På dagis

Det här hände när Kalle min son var liten och gick på dagis. Lisa min sambo och jag turades om att att lämna och hämta honom. Kalle hade fått en ny dagisfröken, Olivia. Hon hade stora fylliga läppar som var rödmålade och ramade in hennes bländande vita tandrad. Hon var lite mullig och kom från början från Chile. I förbigående tänkte jag på hennes urringning som utan att vara opassande avslöjade två stora tunga bröst i ett linne som inramades av en röd kofta. Nedtill hade hon ett par svarta stretchjeans som spände hårt över hennes breda lår och höfter. För att inte tala om den stora runda rumpan! 


Det hände i slutet på november. Det hade tillslut blivit kallare ute efter en lång och mild höst. Jag hämtade på dagis. Det hade varit pyssel på dagis och värmen och humöret var högt i lokalen. Jag hade lyckades tajma in när fyra andra föräldrar också hämtade sina barn. Olivia var ute i kapprummet och hjälpte en annan förälder när jag klev in genom dörren. Eftersom det var kallt ute så hade barnen så många fler plagg att få på sig under en turbulent blandning av lek och kiv. 


Jag såg Olivias breda bak inklämd i ett par blåa jeans. Jag ville det inte, men blicken fastnade ändå. Jag blev torr i munnen och slog undan blicken. Den var så inbjudande och det var så orättvist! En barnsko kom flygande och jag böjde mej ner efter den samtidigt som Olivia och våra händer möttes, för första gången någonsin där på golvet. Vi skrattade båda lite generat och reste sig upp. Jag med skon i handen och de stod nu i det fulla, stojiga kapprummet helt nära varandra. Vi överträdda en osynlig gräns av intimitet. Bara några få centimeter ifrån varandra, för att det var fysiskt omöjligt till något annat i det trånga rummet. Ändå över gränsen. Jag såg ner på Olivia framför mej.


Hon log precis som alltid men det fanns något mer i det där leendet, något som inte funnits där tidigare. Eller som funnits där men som nu var förstärkt. Och så rodnade hennes kinder en aning och jag kände sig själv helt varm. Impulsen var att böja sig fram och kyssa henne. Jag kände hennes heta andedräkt mot sig, i korta stötar. Hennes stora bröst hävde sig upp och ner under de där andetagen och fast det var hennes leende ögon han mötte kunde han på inget sätt undvika att se hur hennes bröstvårtor stretade ut genom behån och linnet. Jag såg vidare förbi ner till mitt eget underliv, det gick inte heller att undvika min egna kåthet, min hårda kuk bildade en bula i mina byxor. 


-Ska? jag ta den där? sa hon. Han såg på mitt tillstånd och bredvid det i sin hand höll han en liten barngalosch och den möttes av Olivias hand. Olivias huvud var också böjt, det kände han på andedräkten som kändes om möjligt ännu hetare. Hon såg vad han såg. Han släppte den ifrån sig.

-Ja, jag?svalde jag hårt och hennes hand smekte över min ner till skon och jag liksom darrade till under hennes varma beröring. 

-Självklart. Är Kalle klar tror du? Vi ska på middag? hemma jo förstås?


Jag undrade själv över vad min mun sa. Släppte ifrån sig galoschen men smekte Olivia över den andra armen, ville inte att ögonblicket passerade samtidigt som det gjorde det.


Barnen hade övat in en liten luciaföreställning och det var dags att visa upp det för föräldrarna. Min sambo, Lisa och jag gick dit med Kalle klädd i en liten tomtedräkt. Barnen stimmade omkring och personalen radade upp dem för att sjunga sina sånger under ledning av fritidspedagog Ingrid vid pianot. Lisa svingade upp sin telefon för att filma i den mörka och trånga lokalen. 


Olivia mötte dem med blicken med ett varmt leende och ställde sig framför dem för att själv ta del av föreställningen. 


-Jag måste få en bättre vinkel! sa Lisa och trängde sig fram framför Olivia och några andra föräldrar. Jag skakade uppgivet på huvudet inför tilltaget. Jag delade inte Lisas syn av värdet av att filma varenda barnframträdande, men det var upp till henne.


Pianot började klinka och barnen började i ojämn takt och tonhöjd framföra det lilla programmet Luciasånger. Det var bedårande gulligt och lika del långtråkigt. Jag log snett åt den förbjudna tanken samtidigt som in släntrande sena föräldrar fyllde på och trängde sig fram så att lokalen blev än trängre. Jag fann sig plötsligt stå med ryggen uppressad mot väggen och Olivia pressad mot sin kropp. Igen fanns ingen medvetenhet utan vi var båda offer för omständigheterna. Eller?


Olivia vred vid ett tillfälle på huvudet och log upp mot mej, samtidigt ursäktande och vänskapligt inbjudande.


Jag kunde återigen inte låta bli. Jag spanade ner över hennes axel och såg ner i väl tilltagen urringning på den bystiga kvinnans julröda klänning med knäppning fram. Den stramade runt hennes kurviga kropp och jag blev med ens återigen högst medveten om hennes värme. 


Ytterligare en förälder pressade sig fram genom en föräldra- och personalmassa som egentligen inte gick att pressa sig fram genom. Olivia tog ett steg bakåt och jag kände trycket från hennes skinkor mot mina lår. Jag hade tidigare lagt märke till att klänningen inte var så tjock i tyget och det kände han väldigt väl nu när hon stod tryckt mot mej. Obönhörligen kände jag hur blod började pulsera ner mellan benen på mej. Jag förbannade de lätta och lediga chinos som gjorde att när kuken nu utan återvändo reste sig så pressade den sig mot Olivia. Själv stod jag lite nerhasad där han stod uppträngd mot väggen och min stora hårda kuk la sig till rätta mot Olivias ena skinka. 


Jag rodnade lite i skam och återhållen åtrå. Jag kände återigen hur Olivias andning ökade i intensitet. Jag såg ner i hennes urringning igen och kunde inte hålla tillbaka den överraskade flämtningen från att med en stöt träffa Olivia i nacken. Jag hade inte sett när, men hon hade tydligen knäppt upp ytterligare en knapp i klänningen. En rödflammig rodnad ner mellan brösten kunde anas i dunklet, men något annat, något mycket mer förödande för mitt tillstånd kunde också skymta i mörkret. Två stora, bruna vårtgårdar.


Det ryckte till i kuken och försats pulserade ut i kalsongerna. Olivia vred lätt på kroppen. Det behövdes inte mycket för att mitt hårda, fuktiga ollon skulle hamna rakt mellan hennes stora runda skinkor. Trots att det var diverse klädesplagg emellan så kändes det att han var exakt där. Jag hörde både hur jag själv och Olivia flämtade. Det slog små blixtar framför mina ögon. 


Med små rytmiska rörelser började Olivia röra rumpan så att trycket blev ömsom lättare och hårdare mot min kuk. Min hand som legat pressad mot väggen började en upptäcktsfärd över hennes runda höft som han inte ville tänka på var den skulle leda, men som ändå tycktes målmedveten. 


Mycket trevande och varsamt gled den utanpå klänningen över höften och ner på det strumpbyxklädda låret. Utan att ödsla tid vände handen sedan uppåt igen, nu under klänningen. Med visst besvär men ändå smidigt som en ficktjuv gled handen upp över hennes mjuka mage och in under resåren i såväl strumpbyxan som trosorna, nu med Olivias hand som hjälpsam medbrottsling. 


Det var så varmt där innanför! Hetta slog emot mina ivriga fingrar och sedan omslöts de i en fantastisk väta när pek- och långfingrarna gled ner i hennes renrakade skåra, med en cirklande rörelse kring klitoris för att sedan sjunka in mellan hennes såphala blygdläppar. 


Olivias andetag blev snabbare och jag kände hennes puls öka när blodet strömmade ner i fittan på henne. Hon kramade om mina fingrar med slidmusklerna och greppade med ena handen krampaktigt tag om mitt lår. Med sin andra hand tog jag tag om hennes höft och började med små snabba rörelser röra sig hårt mot Olivias putande, stora rumpa. Olivia hjälpte till att häva sig upp och ner på tå så att kuken gled i små rörelser mellan skinkorna. 


Jag pullade Olivias fitta med två fingrar långt in i fittan och kom samtidigt åt att gnida hennes klitoris med handflatan. Olivia släppte mitt lår och bet sig i tummen när det gick för henne samtidigt som hon pressade sig hårt bakåt mot min kuk.


Olivias fitta drog ihop sig kring mina fingrar i rytmiska kramper och det skickade mej över gränsen in i en kraftig orgasm. En ilande känsla följdes av hur det ryckte i kuken när stråle efter stråle av sperma sköt ut i kalsongerna och jag pressade sig hårt mot hennes bak. 


När våra orgasmer klingat ut så sjönk vi ihop mot väggen, Olivias kropp hårt lutad mot mej. Samtidigt började barnen sjunga på den avslutande Luciasången och stämningen steg i lokalen. Olivia rättade till sin klänning och reste sig mödosamt upp från mej och banade sin väg fram genom föräldrarna. Jag stod kvar och såg efter henne och inväntade att sången skulle ta slut. Jag kände sig yr och omtumlad. Urlakad och trött och undrade och undrade inte vad som hänt. Vi hade helt enkelt glidit över den där gränsen som gjorde saker för alltid annorlunda. Frågan var, skulle de ta ett steg tillbaka eller skulle det fortsätta? Mot någon sorts avgrund.


Kuken började trots den kraftiga orgasmen åter spänna i de kladdiga kalsongerna. Det sa det mesta.


Fyra dagar senare. Jag hade lyckats skjuta på att hämta Kalle för jag kände på sig vad som skulle hända. Jag visste inte riktigt vad jag ville. Och inte heller varför den här attraktionen var så oövervinnerligt stark.


Men på fredagen hade jag inget alternativ. Lisa åkte bort med sitt gamla tjejgäng över helgen och ingen återvändo fanns. Jag hade en klump i magen och en hård kuk i brallan när jag kom till dagis. Jag spanade in genom den glasförsedda porten och såg Olivia stå där, helt ensam och sortera bland galonbyxorna. Jag svalde hårt, undrade om det skulle vara möjligt att låtsas som allt var som vanligt och vad detta vanliga i sådana fall skulle vara. 


Jag drog försiktigt upp dörren och klev in. Olivia såg upp. För första gången någonsin som jag kom in genom dörren mötte hon mej inte med ett leende vilket gjorde mej lite osäker. Vi tittade på varandra.


Hon hade på sig ljusblå jeans, en långärmad blus och sandaler utan strumpor. Jag hade chinos med ståkuk, blåvitrutig Ralph Lauren skjorta och låga sneakers. Hon särade tillsynes omedvetet på läpparna och lät tungan väta de fylliga läpparna. 


-Jag måste nog prata med dig? mumlade hon och tog några få snabba steg fram till mej, knuffade mej bakåt mot en dörr som ledde in i ett litet samtalsrum. Min rygg trycktes mot dörren innan hon tryckte ned handtaget och vi tumlade in i rummet bakom mej. Där inne fanns fyra stolar och ett bord och en bricka med glas och en tom vattenkanna. Det klirrade till i glasen när jag stötte i bordet.


-Knulla mig Johan! Olivia la handen över min kuk och greppade om den genom byxorna. 

-Du måste knulla mig hårt Johan, med din sköna kuk! Hon slet upp knappen i mina byxor medan jag halvstod lutad mot bordet. Kuken sprätte ut ur kalsongerna så fort den fick chansen. 


Olivia lutade sig fram över den och lät den hastigt glida in i hennes mun mellan de rödmålade läpparna. Jag såg ner på henne med panik och våldsam upphetsning. Hon slukade hela kuken direkt och började suga och runka hårt. Det började genast pirra i underlivet på mej. Jag grabbade tag om hennes stora bröst genom blusen och kramade hårt om dom. Med fumliga fingrar knäppte jag upp några knappar i blusen och hävde de tunga brösten ur behån och nöp hårt i hennes stora, hårda bröstvårtor. 


Olivia stönade med kuken i munnen. 

-Ta mig nu Johan, låt mig känna din grova kuk i mig! Olivia knäppte upp de tajta jeansen och hasade ner dom över låren. -Kom ta mig.


Olivia lutade sig fram över bordet och putade med röven. Jag hade tunnelseende och ställde sig bakom Olivia och särade på hennes stora runda och inbjudande skinkor. Jag smekte ollonet upp och ner några gånger mellan blygdläpparna så det blev alldeles blankt, pressade det mot hennes klitoris innan jag placerade det mot hennes fittöppning och långsamt pressade sig in mellan hennes stora, svullna blygdläppar. Hon var våt och varm och fantastiskt trång när hon knep med slidmusklerna om kuken. Hennes fitta kramade hårt om min kuk medan jag började stöta kuken med långa långsamma tag. 


Olivia stönade och smekte sig själv över klitoris med den ena handen, den andra handen hade hon som stöd mot bordet.


-Knulla mig hårt nu Johan, vi har inte mycket tid! Jag vill känna när du sprutar mig full med din heta sperma! Knulla mig hårt!


Jag stannade upp och tog tag om Olivias skinkor. Drog dom isär så att hennes lilla anus blev synligt samtidigt som jag tydligt kunde se hur min stora kuk omslöts av hennes rödsvullna läppar. Jag stönade högt, det var så fantastiskt!


Jag lät fingrarna sjunka in djupt i skinkorna och började sedan stöta kuken hårt och snabbt i Olivia. Hon svarade med att möta mina stötar med rumpan samtidigt som hon knep om kuken med fittmusklerna. Vi stönade väsande ikapp och jag kom efter bara några få sekunder. Jag kände hur det spände i kuken och upp genom magen när orgasmen grep tag i mej och störtade iväg. Jag kände varje del av mitt ollon när en stor sats sköt upp i Olivias fitta. Min kuk blev inte slakare och jag fortsatte att knulla Olivia ännu hårdare än innan med än mindre försiktighet. Mitt lår slog hårt mot hennes och ur Olivia steg ett litet orgasmvrål. Fittan drog krampaktigt ihop sig runt kuken och hon motade flämtande ut honom ur sig. Olivia stod ihopsjunken över bordet medan jag gned mitt kladdiga ollon mellan hennes skinkor. En rörelse i ögonvrån fick mej att sno runt. En liten fönsterglugg som vette ut mot köket som satt högt upp och gav ifrån sig en skugga som försvann och jag hann inte se vem det var eller om det alls varit någon. En hård rysning gick efter min ryggrad och jag drog snabbt upp byxorna. 


Olivia följde mej ut ur det lilla samtalsrummet ut till det ännu tomma kapprummet. 


-Jag hämtar Kalle, sa Olivia och försvann iväg ut mot lekrummet. Plötsligt stod Ingrid, den 60-åriga fritidspedagog som spelat piano under Luciafirandet i dörren som ledde in till det angränsande köket. Hon gav mej en outgrundlig blick och fingrade förstulet på sin gråa fläta. 


-På måndag skulle jag vilja ta ett litet snack med dig, i samtalsrummet du vet, sa hon med en underfundig blick.

Bonden4 M57
2020-06-17 17:31
8
4,4/5 (16 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex