Tjejen från affären...

Bara en bit från där jag bor finns ett mindre snabbköp där det knappast är nån som storhandlar, men många som köper det nödvändigaste, så även jag.


I affären jobbar det en tjej, runt 20år, söt, men egentligen ingen jag tänkt mer på än att hon alltid är så förb glad och trevlig, inte bara mot mig, utan mot exakt alla...

Igår var jag in i butiken precis före stängning och snabbhandlade lite smågrejer på väg hem.

När jag var på väg till bilen hörde jag en halvbekant röst som vräkte ur sig precis alla svordomar jag nånsin hört, och ett par helt nya.

Jag tittade åt hållet som svordomarna kom från och log ganska brett när jag såg att det var den urtrevliga tjejen som visade en helt ny sida.

Jag vart genast nyfiken och var tvungen att fråga vad som hänt...

Den förb... jäv... bilnyckelsat.. har för fa.. gått av i låshelv... kom svaret. 

Jag lät bli att fråga varför hon inte använt fjärren som hon höll i, och frågade ist var hon bodde. Hon bodde ungefär halvvägs hem till mig så jag erbjöd henne skjuts, för en gångs skull helt utan nån tanke på annat... 

Färden till henne tog väl kanske 5-6 min och hon började krafsa i väsken efter nåt. Sen började ännu en omgång med svordomar och annat strömma ur henne, då hon hade lägenhetsnycklarna i bilen... 

Fan åxå tänkte jag tyst...Det var den kvällen det... 

Det finns ingen annan som har en nyckel då frågade jag.

Jo, svarade hon, mamma och pappa, men dom är utomlands till i morgon kväll.

Ska jag skjutsa dig till nån kompis du kan sova hos frågade jag snällt...

Hon hade redan börjat ringa runt men det visade sig att det var både magsjukor som härjade och par som var osams så det gick rätt dåligt. 

Jag hade en snabb överläggning med mig själv innan jag erbjöd henne att spendera natten på övervåningen i mitt hus, som i princip är en egen lägenhet.

Hon funderade några sek innan hon tackade ja med motiveringen att nåt jäv.. hotell hade hon inte råd med.

Väl hemma hos mig visade jag henne övervåningen och tog fram sängkläder till sängen som stått helt orörd sen jag köpte den.

Ville hon duscha så fick hon välja mellan duschen uppe med snedtak och knapp ståhöjd, eller den jag hade en våning ner.. Hon svarade snabbt att det knappast skulle vara nödvändigt med en dusch eftersom det knappast fanns rena kläder till henne där. Och det hade hon iof rätt i, men jag sa att duschen finns kvar om du ändrar dig..

Hon ändrade sig ganska snabbt och lånade t-shirt och tränings byxor av mig och trippade in i duschen.

Jag slog mig ner i soffan med lite kvällsfika och frågade om hon ville ha nåt.

Svaret chockade mig nästan när hon kläckte ur sig: Eftersom det knappast blir nåt ligga så vore en macka gott..

Mackor fanns redan framme så hon slog sig ner i soffan och berättade lite om sig själv, och jag lyssnade halvt intresserad.. 

Jag sa att det var min tur i duschen och gick dit och duschade snabbt innan jag precis som vanligt skulle gå över till sovrummet och hämta kläder, problemet var bara att jag helt hade glömt gästen, så jag gick ur badrummet helt naken och mötte henne, som hette Rebecka, som var på väg ut ur vardagsrummet.

Fan åxå svor jag. Jag ber om ursäkt, det är en gammal vana.

Hon började skratta och sa att det gjorde absolut inget, medan hennes blick hamnade långt under ögonhöjd.

Det gör verkligen ingenting sa hon igen medan hon stirrade rakt på min kuk helt ogenerat...

Följden blev givetvis att kuken snabbt började växa och jag tänkte att det här blev inte alls bra, men hon frågade,med blicken som fastsvetsad om hon fick känna på den.

Absolut svarade jag snabbt, och såg hur hon försiktigt greppade runt min nu stenhårda kuk och sakta drog handen fram och tillbaka...

Oj så hård sa hon tyst medan hon nästan lite tafatt smekte den.... Jag är inte så erfaren,men jag hoppas jag gör rätt.

Du behöver inte vara så försiktigt svarade jag, och genast ökade hon tempot.

Det här var inte vad jag väntat mig, men jag njöt av situationen och hennes ivriga händer.

När hon runkat mig en stund tog jag hennes hand och ledde henne till sovrummet där jag sakta tog av henne tröjan och blottade ett par underbara fasta bröst, som passade perfekt i min hand.

Hon stönade försiktigt när jag smekte och kysste vårtorna och petade snabbt av sig dom alldeles för stora byxorna.

Hennes kropp var helt perfekt med runda fina former, och en mus som bara hade en liten tofs ovanför. Nu skrek varenda cell i mig att jag ville ta henne, men jag lät ist tungan leta sig mot hennes mus och retas lite runt ljumskarna.... 

Lägg dig på sängen sa jag åt henne, och hon var snabbt nere på rygg, med benen brett isär, så hennes blänkande mus blottades , vilken jag gärna smakade på.

Min behandling med tungan verkade fungera väldigt bra då hon snart utstötte små skrik som snart avlöstes av en orgasm som gjorde att hela hon skakade.

Kom in i mig stönade hon hungrigt vilket jag gärna lydde.

Jag lät kuken glida fram och tillbaka mellan hennes blygdläppar några gånger innan jag sakta sakta trängde in i hennes fantastiskt trånga mus.

När jag stötte mot henne slog hon benen runt min rygg och stönade högt, fy fan vilken skön kuk, knulla mig!!

Och det gjorde jag, i missionären, bakifrån, liggande från sidan.

Hennes stön fyllde nu huset och borde ha hörts ut, men skriket när jag började massera hennes klitoris samtidigt som kuken åkte in och ut ur henne i en rasande fart hördes nog runt kvarteret.

Kom i mig, spruta fittan full vrålade hon.

Och hon fick som hon ville när jag med ett vrål sköt kaskad efter kaskad rakt in i hennes fantastiska mus.

När jag så småningom gled ur henne började hon genast smeka den kladdiga kuken..... Hur fort kan den bli hård igen frågade hon.

Tycker du den är slak undrade jag innan jag snabbt styrde in den igen och började pumpa så jag trodde sängen skulle braka ihop..... Hon fick ganska snart en ny härlig orgasm och hennes krampande mus fick mig att spruta ännu en sats i den redan fyllda musen.....

När vi slutat flåsa och kommit till sans säger hon plötsligt, att det är så skönt utan kondom visste jag inte..... Jag har aldrig gjort det utan förr.

Vill du göra det igen frågade jag med ett leende.. 

Hon svarade med att kliva upp på mig och gnida musen mot den halvslaka kuken som genast vaknade och lätt halkade in igen....

kylarlock M44
2018-12-03 22:48
3
4,7/5 (21 röster)

Fler noveller inom: Ageplay