Stranden

Månaders av chat, av bytta bilder, av hetsande fantasier och gemensam lek. Jag var på besök i staden och hon kunde komma ifrån under kvällen. Jag gick direkt från dagens möten till duschen på hotellet. Tog en lång dusch, satte på min short och en kortärmad skjorta. Tittade en gång till på vägbeskrivningen och gick ner till bilen. Rullade en bit utanför stan, in i okänd terräng för mig. En liten grusväg och en vändplan, Jag parkerade och följde stigen ner mot sjön. En liten strand med småsten, utsikt mot fjällen. Till vänster på en gräsplätt ett litet tält och bortanför det på en filt såg jag M. En tajt mörk bikini som knappt täckte något av den slanka kroppen. Jag såg på henne en stund tills hon plötsligt kändes sig betraktad och vred huvudet mot mig. Hon log och vinkade välkomnade till mig att komma. När jag kom fram reste hon sig upp och  mötte mig i vår första kyss. Mina händer rörde sig över hennes rygg, ner över rumpan och jag kände hennes händer knäppa upp min skjorta innan hon drog den av mig. Jag knöt upp bikiniöverdelen och lät den falla till marken innan mina händer äntligen fick känna hennes små fasta bröst med bröstvårtor minst lika styva som på bilderna.Hon greppade min ena hand och förde ner den. Hon styrde in den i bikinitrosan och viskade "Känn hur jag längtat efter dig..." Hon var så våt, så välkomnande och hon flämtade hett när jag rörde henne. 

Medans mina fingrar smekte henne knätte jag upp shortsen och förde ner hennes hand. "Jag har längtat efter dig med..."

Hon greppade mig och drog ett par drag med handen i kalsongerna, men drog sen ner byxor och kalsonger och jag klev ur dem. Först var hon på väg att gå ner på knä, men insåg att stenarna var för obekväma. Fortfarande med ett fast grepp om min kuk drog hon med mig bort mot filten. Nu sög och runkade hon mig och stönade minst lika hett som jag själv gjorde. Synen, känslan, upphetsningen som byggts upp under månader. Jag drog mig flämtande ur hennes ljuvliga mun innan jag exploderade och tryckte istället ner henne på rygg och tog plats mellan hennes ben.

Sakta drog jag ner de våta bikinitrosorna och blottade en renrakade fitta som öppnade sig och glänste av hennes safter i skenet från kvällsolen. Hennes kåthet var så påtaglig att i och med att mina läppar närmade sig började stöna, när tungan nådde fram kom hon nästan direkt. Hon tryckte ner mitt ansikte mot sig och kom ljuvligt gång på gång. Till sist låg jag bara och andades mot henne, njöt av smeken, känslan, den explosiva lusten hon visat. Så knuffade hon över mig på rygg, började sakta runka mig medans jag njöt av att se på henne. När jag började närma mig släppte hon mig för en stund, klättrade upp och kysste mig långt och hett innan hon styrde in mig i sig och började rida mig hårt och hetsigt. Det dröjde inte länge förrän jag kom, högt stönande. Stöt för stöt pumpade hon ur mig, Totalt villkorslös njutning.

Utpumpade låg vi i kvällsolen och pustade ut innan vi doppade i den svalkande sjön.

Luther M47
2020-06-30 19:07
3
2,8/5 (4 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex