Swing del 1 - Trekanten

Jag hade bestämt mig för att åka till Köpenhamn för att återigen gå på klubben Cityswingers. För mig är det helt underbart att vara där. Avslappnad stämning, mycket folk som har sex som man kan se och njuta av och ibland också vara med.

Sedan jag var där senast hade de uppgraderat stället så nu finns också jacuzzi och bastu. Huset består av två våningar och massor av olika rum. Man kliver in från en helt vanlig gata och sen lämnar man det där livet utanför och bara går in för att njuta. Där inne är det öppet och ingen dömer!

 

På klubbens webb gick jag in och kryssade i att jag skulle komma dit och sen dröjde bara några timmar innan jag fick ett mess från en man som undrade om jag ville vara med på en trekant på klubben.

 

Självklart, svarade jag och skickade ett foto på mitt ansikte. Det blev tydligen godkänt, för jag fick veta vem kvinnan var och fick tillåtelse att skriva till henne också. de var inte ett par men hade mötts tidigare.

 

Han såg bra ut, men hon såg ännu bättre ut. Vacker, ögon som glittrade och en helrakad fitta. Som jag längtade efter att få träffa dessa människor och vara med om att ha sex ihop. Vi är alla i ungefär samma ålder och alla hade väldigt lite erfarenhet av trekant.

 

Vi skrev några mess fram och tillbaka under veckan som gick och dagen innan hade jag kommit till Köpenhamn. De undrade om jag var redo...och kvinnan skrev:
-Nu är det inte långt kvar tills vi ska mysa på klubben.

 

Vi gjorde upp att mötas kl 10 på morgonen.

 

Jag bodde en bit ifrån klubben och tänkte gå dit, för taxi är förbannat dyrt i Danmark. Det tog 75 minuter och svetten rann men jag kom fram vid 9.45, jag betalade entré och tog en dusch och ett jacuzzibad. Helt naken med bara en liten handduk gick jag sen runt i lokalen. Det hade bara kommit ett par som hade högljutt sex innanför stängda dörrar och en lättklädd äldre kvinna som stod och pratade med bar-värdinnan.

 

Vid 10.15 kom de båda. Vi hälsade och de tog en dusch och kom sen ut till baren. Hon var klädd i vita satintrosor och en vit BH. Jag smekte hennes rumpa medan vi tog en kaffe och småpratade lite på engelska. Hon log mot mig.

 

Strax därefter gick vi iväg. Vi valde ett rum där man kan stänga om sig, men som hade fönster för andra att se in igenom. Vi ställde oss framför respektive bakom henne. Hon tog av sig trosor och BH och jag smekte hennes bröst, hennes lår, hennes venusberg, när jag hörde hur han hade kört in fingrar i henne bakifrån. Jag började smeka hennes klitoris samtidigt och hon stönade av välbehag. Hon hade stora och fasta underbara bröst!

 

Hon lade sig på rygg på de svarta skinnbäddarna. Mannen trängde in i henne och hon tog mig i munnen. Han knullade henne en stund och hon sög mig väldigt skönt och intensivt. Jag njöt verkligen av att se henne njuta så.

 

-Change? frågade han och jag tog fram en kondom. Hon ställde sig på alla fyra och jag tog henne bakifrån, samtidigt som hon sög honom. Hon stönade högt av välbehag. Inte så konstigt, hon blev omhändertagen av två män som tog på henne och hon hade två kukar till sig själv.

 

Tog henne intensivt bakifrån, svetten rann i min panna och hela situationen var väldigt het.

 

Efter en stund lade jag mig ner på knä och började slicka henne bakifrån. Hon stönade ännu högre och efter ett tag, när jag nöp lite om klitoris och sög in läpparna i min mun så kom hon i en sprutorgasm. De forsade ur henne och jag fick en hel del i min mun. Det rann ur henne, så skinnbädden blev hal. Jag slickade henne länge, innan det var hans tur att ta henne bakifrån medan hon tog mig i munnen.

 

Jag tog av mig kondomen och hade slaknat en del, men snart var jag hård igen i hennes mun. Hon runkade och sög om vartannat och tycktes älska det.

 

Kände att jag började närma mig orgasm, stönade högre.

 

-Jag kommer snart, stönade jag och då ökade hon bara takten. Runkade och sög mig snabbt och ljuvligt. Jag visste inte om hon ville att jag skulle spruta i hennes mun men insåg ganska snart att det var precis vad hon ville att jag skulle göra. Jag tog tag i henne huvud när jag kom. Hon sög, svalde och jag kom i flera stora sprut. Helt underbar känsla! Hon fortsatte suga som att hon bara ville ha mer och mer! Strax därefter tömde sig mannen i henne bakifrån.

 

Svetten rann från oss alla. Vi var utmattade, glada. Vi torkade av bäddarna och tog rengöringsmedel och gjorde sängen fin igen för nästa personer att njuta.

 

Det är det som är så bra där. Det är rent och snyggt och alla städar upp efter sig!

 

Vi tog vatten och kaffe i baren och de gick iväg en stund för jacuzzi och bastu. Jag var kvar. Kände mig glad och nöjd.

 

Vi småpratade lite när de kom ut igen om ditten och datten och till min förvåning sa mannen att vi får försöka träffas igen. Att jag ska höra av mig när jag kommer till Köpenhamn igen. Jag kontrade med att de har ett rum i Sverige om de har vägarna förbi.

 

Oerhört trevliga och sexiga människor som jag fick en oförglömlig upplevelse med!

Silverking M46
2018-07-12 08:38
2
4,9/5 (7 röster)

Fler noveller inom: Gruppsex