På hotelltummet

*Pling* -  Jag får ett sms att du är påväg mot hotellet. Samtidigt sitter jag skönt tillbakalutad i en fåtölj ochavnjuter ett glas rött, medan jag läser min bok.  Jag svarar kort  ?I receptionen finn ett kuvert med ditt namnpå?.  Jag fortsätter läsa vidare.


Efter några minuter hör jag på avstånd några klackar som gårmot receptionen och jag hör hur någon frågar efter kuvertet med just ditt namnpå. Så jag lyfter blicken och tittar på dig en kort stund Du ser inte mig. Duär en vacker tjej, så jag kan inte låta bli att le lite över tankarna ochbilderna jag får om vad som komma skall. Du tar kuvertet och tar urnyckelkortet som ligger däri samtidigt som din blick vandrar runt i foajén föratt se om du kan lista ut vem det är. Kanske har du en liten aning men du kaninte vara riktigt säker.


Väl uppe på rummet börjar du klä av dig för att byta om tillnågot sexigt och skönt. Sedan lägger du dig ned på sängen och börjar smörja indin kropp i olja. Du låter dina händer vandra över hela din kropp, upp mellandina ben. Du smeker dig på det sätt du själv är skönast för dig tills du blirvåt.
Du tar upp mobilen och skickar ett sms till mig  ?Jag är klar för dig!?  Så Jag dricker upp det sista i mitt glas,stänger min bok och beger mig upp till rummet.
Under tiden ställer du dig upp för att ta på dig ögonbindeln som låg pånattduksbordet och sedan väntar du på mig.


Du hör hur kortet förs in i låset och dörren öppnas. Jag kliver in och jag tarav mig min jacka och skor lugnt och stilla. Du står mig ryggen mot mig. Dinrumpa är underbar i de där trosorna. Jag går fram till dig , lägger mina händerpå dina axlar och pressar mig mot dig. Sakta för jag ditt hår bakom örat ochkysser din hals. Jag för mina händer ner över dina bröst och tar tag i dem medett fast grepp. Dom passar perfekt i min hand och jag blir lite hård. Mjuktbörjar jag massera dem medan jag kysser och nafsar på din hals och nacke. Duandas allt tyngre nu. Sakta kysser jag dig nedför ryggan, över din svank ochdina skinkor. Jag lägger min hand på din rygg och böjer dig mot fotändan avsängen och du känner hur jag kysser och slickar mellan dina skinkor. Du är såvåt och jag låter min fingrar leka utanpå en stund för att sedan föra två avdem sakta in i dig. Du stönar medan jag lätt glider in. Jag fortsätter slickapå insidan av dina lår, runt mina fingrar som är i dig och upp mot din anal.Där leker jag med min tunga runt och mot din analöppning.  Du stönar till lite extra när jag gör dettaoch det gör mig ännu hårdare. 


Jag lyfter upp dig igen och vänder dig mot mig. Ögonbindeln är fortfarande påoch jag för dig ned på knä och du känner hur min hårda kuk nuddar dina mjukaläppar. Du börjar direkt att slicka runt mitt ollon och nerför skaftet. Duanvänder mycket saliv och gör mig glidig. Du fortsätter så en stund, upp ochnerför mitt skaft . Det är vackert att se dig njuta av att tillfredställa migmed din mun. Du för dina läppar runt mitt ollon och du glider sakta ner övermin kuk och börjar suga mig djupt och passionerat.

Jag för upp dig igen och lägger dig på rygg i sängen. Jag tar tag om dinaanklar och för din ben bakåt för att sedan pressa mig mot din våta fitta. Jaglekar med mitt ollon mellan din läppar innan jag pressar mig sakta in i dig.
Du är så trång, skön men jag glider ändå lätt in och ur dig.  Jag kysser dina smalben och anklar medan minahänder tar tag om din bröst  för attpressa mig allt hårdare och djupare in i dig.

Jag känner att jag är på väg att komma redan, så jagdrar mig ur dig. Sätter mig på knä ned på golvet för att slicka dig igen. Du ärplaskvåt av alla safter. Min tunga fortsätter slicka ned mot din anal igen ochdet börjar bli glidigt även där. Jag retas med min tungspets mot din trånga,trånga anal. Sakta pressar jag min tungspets och glider in en bit i dig. Minena hand börjar smeka dina läppar och jag för in två fingrar i din fitta medanmin tunga leker lite till. Du stönar högt och skönt. Du känner hur min andrahand smeker dina lår och skinkor, ned och jag två av mina fingrar landar på dinanalöppning. Jag blöter ner dem lite extra med min saliv. Jag ?pulserar? motdin anal och sakta glider de allt längre och längre in. Du är trång men dustönar och jag ser att du njuter.

Jag ställer mig på nytt och böjer dina ben bakåt igen och tränger in i din våtafitta. Men bara för en kort stund innan jag drar mig ur igen och för mitt ollonned mot din anal. Jag pressar mig försiktigt in och till min förvåning gliderjag ganska lätt in. Trots att du var så trång. Du tar några korta djupa andetagtills jag är nästan helt inne i din anal. Jag stannar en stund och smeker dinalår och din kropp innan jag sakta börjar röra mig ut och in i din anal. Duslappnar av allt mer och du tar tag om ditt ena bröst medan din andra hand börjarsmeka din våta fitta. Jag pressar mig allt fortare och hårdare in och ut i dinanal. Du börjar spänna dig och du andas allt snabbare. Jag fortsätter i sammatempo tills du stönar ut högt när du kommer, samtidigt som du känner att jaginte kunde hålla mig och tömmer mig i din anal. Jag gör några sista stötarinnan jag lägger mig på dig. Vi ligger kvar en stund och jag tar av dig dinögonbindel.


Kvällen fortsätter senare med att njuta mer vin och mer av varandras kroppar påalla tänkbara sätt

EroticForce M34
2016-10-05 19:47
2
2/5 (2 röster)

Fler noveller inom: Analt