Toras orgasm i Grands matsal


Jag sprang på Tora på stan av en händelse. Lika underbart vacker som vanligt och kul att tala med. Smart kvinna! Nåväl vi drack en kopp kaffe på ett café och talade om ditt och datt. Vi gled lite försiktigt in på våra sexuella äventyr (se tidigare noveller här). 

-Jag har nog behov av ett litet äventyr till tror jag, log Tora. Haft mycket syndiga tankar en tid och onanerat alldeles för mycket.

-Hm sa jag, det bör vi nog få stopp på, inflikade jag rappt. Men det kan först ske om några dagar för jag ska på en tjänsteresa till Lund. 

-Så kul jag ska på ett inköpsmöte för apotekskedjan jag arbetar för i Lund och åker i morgon. Jag kommer att bo Grand hotel i Lund.

-Ska se om jag kan boka om mig dit. Ett fint hotel, har bott där tidigare. 

Och så blev det bestämt att vi skulle sammanstråla på Grand hotel vid 19 tiden.

-Glöm nu inte mitt problem, påminde Tora. Nej, nu måste jag tillbaka till Apoteket. Tora skyndade iväg. 

Som tur var så hade jag ledigt denna em och kunde införskaffa lite utrustning nödvändig för Toras korrigering. 


Vi hade stämt möte i den jugendinspirerande receptionen på Grand vid 19. 5 över kom Tora gående nerför trappan i en röd klänning och högklackade skor. Helt enkelt underbar, Toras fina byst och härliga ben framhävdes på ett mycket delikat sätt. Undrade någon sekund om övriga gäster trodde Tora var min älskarinna eller dotter. 

Hovmästaren ledde så fram oss till ett bord i matsalen, vita dukar förstås. Matsalen är faktiskt tjusig med en massa stuckatur i taken och på vissa väggar. Tunga heltäckningsmattor som ger ett behagligt dämpat ljud. Vi drack lite champagne medan vi botaniserade i menyn. Det blev fisk för oss båda. Nog klokt med tanke på eventuella kvälls- och nattövningar. 


-Nå Tora , vad är nu ditt problem undrade jag när kyparen tagit upp vår beställning. 

-Jag tänker alldeles för mycket på sex och så onanerar jag just nu flera gånger per dag, som om jag inte riktigt kan kontrollera mina drifter. På jobbet måste jag gå in på toaletten och smeka mig själv, verkar ju inte riktigt vettigt. 

-Nej det verkar lite för mycket av det goda, mumlade jag samtidigt som jag tänkte hur kan det finnas för mycket av en kåt kvinna som Tora? Jag tror, fortsatte jag, att vi måste träna dig så du kan styra dina lustar. Är du upphetsad nu Tora?

-Ja det är jag , möjligen rodnade Tora lite.

-Jag har en lite present till dig som jag tror kan vara användbar. Ur kavajfickan tog jag fram ett litet paket inslaget i rött omslagspapper med svarta snören och räckte över det till Tora.


-Till mig, så snällt ! Förväntansfullt började Tora genast dra i snörena för att öppna paketet. Ohmibod stod det på asken när papperet rivits bort. Men vad är det här och asken öppnade sig och innehållet dansade ner på bordsduken. Samtidigt stegade en servitris och en kypare fram med vår förrätt. En skär kombinerad dildo och klitorisstimulator låg på bordet.

-Oj oj fnittrade Tora utan att vara alltför generad över situationen. 

-Ska jag ta hand om papperet, undrade den mörka ca 40 åriga servitrisen. Kyparen stirrade lätt förfärad omväxlande på mig, Tora och sin kollega. Och klämmer så till med.

-Ska vi förvara den under måltiden. 

-Nej absolut inte den ska användas omedelbart, slog jag fast kanske lite bryskt.

-På så sätt mumlade både servitris och kypare och drog sig snabbt undan från vårt bord.

Tora småfnissade.

-Det är inget fnissa över Tora sa jag bestämt. Innan vi påbörjar förrätten vill jag att du går ut på toaletten och applicerar den. Jag vill ha dina trosor när du kommer tillbaka. 


Tora trippade muntert iväg och kom tillbaka några minuter senare och la sina trosor bredvid min tallrik. Servitrisen fyllde på våra vattenglas, noterade trosorna men sa inget. Jag vek ihop trosorna, luktade lite på dem, konstaterade att de luktade fitta samt stoppade dem i bröstfickan på min kavaj. Såg riktigt prydligt ut samtidigt med en svag doft av fitta. 

-Nu Tora sa jag samtidigt som jag tog fram min mobil, så styr jag dina orgasmer. Med den här appen i min telefon så styr jag nu vibreringarna till klitorisstimulator och dildo. Jag slog på vibrationerna. Tora ryckte till lite. Det är jag som bestämmer om du ska få orgasm eller inte Tora. 

-Så kinky, kuttrade Tora.

-Nej Tora det är inte kinky, du måste lära dig behärskning! Jag ökade vibrationerna ytterligare lite. Tora smålog lite, men såg så strax alltmer sammanbiten ut. Och tänk Tora på hur pinsamt det skulle vara med orgasm här i Grands matsal! Klarar du inte detta, kommer det senare en bestraffning. Tora himlade lätt med ögonen, men såg om jag ska vara ärlig inte alltför förskräckt ut.


Vi avnjöt förrätten som var helt underbar. Jag höjde stimuleringen ytterligare lite. Tora såg allt mer sammanbiten ut.

-Snälla Björn mumlade hon lite osammanhängande. 

-Tora ingen orgasm här - jag bestämmer eller hur? Tora nickade och en lite svettdroppe trängde fram på hennes överläpp. Kinderna var allt mer rödflammiga. 

-Är du kåt Tora? Frågan gick inte att undvika att höra för servitrisen och kyparen. Och inte heller Toras svar.

-Mycket kåt Björn, flämtade Tora. 

-Men du behärskar dig, jag äger din orgasm Tora. Jag sänkte stimuleringen lite och Tora andades lite lugnare. 


Vi kunde till och med föra ett litet samtal under början av huvudrätten även om Tora då och då suckade tungt. Då och då fyllde servitrisen på våra glas. Men så såg jag hur Toras hand gled in under servitrisens kjol. 

-Nej Tora behärska dig! Servitrisen såg lätt olycklig ut. Jag höjde försiktigt stimuleringen men passade förstås på att låta min hand glida in under servitrisens kjol. Och upp längs insidan på vänster lår. Inget motstånd där inte. Men jag hade låtit mig bli distraherad och med ett tungt stön och Tora lätt framåtböjd så gick det för Tora, var nog inte bara vi som märkte detta. Kyparen gled ut genom svängdörrarna till köket och var så framme vid vårt bord helt omedveten om Toras orgasm.

-Hoppas det smakade.Det var underbart suckade Tora. Servitrisen viskade något i kyparens öra som såg helt tagen ut. 

-Tora här har tyvärr besudlat Grands matsal med en orgasm, jag beklagar.

-Så farligt är det inte mumlade kyparen. Nej absolut inte försäkrade servitrisen, min hand hade nu nått hennes trosor, och ett finger gled in innanför troskanten. Nådde hennes blygdläppar, fuktig!

-Jag antar att ni slutar snart och jag hoppas ni har möjlighet att hjälpa mig lite med Tora - behöver ju korrigeras lite, Rum 211. 

-vi får ju inte, påpekade servitrisen. Vi kommer, avbröt kyparen. 

Jag noterade en stor blöt fläck på Toras klänning när vi lämnade matsalen. 

-Blir jag bestraffad nu log Tora när vi gick upp för trapporna till mitt rum. 

-Ja Tora det blir du. Vi måste få ett stopp på dina ohejdade orgasmer. 

-Ja de är ett problem. 


Fem minuter senare knackade det på dörren. Servitrisen som visade sig heta Anna och kyparen Leo gled snabbt in i rummet. Tora stod på alla fyra i sängen och jag körde nu extra intensivt med appen. 

-Snälla Björn, det måste få för mig nu.

-Absolut inte, Tora. Du ska lära dig behärskning. En tung doft av kåt fitta vilade över rummet. Anna och Leo ska hjälpa mig att bestraffa dig. Anna och Leo var på nolltid nakna. Leo var kåt utan tvekan. Och min hand gled ånyo in mellan Annas lår , fuktig och fin. Själv hade jag förstås en magnifik ståkuk. 

Jag tog fram ett ridspö och räckte det till Anna. 

-Piska nu det kåta stycket. Anna slog några rätt försiktiga slog, Toras stjärt lyste röd av slagen.

-Men snälla jag blir ju inte mindre kåt av det, klagade Tora, fittsaft rann längs insidan av hennes båda lår.

Anna la så lite mer kraft bakom slagen och på Toras stjärt kraftiga ränder.

-Snälla, visst kan det få gå för mig klagade Tora. Jag höjde stimulering ytterligare någon tiondels grad. 


Leo gled ner på sängen och Anna satte sig raskt över Leos kuk och började rida honom. Annas bröst gungade rytmiskt.

-Så fina pattar hon har och hon får ju kuk Björn, visst kan jag få...ett bestämt rapp över Toras stjärt blev mitt svar.

Jag tog fram en tub glidmedel och Tora såg hoppfull ut.

-Åh äntligen Björn. 

-Nej det är inget äntligen, Tora. Jag ska knulla vår gästs stjärt. Jag fick Anna att stanna sin intensiva ritt. Riktade kuken mot Annas stjärt och tryckte så på.

-Oj Tora om du visste så trång och fin Anna är. Kuk i båda hålen. Några minuter senare sprutade både Leo och jag i Annas härliga hål samtidigt som Anna fick orgasm.


Nu var det dags för Tora. Jag ökade stimuleringen till Max och det gick intensivt för Tora, fittsaften sprutade och sängen blev helt blöt. Anna särade villigt på sina ben och Tora slickade ivrigt i sig Annas safter blandat med sperma. 

-Nu blir det kukar också, Tora. Jag la mig på rygg, och styrde så mot Toras stjärt. Leo klättrade så in mellan Toras lår. 

-Helt vidöppen, kommenterade så Leo och så blev Tora dubblerad. Orgasmerna kom som på pärlband. Våra kukar rumsterade om i Toras härligt kåta underliv. Någon minut senare sprutade först jag och sedan Leo tungt i Tora. 


Några minuter senare låg Anna och Tora bredbent på rummets soffa och vi inspekterade nöjt hur sperman gled ur deras villiga fittor och stjärtar.

-I morgon ska vi på moderna museet i Malmö Tora. 

BjornI M60
2018-04-14 18:02
0
4,2/5 (5 röster)

Fler noveller inom: Gruppsex