Sommarkväll

Det var sommaren då jag var 26 och vi firade en budgetsemester. Vi packade med oss grejer i min risiga gamla bil och gjorde en turné för att besöka vänner, men nu hade vi slagit på stort och hyrt en liten stuga för tre nätter innan vi skulle bege oss hemåt igen. Klockade var närmare 10 på kvällen när jag parkerade bilen och greppade packning och kylväska. En brant trappa ledde upp till den lilla stugan och Marie svängde upp dörren och välkomnade mig in.


En pytteliten hall och sen till vänster ett sovrum med en liten dubbelsäng och mitt emot en våningssäng. Till höger ett litet badrum toalett med en duschkabin och en liten varmvattenberedare uppskruvad på väggen. Marie försvann in dit, medans jag hamnade i vardagsrummet/köket. En soffa, en liten tv, matbord med fyra stolar, en diskho, ett litet kylskåp och två spisplattor. Jag stoppade in frukosten i kylen och lade in två öl i kylfacket.

Öppnade dörren mot balkongen och kom ut i en djungel. Man kände sig inringad av klängväxter och träd. Ner mot vattnet öppnade det upp sig mellan träden och bara 25 meter bort kunde man se en liten brygga sträcka sig ut i det glittrande vattnet. Där skulle det också finnas en liten eka som vi fick låna om vi ville.

Några enkla stolar och en ett litet bord kompletterade balkongen.


När jag kom in mötte jag Marie med ett äpple i näven och hon gjorde samma runda som jag. Jag riktade in mig på en snabb dusch för att fräscha upp mig efter att ha svettas i bilen. Shorts, oknäppt skjorta, en sväng förbi kylfacket och ut på balkongen med en öl i näven.

-Jag tar en snabb dusch jag också, Marie försvann in och jag lyfte ölen till munnen och njöt av den första klunken.

Jag satte mig ner och njöt av den varma sommarkvällen. Ölen hann ta slut och jag hämtade en ny innan Marie kom ut med en egen öl i näven. Efter duschen hade hon dragit på sig den överstora t-shirt som brukade fungera som morgonrock på resor. Just som hon satte pekade hon ner mot bryggan.

-Det ser ut som några ska ta ett kvällsdopp.

Jag flyttade mig lite närmre och såg två tjejer och en kille komma gående med handdukar i händerna. Tjejerna var nog i vår ålder eller nåt år yngre medans killen nog inte var mer än 20.


Killen var snabb ut, lade sig ner och kände på vattnet. Uppenbarligen var det varmt nog, för han slängde av sig sin t-shirt och dök i.

Tjejerna började också klä av sig, men när de var nåde trosor och bh pratade de lite, såg ut fnissa och lät även dem falla av. Den längre av tjejerna hade halvlångt blont hår, hade små bröst, var slank och tog ett par snabba steg innan hos dök ner i vattnet. Den andra tjejen hade mörkt hår, nästan ända ner till midjan. Hon hade fylliga bröst och kurviga höfter. Hon letade sig fram till en stege och tog sig försiktigare ner i vattnet.


Jag kände Maries hand på mitt lår och jag svarade med att smeka hennes lår. Vi sippade vidare på våra öl medans vi såg dem simma i det svalkande vattnet. Så klättrade blondinen upp och virade en handduk kring sig medans brunetten verkade retas med killen nere i vattnet. Han var näste att klättra upp och möttes på vägen mot handduken av blondinen som hejdade honom med en kyss.

-Nu ligger han risigt till, fnissade Marie och lade handen på mitt kön och klämde lätt genom shortsen.

Han besvarade kyssen och lade armarna försiktigt runt henne. Man kunde se att kyssaen blev het och att händerna började treva sig fram. Så stelnade han till när brunetten kramade om honom bakifrån och tryckte sina nakna bröst mot hans rygg.


Marie drog ner blixtlåset på min shorts och stoppade in handen. Själv smekte jag mig allt högre upp för insidan av hennes lår. Kunde känna att hon precis som jag misstänkt inte brytt sig om trosor efter duschen.


Brunetten greppade killens badshorts och drog ner dem samtidigt som blondinen lät handduken falla och föll ner på knä. Det såg välplanerat ut och medans brunetten smekte bakifrån sjönk blondinen sakta ner och började suga honom. Han hade inte en chans att värja sig - och ska sanningen fram har jag svårt att se varför han skulle ha vilja det...


Marie knäppte upp knappen och tillsammans fick vi av mig shortsen. Hennes hand greppade mig och hon runkade mig sakta och försiktigt med lätta fingrar. Mina fingrar hade nått ända upp nu och det var lätt att känna hur upphetsande hon tyckte skådespelet var. Jag lätt hennes fjäderlätta smekningar styra mina smekningar. Hon var underbart våt och mina fingrar gled lätt när hon särade sina ben lite extra.


När jag lyfte blicken såg jag att brunetten också flyttat fram och att båda hjälptes åt med killens kuk. Han lyfte blicken och fokuserade på känslan innan han tittade ner som för att bekräfta att det han upplevde var på riktigt. Det såg så underbart ut att med Marie hand runt min kuk var det lätt att drömma sig bort. Vilken upplevelse - trots att jag hade det härligt så blev jag avundsjuk.


Så verkade brunetten inse att killen började närma sig orgasm och hon släppte honom. Istället såg hon till att blondinen lade sig på rygg och vinkade till sig killen. Båda två sökte sig upp mot blondinens mun och de såg ut att kyssa både varandra och henne innan deras munnar sökte sig neråt och fann varsitt bröst. De tog god tid på sig att kyssa och smeka hennes bröst.


Marie flämtade till och släppte min kuk för att ställa sig upp på huk. Med blicken fokuserad på föreställningen på bryggan flyttade hon över till mig, styrde kuken rätt och sjönk ner. Det är en underbar känsla när man blir mottagen på det viset och jag räknade med att hon skulle börja rida mig, men hon satt stilla. Jag kände hur hon smekte sig.


Jag kunde nu se hur killens huvud låg mellan blondinens ben. Tjejerna kysstes hett innan brunetten vände sig om och satte sig så blondinen kunde slicka henne samtidigt som hon böjde sig fram och knuffade undan killen.


Marie blev uppenbart grymt upphetsad av att se tjejernas heta 69:a och hon vred sig kring min kuk samtidigt som fingrarna smekte allt vildare. Hennes flämtningar var underbara att höra.


Nere på bryggan var killen lite handfallen där han såg tjejerna slicka varandra, men så lyfte brunetten blicken mot honom och sa något. Han flyttade sig bakom henne och styrde in kuken i henne. Han började sakta röra sig i henne, men upplevelsen fick honom snart att ge upp tanken på behärskning. Han stötte vilt i henne nu tills han krampartat ryckte och med ett högt grymtande som hördes upp till oss exploderade. När man såg honom gick det nästan känna hur han gav efter och njöt. Hur brunetten tryckte sig mot honom och mötte honom och pumpade ur honom.


I mitt knä skakade Marie av en vild orgasm. Flämtande lyfte hon sig och återigen trodde jag hon skulle börja rida mig, men hon ställde sig upp och gick med raska steg in från balkongen.

-Kom! sa hon med hes röst och jag kunde inte annat än resa mig upp och följa efter, het, hård och pulserande kåt. Jag svängde in i sovrummet men såg henne inte där.

Så slängde hon en handduk över axeln på mig och jag vände mig om. Hon hade en handduk virad kring sig och satte fötterna i sandalerna.

-Nu ska vi bada!

Herman35 M50
2018-03-12 16:59
0
5/5 (4 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex