hade dumpat mig för en äldre man, jag gjorde en liten min där hon skulle ta min hand o sa du kommer nog att hitta en ny tjej så snygg som du är.. 


Jag sa att jag skulle göra allt för att ha en tjej som henne och hon sa att jag skulle följa med henne hem och sova över hos henne o vi gick av bussen hand i hand o påväg till henne.. 


Jag måste säga att jag va nog den lyckligaste personen just då o precis då kom värsta regnskur och vi sprang till henne och in genom dörren och slängde av oss kläderna och la oss i hennes säng och började kramas o jag va i himmelriket o jag stannade upp och titta på henne och hon sa att det hade hon velat så länge o att se henne naken va ju som en dröm att få se o jag sa det hade jag med .. 


Gick fram emot henne och ser hur hennes bröst va nästan finare än vad jag hade tänkt o så hade hon en liten pericing i en av bröstvårtorna o i naveln, satte mig på sängen och tog tag i henne och hade hennes navel i den höjden och började jag kyssa henne sakta och hon skrattade till o sa att det kittla till från top till tå.. 


Hennes kropp va ju såå vacker o börja smeka hennes bröst och hon njöt av så mycket att jag la ner henne på sängen och började kyssa överallt och kom till hennes läppar och sa att hon skulle blunda och jag fortsatte kyssa på halsen och ner mot brösten igen o ner till naveln när jag kommer ner mot hennes fifi så kände jag hur våt och varm den va o jag reta upp henne ännu mer med att börja kyssa hennes insida av låren o sen sakta kom jag upp till hennes härliga fifi o nu va det så nära att hade jag slickat en liten stund till så hade hon kommit o det var ju klart att jag gjorde det att hon kom o hon bara skrek av njutning.. 


Hon skakade och sa ojoj det var verkligen något som hon aldrig varit med om förut o log o fråga om det va en dröm eller händer det här verkligen o jag svarade att det är bara en dröm o då så tog hon kommandot och la mig på rygg och tog tag i min kuk som hade stått givakt bra länge o sa att nu va det min tur att få komma och hon började med alla olika sätt som jag inte va van med att en tjej brukade göra. 


Precis innan jag kom så tog hon tag i mitt spett o förde in den i hennes varma o våta fifi o vi kom samtidigt.. 


Trodde att det aldrig skulle ta slut från mitt spätt och hon sa att det var så himla mycket att blir det inte ett barn av detta sprut så är det konstigt.. 


Vi la oss ner och började skratta och sa att det va ju inte det vi hade tänkt oss men det var ju inte helt fel att få utlopp av tankar och funderingar kring hur det skulle vara.. 


Hon frågade mig om jag kunde komma förbi till henne fler gånger och det kan jag lova att jag gjorde.. 

daddyswed M41
2020-08-05 06:18
0
1,5/5 (4 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex