Tyra

Tyras föräldrar hade blivit dödade i kriget och blivit inhysta hos släktingar som kände sig ansvariga, kanske var det det sk krigsbidraget som lockade mer än ansvar i ärlighetens namn. intresset för Tyra svalnade så småningom och hon blev placerad på en Lantbruksskola som var ryktbar som ett hårt ställe liknande ett arbetsläger. Väl på plats så fann sig Tyra i dom långa arbetsdagarna och sysslorna ganska kvickt att klaga vore lönlöst det skvallrades på gården om olika saker som skulle förekomma och andra flickor fnittrade och pekade på Tyra som var totalt ovetande om vad som sades.


Pojkar och flickor sov på samma ställe ovanpå ena stallbyggnaden där enkla sovplatser var ordnade bland höbalarna. Tyra hade hittat en egen hörn där hon kunde sova någorlunda trots alla snarkningar och oljud. för det mesta var hon så slut efter arbetdagen så hon somnade bums i alla fall. Tyra vaknade av att det mumlades och ett och annat dämpat skratt hördes, blick stilla låg hon och lyssnade när någon närmade sig hennes sovplats hennes filt drogs av och hon kände händer på sin stjärt och sen tyngden av någon som lade sig ovanpå henne och fumlade mellan Tyras ben hon låtsades sova nåt styvt bökade i blindo där bak.


Picken hittade först inte sitt mål utan tryckte på här och var nu var den i stjärtskåran och famlade nosade i anus och gled in andetaget blev tyngre hos kukinnehavaren och han guppade upp och ner en kort stund och Tyra kände något varmt inombords det hela var inte smärtsamt eller obekvämt tyckte hon utan lite spännande hon funderade på om detta var det som flickorna tisslade om när en annan klev på och penetrerade henne på nytt denna kuk var lite grövre och dunkade på mer beslutsamt och vanemässigt i dunklet hörde hon några röster muntert diskutera kuk nummer två varade inte heller någon längre stund,


Dagarna var långa och hårda men inte outhärdliga tyckte Tyra kroppen var ju till för att brukas och dem fick mat och husrum för sitt arbete, ingen större skillnad att vara piga filosferade hon. på eftermiddagen mockade Tyra i stallet och en av drängarna kikade på henne, han vinkade till sig Tyra och släppte ned sina byxor till golvet, -Du vet vad jag vill att du skall göra va? Det gjorde inte Tyra hon hade aldrig sett en manslem på så nära håll förut -Ta den i munnen människa. -Den där replikerade Tyra kodumt -Är det brukligt?. Jaha tänkte hon sorglöst och öppnade munnen för den kåta drängen.


Mannen stönade av välbehag och Tyra kunde inte begripa hur en munhåla kunde skänka sån glädje hos en karl, pungkulor kände hon till det har ju alla hankreatur hon klämde mjukt på ballen och i ett huj kilade det för drängen som pumpade hennes mun full av varm sperma, vad i allsin dar är detta funderade hon när i närmast en ocean av okänt fluidum strömmade in i hennes mun Tyra svalde hälften och den andra hälften hamnade på lagårdsgolvet. -Det var ljuvligt värre Tyra berömde mannen, men har du aldrig gjort detta tidigare? undrade han -Nää aldrig svarade Tyra högtidligt.


Ryktet började gå på gården om Tyra och hennes färdigheter vilket både gjorde henne omtyckt och hatad. allt eftersom blev Tyras dagar mer ett erotiskt äventyr istället för arbete hon knullade och sög från morron till kväll och hennes rykte nådde nu Patron som var Högste hönset på gården och i det närmaste likställd med gudfader själv. Tyra blev kallad till Patrons herresäte som låg en bit bort från själva gården. väl framme knackade en av drängarna underdånigt på dörren och inväntade svar. -Jaa brölade Patron bakom dörren, de två gick in och Patron ögnade Tyra från topp till tå med kritisk blick.


-Jaså dånade han detta är lilla Tyra förstår jag. -Ja herrn pep Tyra och neg som brukligt var. -Jaha jaha jaha muttrade Patron och gick sakta runt henne som om han var på auktion och besiktade ett kreatur. med finurlig blick fäst på Tyra röt han utan att titta på drängen vid dörren -Du kan gå. Vi skall förflytta oss till ett annat rum berättade han åt Tyra som ryckte på axlarna och följde efter honom. dem stannade i ett badrum med toalett badkar och dusch, nånting Tyra aldrig sett förut. Hon glodde storögt med öppen mun och Patron fann nöje i att imponera på ett våp som Tyra och fnissade roat.


-Du kanske skulle vilja prova en av attiraljerna? Hur menar patron frågade Tyra dumt -ja alltså harklade han sig sitta i badkaret en stund eller prova duschen. -ja det kan jag väl i så fall herrn mumlade Tyra lågt. -Finemang utbrast han och kunde knappt stävja sig av lystenhet. -Menar Patron på en genaste gång? -Jaa svarade han något irriterat när annars. sakta började Tyra klä av sig och Patron stod och tittade på ännu mer lysten än tidigare. snart så var Tyra naken och tog plats i badkaret, vattnet rann och Patron gnuggade händerna av förtjusning. Tyras kropp var nu helt täckt av vatten.


Tvagning och renlighet är ju en dygd förstår Tyra, -hmm mumlade hon när Patron satte sig bredvid badkaret och glodde nu så intensivt på henne så hon trodde att ögonen skulle ploppa ut. Patron tog en stor fyrkantig vit tvål och gnuggade den i handen och började tvätta Tyras ena ben med löddret Tyra njöt av behandlingen och hade aldrig varit med om maken, Patron arbetade sig högre upp där Tyras väl tilltagna fittbuske svajade i vattnet som ett knippe sjögräs. Patron svalde hårt och Tyra fick se att andra handen höll hårt i Patrons styva lem. -Snälla Patron stick in den bara om det tryter.


-Vaa säger du människa? skrek Patron som aldrig blivit tilltalad på detta sätt tidigare och speciellt inte av en lantlolla. Han rev av sig kläderna i ett huj och stod naken med ett fjädrande och grovt stånd i givakt, han kastade sig ner på Tyra i badet och började nafsa och bita i brösten och hans ena hand var halvvägs uppe i Tyras fitta. det hela kunde liknas vid en brottningsmatch. Patron sansade sig någorlunda och tyckte dem två skulle duscha av sig -Låt gå samtyckte Tyra och snart stod dem under duschen och Patrons händer gick på upptäcksfärd i raketfart. Tyra greppade den grova lemmen och runkade den taktfast.


Vid det här laget var Patron så uppeldad att han tryckte upp Tyra mot väggen och gjorde juckande stötar emot Tyras underliv i blindo. Tyra var redan kåt och våt och kände den grova kuken glida in men inte där den brukade, Patron stönade som en dromedar och juckade i ett hetsigt tempo, till Tyras strora förvåning var det riktigt härligt med en styv i dasshålet och lät Patron hållas och njöt i fulla drag. det dröjde inte länge innan Patron stelnade och hon kände en fors av manssperma inom sig. Patron gick bort till en stol och satte sig tungt. Tyra duschade av sig sperman och gjorde honom sällskap.


Dem torkade sig och Patron bjöd på ett glas och så småningom låg dem nakna i Patrons jättelika himmelsäng. dem började kyssa och kyssar blev till smek och petting. Patron tog plats mellan Tyras lår och böjade slicka hennes våta hål. hon stelnade till och tänkte men detta måste vara okristligt men släppte snabbt den tanken och bara njöt, det slog som blixtar i hennes hjärna och först blev hon rädd innan kroppens belöningssystem tog över och översköljde henne med vällustkänslor. Flämtande frågade Patron om hon aldrig fått fittan slickad förut.


Fortfarande kåtrusig och lite yr mumlade hon bara till svar de tog en tupplur Tyra vaknade först och låg och tittade På Patrons nakna kropp det var allt en ståtlig karl stor och kraftig med en välmående och stor mage som var ganska hårig en grov lem med taskstenar som plommon, hon började leka med lemmen tummade tillbaka förhuden och pussade ollonet klämde och smekte Patron smackade i sömnen och kuken växte sig hård Tyra tog den i munnen och sög den ännu hårdare och djupare Patron vaknade och greppade hennes hår och penetrerade hennes svalg Tyra svängde runt 180 grader och befann sig nu i en 69:a och Patron attackerade hennes fitta och begravde sitt ansikte i härligheten.


Tyra kände flera av patrons fingrar inuti och vart som galen av kåthet och sög ännu mera intensivt Tyra kom flera gånger och trodde hon skulle svimma av. Patron exploderade med ett vrål och tömde sig mer fullkomligt än någon gång tidigare och varenda droppe försvann ner i halsen på Tyra som knappt märkte när skottet gick. Utmattade somnade de två i en kåtrusig dimma och vaknade först sent på småtimmarna, Tyra hade smugit upp och befann sig i köket och stekte fläsk. Patron vaknade till av matoset och kände hungrig och begav sig köksdelen där Tyra stod naken vid spisen med sin inbjudande bakdel exponerad. Patron parkerade bakom henne och klämde henne på stjärten och nafsade lystet i hennes skuldra. -Jaså tokfrans du är vaken nu? 


Fläsket fräste i panna och Patrons händer vandrade upp till Tyras byst och klämde lekfullt. sätt dig vid bordet nu beordrade Tyra och Patron gjorde henne till viljes dem båda åt och drack under tystnad i  det dunkla morgonljuset -önskas kaffe? undrande hon och Patron nickade jakande och grymtade mellan tuggorna också kaffet slank ner under relativt tysta former. Patron hade under tiden varit lite upptagen i tankarna med sina framtidsplaner och en ide´hade fortplantats i hans inre. skulle han fria till Tyra här på morgonen eller inte? han var tvehågsen men otroligt frestad. Patron hade varit gift men var nu änkling fruntimmer hade aldrig saknats och han hade smakat på godsets alla pigor under lång tid men aldrig träffat någon som Tyra tidigare.


Efter den tidiga frukosten hamnade paret återigen i sänghalmen och Tyras inverkan på Patrons ståndaktiga lem var opåverkad det kysstes och smektes och nojsades som nyförälskade och Patrons stake penetrerade nu Tyras sköte för första gången under deras möte, kåtgubben stötte i botten med ett gurglande läte och Tyra saxade sina välformade ben runt Patrons svettiga kropp för behålla honom inuti, tyras motjuck och gubbens stötar hittade en perfekt harmoni och båda stönade och flinade idiotiskt. Patron stötte kraftigare och hade nu bestämt sig, Tyras ansikte blev mer rödblommigt och hennes andning var nu väldigt ansträngd. Båda närmaste sig klimax och Patron frågade tyra om hon ville bli hans fru, Tyras ögon spärrades upp förvånat och stirrade in i hans samtidigt som hennes orgasm sköljde genom hennes kropp vrålade Tyra -JAAAAAAAA

hilltop M52
2020-09-13 18:13
0
5/5 (5 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex