Solstolen

Jag ligger i solstolen på balkongen och bara njuter va solen och den sköna värmen. Ligger och fantiserar om dig och gudarna ska veta att dom inte är rumsrena. Jag hör en dörr öppnas och stängas och tittar upp och ser att du kommer hem. Jag säger hej och du svarar med ett leende. Du säger jaså här ligger du och njuter, Det du ser är att  jag ligger helt naken och glansig,

Du går in och jag blundar igen men jag hör inte att du kommer ut igen efter en stund. Jag känner en hand längs mitt lår som söker sig fram mot min ny rakade fitta. jag hör hur du stönar lite lätt av upphetsning. Jag särar lite lätt på benen och känner hur dina fingrar hittar min klitoris och jag gnyr.

Känner hur du hittar ingången och dina fingrar glider in och jag försöker vara tyst med tanke på grannarna, Men det e väldigt svårt jag viskar försiktigt att jag vill ha din kuk. du känner att jag bara blir våtare och våtare. Du tar tag i mig så jag lutar mig mot balkongräcket och du säger till mig att vara tyst. Jag känner din hårda kuk mot min rumpa och du visar vill du ha den?

Jag gnyr fram ett ja i den mån jag kan. Jag känner hur du stöter till hårt och håller på att skrika vilket du märker och tar din hand om min mun. Du stöter till ett par gånger när jag lyfter huvudet och tittar i ett fönster mitt emot där jag ser att det finns andra än vi som har det skönt. I det fönstret ser jag hur en kvinna blir hårt knullad av två stycken. Och det får mig att njuta ännu mer. Du ser det jag ser och blir bara kåtare. Du släpper din hand mot min mun och till slut kan jag inte hålla mig och skriker ut min njutning. Du slutar och glider ner på knä o jag känner din tunga söka min våta fitta och upp mot mitt anus och jag stönar för fullt.

När du tycker att det räcker så reser du dig upp och kör in kuken igen o du ser att dom i det fönstret e klara och står och tittar på oss. Denna mannen börjar dra i kuken och du ler. Jag hör hur du stönar mer intensivt och säger till mig att sätta mig på knä. Och det gör jag och du sprutar mig på brösten böjer dig ner och kysser mig. Vi vänder oss om mot dom tre och vinkar o går in.

SamboParet F37
2019-02-18 15:31
0
3,4/5 (7 röster)

Fler noveller inom: Kinky/Udda