Slav för dagen

Precis när jag kommer innanför dörren efter en hård arbetsnatt möts jag av min flickväns söta ansikte stirrandes på mig. Jag är helt slut för dagen men så fort hennes ansikte dök upp så vill jag bara slita av henne kläderna.

- Gå in i sovrummet och lägg dig på sängen, jag kommer snart!
- Okej älskling!

Jag går in i duschen och duschar av mig, efter att torkat mig och borstat mina tänder så går jag in i sovrummet och möter henne liggandes naken på sängen.
Jag öppnar översta lådan i byrån och tar fram handklovarna och trycker upp hennes händer emot ryggen för att fängsla fast händerna.

- Älskling vad gör du?
-Jag vill att du ligger still nu, jag vill komma i dina hål medans du ligger här fastbunden och hjälplös.

Jag tar min hand och smäller till tio gånger på båda skinkorna tills båda är röda och för sedan min hand mellan hennes ben.

-Redan våt?
- Jag blir det när du har fast mig, det vet du.

Jag har inte klätt på mig efter duschen så jag tar tag i min hårda kuk och kör in den i hennes våta fitta medans hon stönar till, sakta i början och ökar sedan takten drastiskt.

- Älskling detta är inte vad vi brukar göra

Jag tar fram hennes halsband med bollen på och sätter den runt munnen
-Jag vill att du är tyst nu.

Jag kör in min kuk hårdare och snabbare medans hennes våta fitta stramar åt mer och mer medans hon försöker åma sig ur det.

-Sa inte jag till dig att ligga still?

Jag tar tag i borsten som ligger på sängbordet och smäller den med baksidan tre gånger på båda skinkorna och hör henne yla till, medans jag ökar takten ytterligare.

Efter en stund börjar det bli så trångt så att jag fyller hela hennes fitta med min sperma, hon andas ut högt med näsan och tror det är över.

-Jaså du tror det var över redan? Nej vi har bara börjat för morgonen älskling.

Mina händer tar tag i varsin skinka och kramar åt, ena handen släpper och två fingrar börjar röra sig mot hennes anal för att mjuka upp.

-Mfhhh
-Vad sa du? Jag kan inte höra dig med bollen i munnen.

Efter att mjukat upp henne så är jag stenhård igen och trycker in min kuk emot hennes anal, sakta men säkert åker den längre och längre in tills den är inne helt.
Trycker in den rejält då jag vet att hon älskar att få den i röven och hör henne njuta av extas.

Efter som jag älskar att retas lägger jag en vibrator vid hennes dränkta fitta och låter den vibrera medans jag ligger stilla i henne och låter hennes höfter röra sig upp och ner.

-Du vill verkligen ha den hårdare va?

Hon ligger och flåsar högt genom näsan men gör inget mer ljud än så.
Jag trycker till hårt och ökar sedan takten ut och in fram tills hon börjar vrida sig av hennes orgasm, vid detta laget är jag nästan helt slut igen och känner att jag kommer snart med.

Hon börjar vrida sig mer och mer och jag känner hur hon spänner åt, samtidigt som jag märket att hon kommer så sprutar jag ut all min sats i hennes röv.

-Duktig flicka, ikväll får du vila ut, för imorgon fortsätter vi.

Mondaysuicide M28
2019-04-06 19:11
0
2,8/5 (5 röster)

Fler noveller inom: Hårdhänt