Tabu Incest fantasi... ;)

Tänkte jag skall berätta om en riktigt kåt Tabu incest fantasi jag har, letar också efter någon som vill spela detta rollspel med mig... ;)

 

Jo det är så här, min morsa frågade en gång vart jag brukar åka bada på sommaren, svarade henne då att jag brukar åka till ett nakenbad i närheten. Såg genast på henne att hon tyckte det var lite skämmigt men ändå hade hon ett väldigt nyfiket ansiktsuttryck, jag tänkte att det är lika bra jag förklarar hur det går till på ett sådant ställe och att det inte är så konstigt som alla verkar tro.

Berättade att det är mycket trevligt och att människorna som är på denna typ av ställen är betydligt trevligare än på ett textilbad. Det är folk i alla åldrar och utseende. Jaha säger hon och verkar ännu mer nyfiken, jag visar då kort på hur det ser ut vid badet, jättefin gräsmatta och man kan lägga sig bara nån meter från sjön om man vill. Sjön är långgrund med sandbotten och det är inga problem att gå ut o ta ett dopp så fort man vill...Eftersom det är så långgrunt också är det väldigt varmt i det grunda vattnet, min mor har aldrig varit så mycket för att simma omkring utan hon vill allra helst sola och bara gå o doppa fötterna när det blir för varmt i solen.

Ja det låter jättefint säger hon men i nästa andetag säger hon även att hon kan ju aldrig åka själv till ett sånt ställe... 

Såklart du kan det säger jag direkt, varför inte? Ne inte själv svarar hon! Ok, tänker jag men säger ta med Farmor då, hon går säkert med på det... ;) 

Skall även tilläggas att jag var själv på semester med min Farmor på Mallorca för 17 år sedan, hon började semestern så fort vi kommit till hotellrummet med att förklara för mig att jag förmodligen får se henne naken ibland eftersom hon sover naken och gärna går naken lite efter hon duschat för att torka o så...  Mkt riktigt tog det bara tills samma kväll, vi skulle ut o äta men först var vi naturligtvis tvungna att duscha av oss sanden från stranden. Hon kommer ut ur badrummet helt naken, jag försöker att inte glo ögonen ur mig men fastnar naturligtvis vid hennes buske, men hon är helt obekymrad och ser ut att tycka det är den naturligaste händelsen i världen...

Hennes bröst hade jag naturligtvis spanat in redan hela dagen på stranden eftersom hon var toppless hela tiden o gick omkring med sin brunbrända kropp ihop med mig på stranden.

Vi möts i korridoren mellan sovrummet och badrummet, jag är bara ca 20cm från hennes buske... ;)  spänner min blick på den i hemlighet och ser hennes läppar som hänger ner ett par cm. Hon säger till mig att jag kan ta badrummet och duscha nu, ok säger jag. Går in i duschen o tänker på mina syner under dagen, kommer faktiskt ihåg att jag tänkte vilken fantastisk dag! Första gången jag sett en naken kvinna förutom då på badhuset när man var med morsan när man var mindre...

Ok, jag står där i duschen och tvålar in mig, samtidigt känner jag min penis blir hård...;) Tilläggas skall att jag var väldigt sen i puberteten, jag hade inte fått ett enda hår runt penisen än. Detta tyckte jag självklart var ganska retligt då dom flesta i klassen redan hade rejäla buskar...Jag hade inte heller lyckats få nån orgasm fast jag varit riktigt nära en gång tror jag... ;)

Jaja, iafl duschar jag klart, penisen är fortfarande hård när jag torkar mig, efter jag torkat mig tar jag handduken och sätter den runt midjan som en cool kille, dock tappar jag den tre ggr har jag för mig, fick till slut hålla den med ena handen för att den skulle sitta kvar.


Går ut till sovrummet och ser att farmor sitter på balkongen, fortfarande helt naken.

Jag tar fram mina kläder jag skall ha på kvällen och tar mina kalsonger, kommer ihåg jag försökte skynda mig för jag tyckte det var jätte retligt om farmor skulle komma in o kanske få se mig naken, inte en tillstymmelse till hår och ett litet stånd...efter mycket om o men fick jag på mig kalsongerna utan att tappa handduken. Resten av kläderna gick bättre att få på sig så nu var det lugnt! :) Farmor reser på sig o kommer in från balkongen o säger, ojdå, du är redan klar? Japp svarar jag samtidigt som min blick fastnar mellan hennes ben, ok säger farmor; jag skall bara sminka mig o ta på mig så kan vi gå sedan. Hon tar fram sina smink grejor o ställer sig framför spegeln i sovrummet, jag ligger på sängen o tittar på henne i smyg, hon börjar smörja in sig med nån lotion så hon står helt naken ca 1,5m från mig och smeker hela sin kropp, smörjer in brösten grundligt och när hon sen kommer till skrevet tar hon ena benet och ställer på stolen, samtidigt börjar hon också prata med mig...kommer dock inte ihåg överhuvudtaget vad hon pratade om men hon vände sig om mot mig så jag fick perfekt insyn mellan hennes ben, jag har till o med för mig att när hon smörjde sig från låret upp mot busken lät hon ett finger sära lite på läpparna, det var ett större mellanrum mellan läpparna nu såg det ut som.


OK, till slut fick hon iafl på sig kläder o vi gick ut o åt, middagen var jättetrevlig, kyparen på restaurangen var ganska ung runt 25-30, hade krulligt mörkt hår som så många spanjorer och han fastnade vid vårt bord nästan hela tiden, farmor hade lärt sig en hel del spanska under åren så hon pratade o skojade med honom. Det slutade med att han bjöd oss på dessert och sedan bestämde dom att han skulle komma till vårt hotell dagen efter runt lunch tid... ;) 


Nu var klockan runt 22 så farmor och jag gick tillbaks till hotellet. Väl där bestämde vi att det var dax att sova, vi hade bara en säng men det var en jättestor dubbelsäng så det var inga problem, vi skulle nog få plats...;) Farmor ställer sig bredvid sängen och tar av sig alla kläder, jag smygtittar och får se hennes buske igen, men snart kryper hon ner under lakanet. Jag tar av mig mina kläder men behåller naturligtvis mina kalsonger på mig och kryper ner under lakanet jag med. 

När jag ligger där i sängen så tänker jag hela tiden på dagen och vad jag fått uppleva, Farmor hon var så cool, så bekväm med sig själv och inga problem alls...jag ligger där o tänker att så skulle jag verkligen vilja vara.... Jaja den som kunde våga tänkte jag, det är nog bäst att sova, det gick ca 10min o jag låg o vände o vred mig. Till slut frågade farmor hur det var med mig, jodå det är bra men det är så himla varmt,,,mmm ja känner det också sa farmor. Då tänkte jag direkt, hmmm synd att hon inte tar av sig täcket och lägger sig naken med benen särade så jag kan titta på henne när hon sover... ;) Då kom jag på en grej, men om jag börjar, då kanske hon gör det också,,,ja tar då mitt lakan och och drar av mig det, ligger där en liten stund men farmor gör inget, då tänker jag, om jag tar av mig kalsongerna då? Ne det kan jag inte med, jag har ju inget hår o sen ställer sig väl penisen upp, hon skulle tycka jag är kass... Ligger nån minut o funderar på detta sen frågar jag farmor rakt ut;  Hur kommer det sig att hon är så fri och kan visa sig naken utan problem? Hon svarar då att vadå, alla människor föds nakna och hon personligen tycker att det är mycket skönare att vara naken än att ha underkläder. Ok säger jag, jo men det kan ju stämma, jag tycker också att det är skönare att vara naken men då är jag ju själv. Det är ju retligt att visa sig naken inför någon... Farmor svarar då; Varför tycker du det är retligt? Jag funderar lite o sen säger jag, du vet jag har inget hår på penisen än... Farmor svarar; det behöver du inte vara orolig för, det kommer en vacker dag och sen får du ha det hela livet ut så det hinner du med. Ja det såklart säger jag men en annan grej då, du vet om jag tar av mig naken så är det väldigt stor risk jag får stånd... 

Farmor fnissar då lite samtidigt som hon säger; ja men det ska du bara vara glad över, då funkar den ju perfekt, det är helt normalt att få stånd...

Ja funderar lite sen bestämmer jag mig, jag drar av mig kalsongerna och lägger mig naken utan lakan bredvid farmor, min sänglampa är tänd så hon ser min nakna kropp. Efter några sekunder känner jag att ståndet reser sig, jag ligger där med min hårlösa kuk i vädret och mår som en prins, gud vad skönt att slappna av inför henne... ;) 

Resten av semestern 10 dagar gick som en dans, på rummet var vi nakna tillsammans mestadels av tiden, jag kunde gå runt med stånd när som helst, farmor log bara lite när hon såg att jag riktigt visade upp mig för henne....bästa med varje dag var efter duschen när farmor smörjde in sig med lotion, jag satte mig alltid i sängen eller i fåtöljen precis bredvid, då såg jag ibland nästan rakt in mellan hennes läppar. några ggr när vi gick o la oss la jag mig riktigt nära henne, till o med så mitt stånd snuddade vid hennes varma kropp, jag hoppades att hon skulle ta sin hand och börja smeka mig o mitt stånd men tyvärr så hände det aldrig.

Men allt som allt var det en fantastisk semester där jag verkligen lärde mig att trivas med mig själv o min kropp!


Tack Farmor! :) 


Men nu kanske vi skall återgå till morsan och nakenbadet... ;)

Jag sa till morsan att jag faktiskt ska åka till nakenbadet imorgon också så om du vill får du självklart följa med? Hon skulle då ringa till farmor på kvällen och fråga om hon ville följa med också. Ok men då ringer jag ikväll och kollar läget sa jag eftersom jag gillar o vara där tidigt, runt kl. 07:00-08:00 på morgonen, då får man oftast runt 2h själv utan massa folk.

Även om farmor lärde mig att vara frigjord försöker jag att inte ha stånd på nakenstranden offentligt, därför är det skönt med dom där två timmarna på morgonen när man kan ligga helt fri ute med ett prakt stånd och runka kuken. Brukar även ta med kameran o kanske ta lite kort eller filma lite när man ligger där.

Nu tänkte jag även att detta kan ju bli helt fantastiskt, om vi kommer dit alla tre runt kl. 08:00 och tar av oss nakna så dels får jag se farmor naken igen och framförallt skall jag sätta mig naken i brasse stolen och smörja in mig med olja inför både morsan o farmor, när jag gör det kommer jag inte kunna hålla ner ståndet,  då kan jag visa upp mig med stånd inför dom....

Hoppas även att jag får smörja in morsan när hon ligger på mage med sololja, mina händer kommer massera hennes innanlår och ta sig farligt högt upp mellan hennes ben...;) Samtidigt står jag på knä vid sidan av hennes huvud så öppnar hon ögonen ser hon direkt min stenhårda kuk svaja framför henne... ;) Dessutom kan farmor samtidigt titta på oss, hoppas hon skulle bli kåt av det... ;) 


På kvällen ringer jag hem till morsan och kollar om farmor skulle följa med, men tyvärr var hon sjuk så hon kunde inte. Men ok säger jag till morsan, jag kommer o hämtar bara dig då istället vet du. Borde vara hos dig kl. 07:00...då börjar morsan vackla lite på rösten; men jag vet inte riktigt, jag kan nog inte följa med min son till ett nakenbad själv...det är bättre vi tar det en annan gång när farmor är frisk.


Jaha säger jag lite besviket, då får väl jag åka själv då. 

Men ok, jag kan stanna till en sväng hos dig imorgon eftermiddag när jag åker hem från badet om du vill? Hon svarar direkt; ja snälla, gör det så kan du berätta hur det var. Ok svarar jag, det gör jag, kanske till o med kan ta lite bilder o video så du får se hur det ser ut överallt...om du vill alltså?! Ja det blir jättebra, då kan vi titta på dom ihop imorgon säger hon.


På morgonen åker jag 06:00 så jag får lite extra tid för att filma o ta lite kort. När jag kommer dit tänker jag hur nära det var att dom var med mig, så jag gör precis så som jag fantiserade om, sätter mig i brasse stolen o smörjer in mig med sololja, samtidigt fantiserar jag om att dom hade suttit nakna o tittat på mig, mkt riktigt efter två sekunder står kuken givakt! ;)

Jag fortsätter o smörjer in mig samtidigt som jag tar kameran och tar lite kort på mig med nakenstranden i bakgrunden. Tar med kuken på bilderna med lite oskärpa så det ser ut som den bara råkade komma med...


Tar även lite bilder på naturen, vattnet o stranden så man ser hur fint det är överallt, kom även på att jag borde ta några kort o visa att man kan ligga ostört också så jag tar med filten o går till en liten glänta, där lägger jag mig ner o börjar smeka min kuk, den reser sig och när jag håller upp den stenhårt tar jag lite bilder med kuken i centrum.


Tiden går o snart trillar det in fler besökare, dagen blir helt otroligt solig så jag känner att det börjar sträva lite i huden, har nog bränt mig lite... Kl.16 tänker jag att det får vara nog med sol, packar ihop och åker hemåt, stannar till hos morsan och vi pratar lite allmänt sen börjar hon fråga om dagen o badet, om det var bra, det var helt kanon svarade jag, du missade verkligen nåt... ;) 

Tog du några bilder frågar hon då? Självklart gjorde jag det svarade jag, vill du se dom nu?


Nja, tänkte faktiskt höra med dig om du ville stanna på ett glas vin eller en whisky, hmmm svarar jag, men då kan ja ju inte köra hem...

Men du får såklart sova här inatt svarade hon då.

Jo, det såklart att det vore ju ganska gott med en liten whisky efter en hel dags bad...Ok, jag stannar svarar jag! :) 


Vi sätter oss ute på altan, vi börjar prata om det mesta och det blir några fler whisky, till slut har klockan sprungit iväg o det börjar bli lite kyligare. Frågar då om vi skall gå in istället så det gör vi,,, 

Vi hamnar i TV soffan och jag kommer på att hon ville ju se korten jag tagit från badet så jag kopplar kameran till TVn. Vi slår oss ner och jag väljer vilka kort som jag skall visa först, vi börjar såklart med naturbilderna och jag förklarar hur fint det är...när vi sett alla naturbilder råkar jag fortsätta med dom bilderna när jag sitter insmord med olja i brasse stolen, hon skäms lite eftersom man ser min kuk i bakgrunden men jag fortsätter och förklara att det är så otroligt skönt att vara naken där... ;) 


När jag ser att hon blivet lite mer van att se min kuk på bild så bläddrar jag till bilderna jag tog i gläntan, först är det bara en bild som visar hur det ser ut, och jag förklarar också att där är det helt ostört. Trycker på nästa bild och upp kommer min stenhårda kuk med närbild, men ojdå säger hon, ja säger jag, det var så här att jag gick o la mig i gläntan där o tänkte på att du skulle få se bilderna på mig, då blev min kuk så där stenhård... ;) 


Vi fortsätter o prata lite o tar en liten whisky till, dock säger hon inget mer om vad hon sett på bilderna. Till slut är klockan 02 så jag säger att det börjar bli dax för sängen, ja du har nog rätt säger morsan. Det är bäddat på andra våning, hon har både sitt sovrum och ett extra sovrum på andra vån.


Jag går o borstar tänder sen går jag in i rummet mot sängen, jag hinner få av mig tröjan då kommer morsan in o skall dra ner persiennerna. Då ser hon överkroppen på mig o ser att jag bränt mig efter all sol under dagen. Ojdå säger hon, du måste nog smörja in dig med Aftersun, attans då svarar jag, det har inte jag med nån....Då svarar morsan att hon kanske har en flaska, hon går o letar upp den o kommer in i rummet, jag har bara kalsonger på mig och står o väntar. Här, varsågod o räcker fram flaskan...jag tänker efter lite o frågar om inte hon kan smörja in mig på ryggen istället? Jo det så klart jag kan svarar hon, hon ställer sig bakom mig o börjar smörja min rygg, jag känner att min kuk börjar bli hård i kalsongerna...till slut får jag bara ett infall och drar av mig kalsongerna, vänder mig utan att hon ser min kuk och går snabbt till sängen, där lägger jag mig på mage o säger; tror det är bättre du smörjer in mig när jag ligger här. Ja just det ja säger morsan, du solar ju naken så det kanske är bäst att smörja hela baksidan. När jag ligger där naken på mage så känner jag kuken bli hårdare och hårdare . Morsan går ner till fotändan på sängen och börjar smörja in fötterna, jag drar upp mitt högerben ca 15cm så hon borde få full insyn därifrån över min nyrakade pung, och att jag känner kuken har växt sig så stor att ollonet tittar fram på högersidan av min ljumske.


Hon fortsätter att smörja in mina ben, jag hoppas hon ser min pung och att hon borde även se mitt stenhårda ollon titta fram, hennes händer är nu vid mina innanlår och jag känner hennes fingrar är precis under min pung. Hon flyttar händerna till utsidan av låren och hennes högra hand går med en smekning  av hennes fingrar rakt över mitt stenhårda ollon.

Hon fortsätter sedan över ryggen och när hon tagit nacken säger hon, ok nu får du sova så gott! 

- Nej tänker jag, hon får ju inte gå nu,,, jag tänker inte jag bara vänder mig om och lägger mig på rygg istället, min stenhårda kuk svajar några cm ovanför magen och sträcker sig ovanför naveln...du tar väl framsidan också lr frågar jag? ;)

Hon tittar på min kåta kropp och svarar, jo men det kan ja väl göra...;)

Hon börjar nere vid fotändan igen och när hon börjar smörja in mina ben särar jag lite på bena o stönar, hon fortsätter upp och kommer åt min pung med fingrarna, när hon är bredvid min stå kuk tar hon ena handen o för fingrarna försiktigt genom mitt ansade kuk hår. Fingrarna glider under mitt stånd så ovansidan på handen tar går mitt ollon...jag ligger o bara hoppas hon skall ta tag i kuken o börja runka mig samtidigt som hon tar av sig sina kläder o tar fram sin fitta... ;) 

Tyvärr händer inte detta utan när hon smort in hela framsidan på mig, säger hon, Så nu får du sova så gott! sen reser hon sig och börjar gå mot dörren. 

Jag får lite panik eftersom jag vill att vi gör mer eller åtminstone att hon stannar vid mig och att jag får runka kuken inför henne tills hon får se jag sprutar min varma sperma.,,;) , Jag säger då ne men vänta lite, du behöver väl inte gå du kan väl stanna här en stund? Varför det frågar hon, jag vet inte riktigt vad jag skall säga så jag tar istället min högra hand o för ner den till min hårda kuk, tar tag i roten och håller upp den, hon tittar på kuken och på min nakna kropp, jag börjar då runka kuken långsamt inför henne, det blir nog droppen för då säger hon ne o småspringer ut ur rummet... Synd! :(


Hade hon stannat och satt sig bredvid mig och tittat när jag runkade min kuk inför henne hade jag snart frågat om hon kunde smeka insidan av mitt lår samtidigt, kanske till o med min pung...när jag hade känt hennes hand på min pung hade jag flyttat min hand från min kuk till insidan av hennes lår, där jag smekt henne upp mot hennes fitta, till slut hade jag känt hennes blöta fittsafter över min hand, hade då stoppat mina fingrar i min mun och smakat på henne. Jösses vilken underbart god saft...;)

Jag vill placera hela mitt ansikte i hennes fitta o fortsätta men tänker att det är bättre hon tar av sig alla kläder så vi blir nakna ihop, hon vill väl smaka på sin sons hårda kuk både med munnen och fittan, jag vet iafl att jag bara måste få hennes kåta safter i min mun... ;) 


LekMedMig M29
2020-04-14 09:30
4
3,9/5 (13 röster)

Fler noveller inom: Kinky/Udda