Simhallen

Med Speedos på i simhallen

Vi hade snackat ett tag över nätet. Han var ungefär tio år äldre än jag och det var han som hade tagit kontakt först. Han var tydlig med vad han gillade. Vältränade kroppar i trånga badbyxor. Lite dominans. Jag visar lite bilder på mig, och han uttrycker sitt gillande. Han har själv en läcker kuk som sätter igång mina fantasier?

Ganska snart vill han ses på riktigt. Jag är tveksam först. Men en morgon får jag ett meddelande där han berättar att han tänker åka och träna på simhallen senare samma dag. Bara för mig att dyka upp om jag är sugen.

Jaja, men vad fan, tänker jag. Varför inte? Så jag tar först en sväng till stan och går in i en sportbutik och provar några badbyxor. Till slut fastnar jag för ett par röda Speedos som nog egentligen är en storlek för små för mig. Men jag gillar hur de stramar åt runt min rumpa och får min kuk att synas under tyget. 

Jag åker vidare till badhuset och känner min förväntan stiga medan jag byter om. Jag duschar och går ut i simhallen. Jag simmar några längder och håller ögonen öppna för att se om någon passar in på hur han beskrivit sig. Snart möter jag en simmare med rätt frisyr och ögonfärg. Jag simmar klart min längd och går upp ur bassängen. Jag kollar ned i vattnet efter honom och mina misstankar bekräftas. Hans Speedos är om möjligt ännu tajtare än mina, och jag känner en ilning längs ryggraden när jag ser hans skinkmuskler jobba under badbyxorna. Jag sätter mig vid början av banan som han simmar längs, med benen lite isär. Snart tittar han upp på mig och våra blickar möts. Vi ler mot varandra. Han simmar fram och vänder, simmar bort till andra sidan. Vänder och simmar mot mig igen. Han ser på mig. Då reser jag mig och börjar gå mot omklädningsrummet.

Snabbt går jag fram till mitt skåp och  tar fram en kukring i läder. Sedan går jag in i bastun. Den är tom och varm. Jag sätter mig högst upp och väntar. Det känns som en evighet men till slut kommer han in. Vi ser varandra i ögonen helt kort. Han sätter sig på bänken nedanför mig. Lutar sig med armbågarna ned på låren. Hans tighta badbyxor glider ned en smula och blottar någon centimeter av hans stjärtskåra. Jag för fram min fot och börjar känna på hans stjärt med min stortå. Letar min in mellan hans skinkor och drar ned badbyxorna lite.

Snart vänder han sig om och ser in mellan mina ben. Min kuk har börjat växa under de trånga badbyxorna. Det är trångt och känns lite obekvämt, men jag vet att han gillar det. Och han tvekar inte utan närmar sig med sin mun och börjar slicka och suga på min bula genom tyget. Snart står min kuk rätt upp som svar på behandlingen. Jag tror nästan att tyget ska spricka av trycket, men de elastiska byxorna sträcks och tunnas ut över mitt ollon. Lite försats syns redan genom tyget. Han fortsätter sin behandling och hans saliv skapar mörka fläckar på det röda tyget. Min kuk reser sig mot min mage, och då räcker inte tyget till utan kulhuvudet tittar upp ovanför kanten. Han tar då tag i resåren och drar upp byxorna över kuken igen. Det får dem att skära in mellan mina skinkor. Sedan fortsätter han suga genom tyget.

Men nu vill jag bli sugen på riktigt så jag lyfter lätt på skinkorna och drar ned badbyxorna. Mitt stånd dras med en liten bit och sprätter sedan upp i ansiktet på honom. Han tar kuken i munnen och börjar suga. Jag sätter mina händer bakom hans huvud och trycker ned honom över mitt kön. Han får kämpa och hulkar några gånger, men till slut är hela längden inne och jag känner hur hans tänder rör vid nitarna på kukringen. 

Jag är nära att komma men tänker dra ut på det lite längre. Jag vet ju var han fantiserar om.

Jag reser på mig och drar upp mina badbyxor. Min hårda kuk får knappt plats i badbyxorna. Jag går ut till duscharna igen och kollar att ingen är där. Han följer lydigt efter. Jag ställer mig i duschen och tecknar åt honom att ställa sig framför mig. Trycker ned honom på knä. Jag trycker hans ansikte mot min bula, som han på nytt börjar bearbeta med sin mun. Jag börjar tvåla in mig lite nonchalant och låter löddret skölja min kropp och ned i hans ansikte.

Plötsligt hör jag steg och röster som närmar sig. Jag drar upp honom och tar tag i hans arm. Drar in honom på toaletten. 

- Du ska snart får kuk i röven, säger jag åt honom med bestämd röst. 

Jag går snabbt in till omklädningsrummet och hämtar ett par handklovar. På vägen tillbaka möter jag två män som är på väg in till duscharna. Jag döljer handkolvarna i ena handen, men den stora bulan går inte att dölja under mina tajta Speedos.

Jag går in på toan igen. Han står där och värmer upp sin anal. Ett finger är inne och ett andra på väg. Jag tar tag i honom och låser fast hans händer bakom ryggen. Sedan trycker jag ned honom på toan och ställer mig framför honom. Jag trycker honom hårt mot min kuk. Pressar hans mun mot det tunna tyget. Han bearbetar kuken så gott han kan. Jag tar fram kuken och trycker ned den i hans hals. Hårt. Han kväljs. Jag drar ut kuken igen och ser de tjocka salivsträngarna hänga mellan hans mun och min kuk. Så in med kuken igen, ända ned i halsen. Upprepar detta några gånger.

Duschandet utanför har tystnat. Det är ändå en chansning när jag öppnar toadörren och drar ut honom. Som tur är är ingen där. Bastun är också tom. Jag drar in honom där och han lägger sig på rygg på en bänk. Jag är så sugen på att köra upp min kuk i hans lagom töjda röv, men bestämmer mig för att vänta lite. Istället gränslar jag hans ansikte och låter honom slicka min stjärt. Jag trycker ned mig mot honom och täpper för hans näsa och mun med min röv. När jag reser mig lite hör jag hur han flämtar till. Jag sänker mig ned igen och känner hur hans tunga når mitt stjärthål. Samtidigt ser jag mot bulan under hans badbyxor. Den är stor, och jag ser hur kuken pulserar genom tyget. Jag blir sugen på kuk själv och drar av hans byxor. Jag byter ställning och sätter mig över hans kuk istället. Den är stenhård och jag känner den mot min röv. Jag sänker mig långsamt ned över den och börjar rida. Han börjar nästan genast stöna högt och efter bara en liten stund sprutar han rätt upp i min röv. Jag njuter av känslan och låter hans kuk vara kvar i mig medan den slaknar. 

Jag reser mig och vänder honom så han ligger på mage. Sedan lyfter jag upp hans höfter så att han vilar med bröstet och ansiktet mot bänken samtidigt som hans röv öppnar sig för mig. Hans händer är fortfarande låsta bakom hans rygg. Jag sätter mitt ollon mot hans analöppning och trycker till. Han kvider till och skjuter upp ryggen. Men jag kör på och säger åt honom att svanka. Han lyder och jag knullar honom hårt i röven. Snart sprutar jag hans stjärt full med min sperma, stråle efter stråle. Jag stönar och bryr mig inte om om någon hör.

Jag sjunker ihop på bänken bredvid honom, där han ligger och pustar. 

Efter en stund reser vi på oss. Vi hör röster utanför och duscharna slås på.

- Fan, nycklarna till handklovarna är kvar i omklädningsrummet, utbrister jag.

Mr69adidas M48
2019-02-18 08:28
1
4,4/5 (7 röster)

Fler noveller inom: Homosexuellt