Träff med klasskompisen

Jag hade börjat i 3e ring och vi hade fått en ny tjej i klassen, Carina hette hon. Vi kom att sitta bredvid varandra, och kom bra överens direkt.  Jag har inte haft så stora framgångar när det gäller det motsatta könet, men nu kändes det som vi var själsfränder. Veckan gick och nu var det lördag, vi skulle gå ut och träffas hade vi bestämt redan på onsdagen.  Det var med en pirrande känsla i magen som jag cyklade till Carina på lördagskvällen för att hämta henne. Vi hade bestämt att vi skulle gå ut och äta tillsammans innan vi gick till Statt. Carina hade snabbt blivit en av mina bästa vänner och jag trivdes väldigt bra i hennes sällskap och vi kom bra överens. Jag fick nästan en klump i halsen när Carina öppnade dörren. Den tajta turkosa skjortan satt snävt på hennes kropp. Dom två översta knapparna var uppknäppta och jag kunde ana hennes små bröst därunder i en vit behå. Den korta svarta kjolen exponerade hennes långa slanka brunbrända ben och hon var smakfullt sminkad.
- Hej, sa hon och gav mig en kram.
Nästan lite skakig besvarade jag hennes kram och hon log stort mot mig. Vi delade en flaska vin på restaurangen och jag kunde känna hur värmen spred sig i kroppen när alkoholen började verka. Carina lutade sig som oftast framåt mot mig när hon skulle säga något och varje gång så fick jag full insyn över hennes vackra små bröst. Hon log stort hela tiden mot mig samtidigt som hon då och då rörde vid min hand eller arm. Jag vet inte vad det berodde på men, troligen vinet, min kropp kändes hetare än någonsin och Carinas smekande fingertoppar skickade vågor av värme in i min kropp. När vi stod i kön in till Statt så pressades vi tätt tillsammans av alla som ville in och jag kunde känna en svag doft av hennes parfym. Carinas varma mjuka kropp värmde mig och jag blev lite förvånad när jag kände hennes hand komma insmygandes i min.
- Så att vi inte kommer ifrån varann, sa hon.
Jag vet inte om det var alkoholen eller Carina som fick det att snurra i huvudet på mig när vi dansade kvällens sista tryckare. Vi hade haft jättekul hela kvällen och jag tror att alla jag kände var där. Jag hade presenterat Carina för alla och jag hade blivit dunkad i ryggen av glada leendes kamrater. Carina svängde sin kropp rytmiskt till musiken och hennes långa fläta slängde när vi dansade. Hon log stort mot mig och det bokstavligen glittrade i hennes mörka ögon när hon gled intill mig när sista låten började spela.
Carina rörde sin varma kropp i perfekt takt med min och när den smäktande balladen började klinga ut så pressade hon sig hårdare intill mig och pressade in ett ben mellan mina. Jag kunde känna hennes heta oregelbundna andedräkt mot min hals där vi dansade kind mot kind. Av någon konstig anledning så ville jag inte att musiken skulle ta slut utan spela vidare i all oändlighet. Hon hade varit rejält uppvaktad under kvällen men vänligt avvisat alla och istället hållit sig nära mig. Plötsligt kände jag hennes heta tunga mot min hals och det fick mig att rysa till av vällust när en våg av värme spred sig i min kropp.
- Johan, viskade hon, - jag vill ha dig.
Jag stelnade till och hon gled ifrån lite så att vi fick ögonkontakt. Carinas ögon var kolsvarta och dom slukade mig.
- Men?? Frågan dog ut när Carina kysste mig.
Carinas heta läppar pressades mjukt mot mina och hennes lilla tunga lirkade sig in i min mun och smekte min tunga sakta. Kyssen skickade vågor av värme genom min kropp och jag kände att jag började bli hård. Carina avbröt kyssen och hennes heta läppar gled över min kind när hon åter lutade huvudet mot mig.
- Har du inte sett hur het du gör mig? Viskade hon.
Hjärtat dunkade hårt när jag drog henne intill mig och hon kramade mig hårt tillbaka.
- Du är så fin, viskade jag till henne samtidigt som jag smekte henne ner över ryggen.
Musiken dog ut och alla omkring oss började gå mot utgången medan vi stod kvar och kramade varandra hårt. Jag kunde fortfarande inte greppa riktigt vad som hänt när Carina gled ur min famn och tog min hand.
- Kom, sa hon, - vi går hem till mig. Mamma och pappa är borta i helgen.
Det kändes som en evighet när vi cyklade hem sida vid sida i den varma augustinatten. Ytterbelysningen spred sitt milda ljus när vi svängde upp på Carinas uppfart. Med min hand i sin drog hon med mig in i huset och upp till sitt rum. Lampan i fönstret spred ett dämpad sken och kastade långa skuggor när vi rörde oss i rummet. Ur stereon strömmade mjuk musik och plötsligt blev jag mycket nervös och osäker, Carina verkade mycket mer erfaren än vad jag var som fortfarande nästan var oskuld, bara haft sex en gång.
- Är du nervös? Frågade Carina mjukt och fattade mina båda händer.
- Ja, svarade jag med lite darr på rösten.
- Mmmm, svarade hon och log förtjust.
Hon drog mig med sig till den breda sängen och kröp upp i den.
- Kom, sa hon och makade sig längre in.
Jag var fruktansvärt nervös samtidigt som jag var fruktansvärt upphetsad och hård när jag kröp upp i sängen till Carina. Hon drog mig intill sig så fort jag kommit ner i sängen och hon sökte min mun med sin. Vi tumlade runt kyssandes samtidigt som våra händer gick på upptäcktsfärd över varandras kroppar. Kyssarna blev hetsigare och hetsigare när Carina började dra i min t-shirt. Jag hjälpte henne av med plagget och hon smekte mig upp över magen och bröstet och hennes varma heta händer brände mot min kropp. Jag reste mig upp till sittande och försiktigt började jag att fumla lite med knapparna i hennes skjorta. Carina lutade sig tillbaka och liggandes på rygg tittade hon på mig med sina kolsvarta ögon. När sista knappen var uppknäppt gled skjortan isär och blottade hennes brunbrända mage och en vit liten satinbehå.
Jag smekte försiktigt hennes heta mjuka mage och hon gnällde till lite samtidigt som hon slöt ögonen. I stora cirklar smekte jag henne allt närmare dom små brösten och snart så gled min hand upp över en av dom små kullarna. Carina kved till och jag kunde känna hur hård bröstvårtan var under min hand fastän behån fanns emellan. Mjukt drog hon ner mig och gav mig en hetsig kyss. Hon krökte rygg och knäppte upp låset på behån utan att ta läpparna från mina.
- Ta av den, viskade hon och log mot mig.
Försiktigt drog jag av henne behån och synen som slog emot mig kommer jag för alltid att bära med mig. Hennes bröst var fantastiskt vackra och bröstvårtorna var hårda och styva. Jag smekte henne mjukt med handen över bröstet och hon flämtade till när jag strök över en mycket hård och styv bröstvårta. Försiktigt kramade och smekte jag dom fasta små brösten innan jag långsamt lät handen glida ner längsmed hennes kropp ner på låret. Hon log mot mig när jag vände upp igen och gled upp med handen under kjolen samtidigt som hon långsamt särade lite på benen. Carina reste sig upp och började knäppa upp mina byxor samtidigt som jag smekte henne på insidan av låren. Den lena mjuka huden var het under min hand och hon flämtade till när jag kom emot hennes fitta. Kontakten med den våta heta trosan fick mig att flämta till.
- Det är du som gör mig så våt, viskade hon samtidigt som hon fick upp sista knappen i mina byxor.
Hon knuffade milt omkull mig och drog av mig byxorna och boxern i ett svep. Ett leende spreds över hennes läppar när hon såg min hårdhet. Det dunkade hårt i min kuk när hon drog av sig kjolen och lade sig ner bredvid mig.
- Ta av mig trosorna, viskade hon.
Jag krånglade mig upp och med skakiga händer smekte jag av henne trosorna och hon lyfte på rumpan för att dom skulle åka av lättare. Hon särade långsamt på benen och synen av hennes heta våta fitta fick mig att dra efter andan. En smal liten mörk remsa av hår fanns kvar på hennes venusberg och det glittrade av fukten i hennes fitta. Hon drog mig intill sig och hennes heta kropp brände mot min samtidigt som hon kysste mig med hetta. Vi tumlade runt så att jag hamnade på rygg och hon slickade mig ner över halsen. Hennes tunga skickade ilningar av vällust genom min kropp och jag stönade högt när hon sög in en av mina bröstvårtor i munnen.
Hon fortsatte ner över min mage och runkade min kuk som stod hård. Hon tog tag i min kuk samtidigt som hon slickade mig med hård tunga på pungen. Jag rös till av njutning när Carina gled med tungan längs skaftet upp mot ollonet. Med bred tunga strök hon över mitt ollon innan hon lät det glida in i munnen. Det var den mest fantastiska känsla jag någonsin upplevt och hennes heta våta mun fick mig att stöna högt. Carina sög mig mjukt och försiktigt samtidigt som hon runkade mig mjukt och kramade min pung med den fria handen. När hon stimulerade den känsliga strängen så kände jag hur det brände till i ljumskarna.
- Fan, stönade jag fram, - jag kommer.
Under nästan smärtsamma sammandragningar började sperman att pumpa ut över Carinas mun och tunga samtidigt som hon fortsatte att stimulera mitt ollon med tungan och runkade mig hårt. Det var det mest underbara jag någonsin varit med om och matt sjönk jag bakåt samtidigt som jag kunde känna hur generad jag var över att jag inte kunnat hålla mig.
- Shit. Förlåt, mumlade jag, - jag kunde inte hålla mig.
Generad mötte jag Carinas blanka blick och hon log mot mig.
- Det är lugnt. Du skall inte be om ursäkt för att du kommer med mig. Du är snart redo igen, sa hon och log mot mig med kladdiga läppar, - Du smakar gott. Bara så att du vet.
Hon slickade sig om munnen samtidigt som hon kröp upp mot mig. Carina kysste mig hetsigt och jag kunde känna smaken av den kladdiga sperman blandad med smaken av Carina. Vi tumlade runt i sängen och Carina fnittrade glatt när jag nafsade henne i ena örat. Jag kände en våg av upphetsning skölja över mig igen när jag kände Carinas heta kropp mot min och till min stora förvåning så började kuken att bli hård igen. Jag smekte henne ner över magen och vände upp igen och la handen över hennes ena bröst. Carina tog tag om min nacke och drog ner mig och gav mig en kyss och jag kunde känna hur brötvårtan under min hand var hård och styv. Hon tittade på mig och sen bröt ett litet leende ut över hennes läppar innan hon viskade:
- Slicka mig.
Det var med ett leende som jag hasade ner längs Carinas vackra kropp. Jag smakade på hennes heta hud och hon stönade när jag strök med tungan över en styv bröstvårta. Hon fnissade lite när jag kittlade henne i naveln men spände sig som av förväntan när min tunga gled ner mot hennes fitta. Lukten av den upphetsade Carina nådde mig, och det gjorde min kuk hårdare. Den milda doften av Carinas fitta fick min kropp att nästan koka av upphetsning och smaken överväldigade mig när jag lät tungan glida mellan hennes våta fittläppar. Carina frustade till och spände hela kroppen när min tunga gled mellan hennes blygdläppar.
Försiktigt började jag att utforska hennes fitta med min tunga och jag bara älskade smaken av henne! Fittsaften rann ur henne och hon rörde sig oroligt och lyfte höften mot mig när min tunga halkade runt mellan alla veck och vrår. Hon stönade till kraftigt när jag slickade på den lilla hårda knoppen som fanns längst upp och hon flämtade fram:
- Snälla använd fingrarna.
Rent instinktivt förstod jag vad hon ville och när jag satte fingret mot hennes mycket blöta mynning så nästan sög hennes fitta in mitt finger. Hennes muskler kramade hårt runt mitt finger och så plötsligt spände hon sig i hela kroppen. Hennes fitta knep åt om mitt finger och nästan pulserade om det och när jag strök med tungan över hennes klitoris så bröt orgasmen igenom i hennes kropp. Hon ryckte kvidande till och höll mig hårt i huvudet så att jag inte kom åt att slicka henne mer. Kroppen krängde kraftigt och hon andades kvidandes stötvis. Långsamt dog krängningarna ut i hennes kropp även om småryckningar kom ryckigt och sporadiskt.
- Å herre gud så underbart, flämtade hon fram och drog upp mig.
Hon pressade sig hårt emot mig och kysste mig het och krävande. Min kuk var så hård att det nästan gjorde ont där den låg hårt mot hennes mage och jag kunde känna hur kladdig jag var av försatsen. Carina log stort mot mig när hon makade sig tillrätta under mig och la upp sina långa slanka ben om min midja.
- Kom in i mig, kör in kuken i min heta fitta, viskade hon och greppade min hårdhet.

Mjukt förde hon min kuk mot sin savande fitta och med ena handen på min höft så började hon att föra in mig. Jag kunde känna hur vått och hett hennes fitta var mot min kuk innan jag började glida in i henne. Carinas varma våta fitta ömslöt min kuk och hennes silkeslena fitta fick mig att stöna förvånat av den oväntade njutningen. Instinktivt visste jag hur jag skulle göra och långsamt kom jag längre och längre in i henne. Snart så låg vi med blygdbenen ihop och Carinas hårda bröstvårtor låg mot mitt bröst. Jag kände hur hennes fitta långsamt anpassade sig efter min kuk.
- Ta mig, knulla mej hårt, stönade hon samtidigt som hon började röra oroligt på sig.
Jag trodde inte att känslan av att dra sig ur en kvinna kunde vara så fantastisk och reaktionen jag fick från Carina när jag vände in igen var överväldigande. Hon manade på mig och hennes små stön och kvidanden gjorde min egen upphetsning bara större. Målmedvetet drev jag mig mot den längtande utlösningen samtidigt som jag försökte hålla igen för att inte det underbara skulle ta slut alltför fort. Plötsligt satte Carina händerna mot mitt bröst och hejdade mig. Förvånat tittade jag ner i hennes blanka ögon.
- Bakifrån, ta mig bakifrån, stönade hon fram.
Jag hann knappt dra mig ur förrän hon snodde runt och reste sig upp på alla fyra. Synen av Carinas vackert rundade rumpa, smala midja och slanka brunbrända kropp fick mig att bli mer upphetsad än jag någonsin tidigare varit. Hennes våta fitta lyste mot mig när hon svankade djup och den långa flätan ringlade sig ner över hennes rygg. Blicken hon gav mig sa allt och jag kunde knappt snabbt nog ställa mig tillrätta bakom henne. Utan några som hels problem gled jag in i henne med båda händerna om hennes höft. Carina kved till förnöjt och mötte mig hårt.
Akten blev genast hårdare och vildare och plötsligt så kände jag hur Carinas fitta drog ihop sig och blev trängre. Hon pressade sig nästan våldsamt mot mig och hennes andning övergick till små skrik innan hon stelnade till och med ett dovt kvidande översköljdes av orgasmen. Hennes fitta kramade min kuk hårt och obönhörligen så kastades jag själv ut i min egen orgasm och under nästan krampaktiga ryckningar sprutade  jag mig långt upp i Carina. Matt av den kraftiga tömningen föll jag fram över Carinas rygg och flämtandes ner i hennes nacke och med armarna om hennes slanka midja kunde jag känna hur hennes kropp hävde sig av hennes häftiga andning.
Mjukt gled hon framåt ner på mage och jag kände hur min slaknande kuk gled ur henne innan jag rullade av henne. Carina kröp upp mot mig och tryckte keligt sin kropp mot min. Hennes blick var matt men strålade av tillfredställelse och hon log mot mig. Allt jag orkade göra var att lägga armen om henne och matt le tillbaka alltmedan andningen återgick till det normala. Det var det mest fantastiska jag någonsin upplevt och ömheten och tacksamheten jag kände gentemot Carina för att hon givit mig detta underbara kände inga gränser.
- Det där var helt fantastiskt, sa jag.
- Visste att du skulle gilla det, svarade hon, - något emot att göra det fler gånger?
- Inte det minsta, skrattade jag lättat, - så länge det är med dig.
Matta bäddad vi ner oss i Carinas säng och hon lade sig tillrätta på min arm. Jag kunde känna hennes varma andedräkt mot min hals och mjukt la jag armen om henne. Hon lyfte på huvudet och gav mig en mjuk kyss innan hon lade sig bredvid mig igen.
- Jag är glad att mina föräldrar bytte jobb, sa hon, - för annars så hade vi inte behövt flytta och då hade jag aldrig träffat dig.
- Jag är glad att du flyttade hit, svarade jag sanningsenligt.
Carina gav mig en het men mjuk kyss och kramade om mig innan hon slöt ögonen. Hon somnade fort och snart så sov hon djupt i min famn och hennes djupa regelbundna andetag drev mig obönhörligen närmare drömmarnas rike. Jag drog hennes varma kropp tätt intill mig och långsamt sjönk även jag in i djup sömn.
Morgonsolen spelade över mitt ansikte när jag vaknade. Jag var ensam i sängen men täcket låg omsorgsfullt tillrätta om mig och någonstans i huset så kunde jag höra en dusch skvala. Innan nyfikenheten drev mig till att leta reda på källan till ljudet så upphörde det och efter en stund kom Carina in i rummet med en handduk svept om kroppen. Den långa flätan hängde våt ner över hennes axel och hon log stort mot mig när hon såg att jag var vaken. Hon lät handduken långsamt falla till golvet innan hon gjorde mig sällskap i sängen. Hennes kropp var sval mot min men kyssen hon gav mig var fylld av hetta och längtan och det är dom fortfarande fastän så många år gått sen den där veckan i gymnasiet då vi fann varandra.

Bonden4 M56
2019-04-15 09:55
2
5/5 (7 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex