hilltop M52

Tant Mona

Tant Mona


Jag hade äntligen fått komma hem efter en långvarig sjukhusvistelse. för frisk för att stanna där men för skröplig för att vara på benen. första veckan hände just ingenting förutom att en rad olika människor från hemtjänsten pilade ut och in i min bostad. andra veckan började som den första men på onsdagen klev ett bekant ansikte in i rummet -Tant Mona utbrast jag häpet och lite högre än jag förväntande mig. -Hej hur mår du? frågade hon med ett varmt leende och jag slungades tillbaka till mammas gata i minnet och log vid tanken på hennes och min mors vänskap. vi babblade vilt i munnen på varandra  ivriga och otåliga. Mona frågade om min mamma och jag fick då berätta att hon inte fanns mera, Mona beklagade och vi blev både lite tårögda och tysta. en liten stund senare slog Mona ihop händerna för att bryta den jobbiga stämning som var och sa -Hur är det annars? familj, barn? skönt tyckte jag att hon gjorde så för det är lätt att grotta ner sig i känslor helst när man icke är kurant.

Hon satt länge vid min säng och lyssnade på min svada, hon skruvade på sig tittade på klockan, -Om det inte är nåt mer jag kan göra så..? Helt fräckt hör jag mig själv säga att -det beror på? och flinade utmanande åt henne och lät min händer glida suggestivt ner mot grenen. hon tittade argt på mig och sa -Hörrödudu vad tror du om mig egentligen? jag ångrade mig genast och tänkte jag hade saboterat våran nyfunna bekantskap redan. Mona drog en suck och slappnade av och och frågade jag ville ha hjälp med nu med ett dolskt leende. vi liksom gled in i ett form av rollspel och jag förklarade att jag var ängslig att min penis inte längre fungerade som vanligt. -jaha sa hon då måste vi undersöka litet närmare och drog ner täcket och blottade mitt kön. hon böjde sig framåt och tog min kuk i sina varma mjuka händer och klämde och drog och smekte pung och skaft varsamt. -jag kan då inte se några yttre skador i alla fall. -nehej mumlade jag till svar och glodde i urringningen.

-Hur känns det här? fortsatte hon och runkade sakta mitt tilltagande stånd -joo som vanligt eller bra menar jag vart min replik. Hon runkade kuken en stund och flämtande sträckte jag handen mot hennes bröst. -Jaså herrn behagar tafsa på personalen sa hon bryskt och jag visste inte om vi fortfarande rollspelade eller om hon menade allvar. -ja, jo kunde inte behärska mig ursäktade jag mig och drog tillbaka handen. hon släppte kuken och drog av sin bussarong och ett par tunga hängbröst föll ut i sin frihet. -det var väl dem här du var ute efter din kåting? det var inte bara brösten som gjorde mig mindre talför utan att Mona inte använde BH och dem tatueringar som täckte nämnda bröst i form av varsitt hårkors. min mun förblev öppen och hon harklade sig och berättade att det var från en allför blöt kväll i Danmark, verkade som en kul grej den kvällen. men inte senare muttrade hon rodnande. -jaja mumlade jag hänfört och klämde försiktigt på dessa mogna meloner.

Mina fingrar lekte med bröstvårtora som styvnade, och vägde brösten med mina händer. var nu vilt upphetsad och nafsade och bet i juvren och bad Mona suga mig, med tveksam blick gjorde hon ändå mig till viljes och inmundigade min kuk ooch mjölkade staken med sina läppar, -jag vill smaka på dig Mona väste jag vanvettig av kåthet, nu tvekade hon på riktigt och stelnade, jag stack ner min hand i hennes byxor och fann en tovig buske och våta läppar. -jaaaahaja ylade Mona fortfarande klentroget till avancemang. mina flinka fingrar spelade en sonett på hennes nu svullna blodsprängda klitoris. Mona föll till föga och drog ner sina byxor, I hennes buske gick att läsa "Tivoli" från samma kväll förklarade hon den lite udda tatueringen på fittberget. Mona klättrade upp i min säng och ställde sig med fittan ovanför mitt ansikte och tog kuken återigen i sin munhåla, den varma våta mogna kvinnan tryckte sitt trånande kön ner i min väntande mun, och jag mumsade på denna skäggbiff hungrigt.

Mona savade floder nerför min käke och hals, inte dåligt flöde för en 60+-are minns jag att jag tänkte. Mona ormade sig med kraft och frenesi man inte tillstår en kvinna i den åldern hon tog hela staken i halsen och lekte med pungen häftigt.och mina fingrar utforskade Monas båda hål frenetiskt. hon krampade och släppte sitt grepp om kuken och gnuggade sitt underliv våldsamt från näsan till hakspets och tillbaka och låg sedan platt som en pannkaka på mig och flämtade högljutt, tur för mig tänkte jag hade inte orkat en sekund till och var nära att spruta också, Mona vände på sig och la sig bredvid och vi kysstes och smaken av henne på mina läppar verkade elda upp Mona igen som satte sig upp och guidade in min hårda kuk inuti och började rida taktfast, synen när denna ljuvliga kvinna guppa upp och ner med dinglande bröst var underbar .enda störningsmomentet var en sökare som upprepat pep i Monas ficka.

Mona drog ner på tempot böjde sig fram och våra läppar möttes igen och hennes bröst vilade tungt på min bröstkorg, -Hörde du nånting nyss? frågade hon -Nej, ingenting ljög jag Mona satt still och kramade min kuk med sina slidmuskler. -Känner du? frågade hon med stolthet i blicken. -Jodå flinade jag men hur är muskulaturen i andra hålet? -Jag antar att du vill jämföra fnissade hon. -självklart om det går för sig vill säga. Mona drog kroppen uppåt så pass att kuken gled ut och fångade den med handen och styrde den mot sitt brunöga med sin blick fixerad i min och öppen mun öppnades sakta hennes anus och krängde sig över ollonet och försvann bit för bit. Monas könshår låg som vattenkammat, blöt av könssafter och se se sin blöta stake glida in i hennes rövhål var mycket upphetsande. Mona liksom gängade ned sitt underliv till hon mottog hela kuken till roten. med slutna ögon sa Mona jämför nu då och kramade staken likt en boaorm.

Återigen ljöd Monas personsökare nu mer aggressivt än tidigare. -Den hörde jag du yttrade Mona och tillade då får jag nog sno mig på. hon började rida långsamt och drog sig tillbaka så långt att jag var rädd att kuken skulle halka ut men det var ingen fara på taket för Mona hade tydligen varit med förut för varje gång hon gick i topp sjönk hon ner igen och utnyttjade varenda millimeter av kukens längd. -inte dåligt av en gammal tant skrattade hon den härliga ritten hade gärna fått fortsätta men Mona var nu lite stressad och övergick nu till en ren avslutning rena galoppen följde och den sats jag hade i pipan ville verkligen ut nu Mona knullade nu mig hänsynslöst fort och sperman skickades upp i hennes tarm med ljusets hastighet, fullkomligt utpumpad tackade jag för besöket och Mona kysste mig liderligt och sa -ingen orsak vi syns i morgon.