Rulle M51

Tjejkvällen som blev till trekant.

Jag satt ensam i min lilla etta denna lördagskväll för 2 år sedan. Min nya kärlek var ute med ett par tjejkompisar ifrån jobb. Vi hade kontakt ett par gånger under kvällens lopp och jag kunde höra att hon blev mer och mer berusad ju längre kvällen led. Själv hade man sänkt ett par gröna och en god wirre eller två. När klockan hade passerat midnatt deklarerades det via sms att hon och en av tjejer var på väg upp till mig. När de 2 anlände var dom väldigt fnittriga och berusade. Kompisen (vi kallar henne Å) gick in på toa och min älskling kom och kramade om mig och undrade om Å kunde sova över eftersom hennes sista buss hade redan gått. Visst svarade jag, men då får jag ligga på soffan så får ni dela säng. Då var precis Å färdig och steg ut och sa:

-nej den tar jag, jag vill ju inte vara till besvär.

Vi gick ut på balkongen och rökte varsin cigg och drack en öl när Å sade att nu var hon sugen, ja på att gå och lägga mig alltså. Vi skrattade alla tre, men jag tyckte dom såg lite luriga ut. Men sagt och gjort, borsta tänderna, av med kläderna och ner under lakanen. Jag i boxer och tjejerna i trosor topp. Jag vet att jag tyckte det var konstigt att Å skulle sitta upp och sova på divanen i soffan, men försvann snart in i andra tankar när jag kände min älsklings händer på min kropp. Vi började pussas och kela, händerna gick på upptäcktsfärd  över våra kroppar när min kvinna sa:
- Jag har längtat efter dig

-Synd att Å är här annars hade du fått en omgång

-Äääh, skit i henne hon sover snart.

Min älskling började pussa på mig och sökte sig neråt under täcket, nafsade lite i mina bröstvårtor, pussade magen och drog i linningen på mina boxer med tänderna. Hon hjälpte till med händerna så hon fick upp kuken ur kallingarna och pussade min krigare. Jag slängde en nervös blick bort mot Å som såg ut att ha somnat.
Nu drog hon ner mina kallingar helt och kuken stod som ett spett under täcket. Hon började smeka och slicka på pungen, för att sedan fortsätta uppåt och till slut suga in ollonet i munnen. Hon sög mig lugnt och metodisk ett tag och jag slängde återigen en blick bort mot Å, men denna gång satt hon med ett leende och öppna ögon. Min kvinna under täcket fortsatte sin behandling och jag tittade på Å, som i sin tur tittade på vårt täcke. Plötsligt vek min kvinna undan täcket och låg och sög mig mitt framför sin bäste väninna. Efter en kort stund vek Å också bort sitt täcke och jag kunde då se att hon satt och smekte sig utan på trosorna. Sugandet fortsatte som om det var det mest naturliga i världen, men bort i soffan hade nu handen smugit sig ner i trosorna, Å stönade till och min flickvän avbröt sitt sugande och tittade bort på Å och sa.
- Kom hit så ska vi leka.

Å tvekade en lite stund men reste sig sen och gick och ställde sig bakom min kvinna som låg på knä mellan mina ben och återupptagit sugandet. Å började smeka henne över ryggen och ner över rumpan. Hon tog av min flickväns topp och pussade henne i nacken, fortsatte ner över ryggen och placerade en puss på hennes en skinka. Å ställde sig upp och lyfte sin topp över huvudet och blottade ett par fantastiska bröst. Hon låt sedan sina trosor falla till marken, och där efter drog hon ner min älsklings trosor.  Hon började smeka min sötnos över rumpan och ner mellan låren, och på andhämtningen ifrån min flickvän att döma även på fittan. Efter en lite stund gick hon ner på knä på golvet bakom min kvinna och begravde ansiktet mellan hennes ben. Min kvinna ryckte till, stönade och sa Jaaaa.
Detta fortgick en lite stund, tills min flickvän slutade suga mig, vände sig på rygg med huvudet nere vid Å och sa:

- sätt dig på mitt ansikte, jag vill smaka på dig.
Å kröp upp i sängen och dessa underbara kvinnor låg nu i en 69:a och slickade varandra. Jag satt bara och stirrade på detta skådespel, så vackert. Jag reste mig och gick ut i köket och drack vatten samt ett par snabba bloss på en cigg. Gick tillbaka in i rummet igen och då hade damerna bytt positioner. Å underst med min kvinna ovanpå, samt att dom snurrat ett varv så min älskling hade rumpan vid fotänden av sängen. Min flickvän bad mig plocka fram pluggen som vi inhandlat för ett tag sedan. Jag hämtade den och lite glidmedel. När jag överräckte detta, tittade hon mig och sa.

- Se men inte röra, Å vill jag inte att du rör,

Jag bara nickade och förstod vad hon menade.
Slickande fortsatte en stund och jag passade på att tända ett ljus som stod på bordet, för att se bättre. Jag kunde då se att Å hade en så kallad porrsträng rakad på fittan, till skillnad ifrån min flickvän som var slätrakad.
När min älskling hade blött ner anus på Å började hon försiktigt lirka in pluggen i röven på henne samtidigt som hon fortsatte slicka henne. Det stönades och smaskades rätt bra nu, och jag stod med ett enormt stånd som jag måste gör något åt. Så jag steg fram bakom min flickvän och körde in kuken, hon var så blöt. Å låg ju som sagt underst och såg på när håll min kuk åka in i fittan. Jag körde några drag när jag plötsligt känner en hand ta tag i min kuk, dra ut den ur fittan. Det var Å som tagit ut den. Hon sög in min kuk i munnen ett par gånger med mycket saliv, släppte ut och flyttade den mot min flickväns anus med orden riktade till min kvinna:
-Behandlar du mig så, ska du fan få samma behandling.

Jag trängde sakta in i min kvinnas anus, herregud vad trång hon var. Efter ett tag i denna ställning började Å stöna högre och klargjorde att det snart skulle gå för henne. Min kvinna stönade i fittan på Å att hon också var på gång. Jag var inte långt bort jag heller. Då brakade himmelriket lös.
Å spände kroppen och skrek rakt in i fittan på min kvinna. Min älskling kom också med munnen i begravd i Å:s fitta, samtidigt som hon skakade okontrollerat. Själv drog jag ut kuken och sprutade mitt livs sprut över fittan och anus på min flickvän. Detta resulterade ju även i att Å fick lite sperma i ansiktet och munnen.

Vi lösgjorde oss ifrån varande och låg och stönade ikapp. Plötsligt frågade Å om min flickvän kissat?
- Nej. Varför det?
- För jag är helt blöt i ansiktet.

Min kvinna hade fått en sprutorgasm.
Å gick och kollade sig i spegeln, och började skratta. Hon kom tillbaka och visade upp sitt ansikte. Det var dyngsurt och blandat med sperma. Hon pussade min flickvän och mig på munnen och sa:

-Tack för att jag fick stanna, det var den bästa kvällen i mitt liv.

Vi kunde bara instämma med föregående talare.

Jag fick senare veta att det var inte första gången de hade utforskat varandra.