Smutsigt...

Detta är utav min egna fantasi så kanske inte är det bästa man kan läsa men...
Jag hade inget att göra en fredagskväll och ville roa mig med något så jag drog ut på stan. Väl ute på stan försökte jag ringa några kompisar som kunde komma och umgås men ingen ville...

Jag gick själv längst gatan och helt plötsligt ser jag världens snyggaste kille. Och man ser hans munsbit igenom tyget på hans byxor och då va den inte ens hård!


 Jag kunde inte hjälpa att jag stod och stirrade på honom i typ 10 minuter. Han ser att jag kollar på honom och sedan sätter sig i sin bil och backar den mot mig han vevar ner rutan och bara ler. Jag hoppar in och stirrar fortfarande på honom som om han skulle vara en gud.

Han kör in på en grusväg och sen kör han in bland massor med hus och vi åker längst upp till det största huset jag kunde se. Sedan parkerar han bilen vid det stora huset och kollar på mig men säger inget fortfarande. Han kliver ur bilen och går och öppnar min dörr och räcker fram handen.

Jag tar tag i hans hand och hela min kropp började pirra. Jag blev så svag av att han bara tog min hand.

 Han leder mig in i huset och det enda jag kunde säga innan han kysste mig var wow.

Han kysser mig mjukt sedan mer aggressivt och jag känner hur hans tunga tränger in i min mun. Han tar tag i båda mina händer och tvingar mig lägga dom bakom ryggen så som poliser gör.

Han leder mig upp för trappan och in i ett rum. Det va så mörkt i rummet så jag såg inget och han tänder inte lampan. Jag försöker kolla på honom men då tar han tag i mitt hår och håller fast det på plats. 

Jag slutar kämpa i mot och blundar istället. 3 sekunder senare ligger jag fast bunden i en säng ... naken...

Han har äntligen tänt ljuset och jag ser honom igen. Han är också naken och hans munsbit är hård som en sten. 

Han tittar på mig med ett leende och sedan stoppar något i sin mun. Och kryper nära mig och kysser mig och det är en is bit . Jag vill bara ha honom nu ! Det pirrar i hela magen och bara av att kyssa honom får mig nästan att explodera. 

Han tar sin hand smeker den från mina bröst och ner på magen och jag andas snabbare och vill bara att han ska göra något mer. 

Han slutar och tar tag i mina ben och vänder på mig. Och mina armar är fortfarande fastbunden på sängen så mina armar blir som ett kryss. 

Han tar tag i mina höfter och gör så att min rumpa är rakt uppe i vädret...Nyfiken på mer ?  

Roooompaaaa F20
2017-10-12 02:48
10
3,6/5 (8 röster)

Fler noveller inom: Hårdhänt