Thailand del 2

Shae sätter sig bredvid sin kompis med sin öl, men hennes blick är fäst på mig och den släpper hon inte. Sitter och halv lyssnar på konversationen mellan tyskarna och den andra kanadensaren när den ena brorsan till han som snackar vänder sig till mig och vi börjar konversera och delar på ciggen. Det framkommer då att glapp käften inte har koll på vad han säger och han bara snackar gojja. Utbildad som jag är inom sjukvården, ser jag min möjlighet till att stänga ner han och öppna för att tala med tjejerna. 

Gräver fram all medicinsk fakta jag kan om demens ur hjärnkontoret stänger ner grabben ordentligt. Han försöker argumentera men han har inget att komma med och han blir helt tyst. Stämingen runt bordet har dött det är inte lika trevliga vibes längre. Dom tackar för sig och drar sig till kojs. Shae sitter kvar och säger hej då till sin väninna som också drar till hyttan, jag ser hur hon små ler och viskar lite medans dom pratar. Äntligen har jag fördrivit Tyskland och känner mig stolt.

Shae glider närmare och jag vänder mig mot henne, hon viskar mjukt i mitt öra, "I never thought he would shut up thanks for the shut down, he has been like that the entire trip".Mitt huvud bara snurrar och undrar va fan är det som händer här. Vi sitter i alla fall långt in på små timmarna och skrattar samt byter historier. Det är sent och bartendern börjar packa ihop för att lägga sig, min bror sätter på "Ed sheerans= Perfect"och det går på repeat 3 ggr, vi sitter och  njuter. Hon lutar in och kysser mig väldigt ömt och ger mig världen goaste leende. När grabben har gått och släckt ner, föreslår hon att vi ska lägga oss och titta på stjärnorna. 

Vi kryper upp i en solstol tätt intill varandra, jag håller om henne. Vi ligger där och bara njuter av den underbara natten. Allting är perfekt, vågorna skvalpar lite lätt mot stenarna nedanför oss, månen lyser starkare än nånsin och stjärnorna är ju bara pricken över i:et. Vi lever i stunden och det känns som tiden står stilla, men så känner jag hur hennes hand smeker utsidan på mitt lår, hon vänder upp och viskar i mitt öra. "This is the perfect night, it feels like this  was suppose to happend, i feel such a strong connection with you, i want you". Direkt känner jag hur det stramar i kalsongerna. 

Jag tar ett stadigt grepp runt hennes nacke och kysser henne ömt, våra tungor leker med varandra som en vacker vals. Försiktigt smeker jag henne över låret och upp mot hennes stora mjuka bröst. Jag drar ner hennes top och låter hennes fylliga underbart mjuka bröst få blottas i månens sken.  Jag kysser och nafsar henne lite i nacken, hon ålar sig ,mitt lilla stubb kittlas mot hennes lena nacke. Med nätta små slickningar får bröst vårtorna växa till sig i min mun, suger och smeker dom ljuva brösten med mycket omsorg. 

Mina fingrar dansar runt hennes lår och knät för att sakta men säkert röra sig mot hennes våta fitta. Jag smeker insidan av låret lätt och stannar till lite innan härligheten, det räckte att hålla handen bredvid ingång för att känna fuktigheten och den ljuva värmen som hon blottar för mig. Med ett stadigt grepp tar jag tag i låren och trycker iväg dom för att få en bättre vy. Med ett snett leende och halva tungan säger hon till mig "What are you waiting for my Viking ,cant you see im ready to be plundered". Hennes ord är min lag. Men här i detta läget spelar vi på mina regler och den som väntar på nått gott njuter i längden.... Fortsättning följer

l1mpz92 M26
2018-09-19 08:58
1
2,3/5 (7 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex