Sommar natt

En varm sommarkväll har vi en privat fest i stugan, långt ute på landet någonstans i Sverige. Både nya och gamla vänner är bjudna och vi grillar, badar i poolen och har det bara allmänt skönt i solen. Musiken spelar, snygga kroppar som dansar och alkoholen flödar. Stämningen är på topp. 

Mot kvällen går flera av oss ner till stranden för ett dopp, solbrända kroppar glänser i solens sista strålar och vattendroppar. Du står med vatten till midjan när du tittar upp på mig och frågar om jag inte ska komma i. Jag säger självklart, vänder ryggen till och låter jeansshortsen sakta glida av min rumpa ner på marken. Jag hör hur tyst det blir och känner allas blickar på mig där jag står i en liten bikini. Sakta för jag händerna upp på ryggen och drar upp snörena som håller min topp på plats. Låter den falla. Jag hör hur du hest drar efter andan när jag vänder mig om. Du har bara ögon för mig trots alla andra som är runt oss. Med allas blickar på mig tar jag av mig bikinitrosorna och går mot dig. Vattnet är kallt mot min solvarma kropp och mina bröstvårtor styvnar direkt.  Du tar min i dina armar och säger hest; 

-Din lilla markatta.

Jag kramar om dig leende och låter handen försvinna ner i vattnet, tar ett stadigt tag om din hårda kuk och viskar i ditt öra att följa med mig bort till bryggorna. Människorna har vaknat upp ur förstelningen, har börjat prata igen och några busvisslar efter oss men vi bryr oss inte. Jag har velat ha dig hela dagen och nu vill jag inte vänta längre.

Du trycker fast mig med din kropp moten bred pelare, smeker mig, tar av dig shortsen så du är lika naken som jag. Trots att det bara är 20 meter från de andra lyfter du upp mig så jag sitter på bryggans kant. Du begraver ansiktet mellan mina ben, kysser, slickar mig så våt. Skratt hörs bakom dig och de andra drar sig upp mot stugan och lämnar oss i fred.  

Din tunga leker med klitoris, slickar, suger och nafsar så skönt, tungan glider mellan mina blygläppar och öppnar upp mig helt. Plötsligt drar du ner mig igen och i samma rörelse tränger du in i mig. Fyller mig helt med din hårda pulserande kuk. Sakta älskar du med mig i takt med vågskvalpet, den här stunden är bara vår, ingenting kan störa oss. Vi kommer tillsammans med mjuka stön, låter vattnet tvätta av oss innan vi hand i hand går upp till stugan.

SusieStorm F37
2018-01-12 23:03
10
4,7/5 (12 röster)

Fler noveller inom: Övrigt