Svärmor forts.

Som jag skrev i föregående novell så plingade det till i telefonen och jag såg att det var från svärmor som vi kan kalla Lena. Det var en väldigt utmanade bild och ett meddelande att hon behövde hjälp med att sätta upp en gardinstång. Som tur var så skulle sambon iväg till jobbet så jag packade ihop skruvdragaren och sa till henne att jag åker till din mamma och hjälper henne med lite ?saker?.

Satte mig i bilen och åkte iväg och jag till svärmor och jag tror nog att jag körde lite för fort men jag ville komma fram så fort som möjligt.

Parkerade bilen och gick in i trappen och ringde på hennes dörr. Hon öppnade och sa tack för att du hade tid att hjälpa mig sa hon.

Hon visade vart hon ville ha upp gardinstången och jag hämtade en stol och ställde mig på den och började att skruva upp den. När jag stod där och skruvade så kände jag att hon började knäppa upp mina byxor och jag hade svårt att koncentrera mig på skruvandet. Hon sa. Fortsätt och låt inte mig störa dig i arbetet.

Hon drog ner både byxor och kalsongerna i ett enda svep.

Där stod jag med byxorna nere och skruvade. Tur att persiennerna var neddragna annars hade grannarna fått en trevlig syn.

Hon bad mig att vända på mig och kuken som nu stod i givakt hamnade mitt framför henne och hon smakade på den lite lätt med tungan.

Sen tog hon tag i den och och stoppade in den i munnen och började suga.

Plötsligt slutade hon när det var som allra skönast och sa att nu var det ju du som skulle hjälpa mig och inte tvärtom.

Hon drog ner mig från stolen och sa åt mig att följa med.

Vi gick in i sovrummet och hon tog av sig kläderna och lade sig på rygg i sängen med benen uppdragna så att hennes fitta nu låg helt öppen. Kom sa hon nu är det din tur att ge mig det du fick hemma hos dig sist när jag lånade eran bil.

Jag gick fram till sängen och lade mig mellan hennes ben och började försiktigt kyssa insidan på hennes lår och sakta närmade jag mig hennes nu våta fitta.

Jag började slicka henne och hon började stöna och viska att hon gillade vad jag gjorde. Det tog inte jättelång tid innan hon sa att nu kommer jag. När hon sa det så stoppade jag in två fingrar i hennes nu rinnande fitta samtidigt som jag slickade henne.

Hon kom i en härlig orgasm samtidigt som min telefon ringde. Det var min sambo som ringde och frågade om jag var kvar hos hennes mamma för hon hade slutat tidigare och var på väg dit.

Så jag gav svärmors fitta en sista kyss och sa att nästa gång så får vi se till att vi har lite mer tid så jag får knulla dig också. Det tycker jag verkligen att vi ska göra sa hon. Ni kan tro att jag längtar till nästa gång hon hör av sig och behöver hjälp med något hemma.


Killen76Lkpg M44
2020-08-30 19:20
22
4,3/5 (16 röster)

Fler noveller inom: Ageplay