Rulle M51

Porrbion

Denna tisdag slutade jag lite tidigt, så jag bestämde mig för att besöka Kosmos i Helsingborg. Sagt och gjort, betalade i kassan och gick in genom dörren till den mörklagda avdelningen. Där var folktomt och jag gick och satte mig i salongen i en fåtölj i hörnet. Därifrån kunde jag se när folk kom och gick. Efter en lite stund kom en herre in, han tittade på och sen vidare i för att kolla i de privata båsen. Han öppnade dörren till ett, gick in och låste efter sig. Jag satt och tittade på en vackert producerad film när dörren in i salongen öppnades. Runt hörnan kom ett par in. Jag ryckte till när jag tittade på henne eftersom jag kände igen henne här ifrån K6. Dom tog av sig sina jackor och satte sig ner, han i en fåtölj nästa mitt emot mig och hon i hans knä.

Kvinnan hade på sig ett par gråa joggingbyxor och ett svart linne, tror han hade jeans.

Nästan genast började hans händer smeka över hennes kropp utanpå kläderna, längs låren, upp över brösten och även över fittan. Det dröjde dock inte så länge innan hon fick resa på sig för han skulle ta av sig en tröja, då passade hon även på att knyta upp sina byxor. Ner i hans knä igen, men denna gång med handen bakom ryggen.


Vid denna stund kom även mannen från båsen tillbaka, fick syn på vad som pågick  och gick och satte sig nära paret i en soffa.

Smekningarna fortsatte men även nu in under byxorna Plötslig reste sig kvinnan upp tog av sig skor och byxor. Under hade hon ett par väldig små string trosor. Satte sig återigen i hans knä och smekandet fortsatte. Linnet åkte ner en bra bit och hennes bröst blottades. Ett par små,fina bröst med stenhårda bröstvårtor. Detta fortgick en kort stund tills hon reste sig upp igen och han drog ner gylfen och tog fram kuken. Hon satte sig på knä och började suga honom.


Jag och den andre mannen satt helt orörliga och tittade på skådespelet framför oss.

När hon sugit ett tag reste hon sig och sa något till sin kille, som då reste sig och dom gick till ett av de privata båsen. Dom stängde dörren. Men jag vet inte om dom låste, men jag hörde att luckorna mellan båsen fälldes upp.

Jag och den andra mannen gick efter en lite stund efter och konstaterade att paret hade tagit båset i mitten (av 3).
När jag tittade in genom gloryholet satt hon på knä och sög kuk. Det varade dock inte så länge innan han reste sig, böjde henne på raka ben över stolen och satte på henne bakifrån. Efter ett par minuter fick hon sätta sig på stolen och han runkade ut sin sperma över brösten.
Hon torkade av sig och dom klädde på sig och gick.

Eftersom jag sett foto här på vad hon gjort tidigare, var jag sugen på att sticka in min svullna kuk igenom hålet för att se reaktionen, men jag fegade ur :-(

Men jag tackar paret för uppvisningen.