Underbara Emma

Följande berättelse utspelar sig för ett antal år sen, men får ändå ses som mitt hittills absolut bästa sexminne, alla kategorier.


Det var en helt vanlig sommar, som upp till den här händelsen hade förflutit som de flesta somrar brukar, nämligen väldigt lugnt och slappt. Mycket sol och bad och festande, med några få romantiska kontakter, som dock slutade vid enkla flirtar. Inför en av de fester som anordnades, skulle jag förfesta hos Andreas, min barndomskompis, i vilkens hus vi skulle vara. Jag var där redan tidigt på dagen, mest för att umgås, men också för att kompisens assnygga tjejkompis skulle vara där samtidigt. Hon hette Emma och var några år yngre än oss, men ändå grymt välutvecklad och söt på alla sätt. Andreas och hon var kompisar mest för att de hade bott i samma område sedan barnsben, men nu ville hon vara med på en hans fester, och han hade tyckt att det var okej.


Under dagen vi tre tillbringade i hans lägenhet tog vi det mest lugnt, kollade lite på TV, spelade lite spel, snackade och hade de mest mysigt. Andreas skulle vid ett tillfälle åka iväg och inhandla förfriskningarna till kvällen, och eftersom Emma skulle stanna hemma för att börja göra sig i ordning inför kvällen beslöt jag mig för att stanna i lägenheten medan Andreas åkte iväg. Sagt och gjort, jag satte mig vid TV:n och spelade spel medan Emma gick och duschade. Efter ett tag föll nöden på, och jag reste mig för att gå till toaletten. När jag kom fram till dörren tänkte jag på att Emma ännu inte kommit tillbaka från duschen och kanske fortfarande var där inne, fastän det inte lät som att hon fortfarande duschade. Dörren var dock olåst, och ingenting lät inifrån, så jag öppnade dörren för att gå in. Döm om min förvåning när jag ser Emma stå och sminka sig, med endast en handduk runt midjan och en för håret, vilket lämnade hennes bröst bara. Jag hann bara se denna bild i någon sekund innan Emma reagerade på att jag hade öppnat dörren och snabbt täckte brösten med den lediga armen samtidigt som hon utbrast ett "Vad fan gör du?" vilket fick mig att vända tvärt på klacken och gå därifrån, högröd i ansiktet av den pinsamma situationen som uppstod.


När Andreas sedan kom tillbaka, hade Emma fortfarande inte kommit ut från toaletten, varför vi satte och oss spelade spel tills att hon var klar. När hon väl kom tillbaka, färdigsminkad och fixad, sade hon inte ett ord till mig, även om hon gav mig en blick som inte alls var arg, utan snarare road och något uppfordrande. Jag förstod inte riktigt vad jag skulle utläsa ur den minen, men jag lät det bero för dagen.


Kvällens festande bjöd tyvärr inte på mycket inom den romantiska avdelningen för min del, mest för att mina tankar hela tiden gick tillbaka till Emmas bröst; ja, hela hennes kropp. Trots det korta ögonblicket, satt bilden kvar som etsad bakom mitt ögonlock: de underbara, något stora brösten, de fina axlarna, alldeles lagom brunbrända - precis som brösten kom jag att tänka på - hennes vackra ansikte och i övrigt alldeles perfekta kropp, inte för smal och inte för mullig. Hon var helt enkelt för vacker för att jag skulle kunna tänka på någon annan tjej under kvällen. Jag var dock inte tillräckligt modig för att prata med henne, mest för att jag fortfarande var något osäker på vad hon egentligen tänkte om mig nu.


När jag kom hem sent på natten, småkåt som alltid då man festat men inte fått något, satte jag mig vid datorn för att få utlopp för mina känslor. Det fanns dock inget som lockade så mycket som Emma i min burk, så istället för att runka till ytterligare en dussinrulle, fantiserade jag om Emma, om hennes fina kropp, vackra ansikte och, så klart, hennes underbara bröst. Vilka bröst! Det tog inte lång tid för mig att komma den här gången, vilket var ovanligt, till och med för mig.


Dagen därpå begav jag mig till Andreas igen, för en återställare och för att snacka om allt som hade hänt på festen. När jag kom dit fann jag att Emma tydligen hade sovit över, eftersom hon satt i mjukisbyxor och t-shirt vid bordet och drack kaffe. Hon såg lagom sliten ut, men jag tyckte fortfarande att hon var bedövande vacker.

"Så du är uppe nu?", frågade hon när jag kom in.

"Ja, och du med verkar det som. Jag visste inte att du skulle sova över här?", svarade jag, glad eftersom det inte verkade som att hon var alltför brydd efter gårdagens händelse.

"Nej, inte jag heller, men jag fick i mig lite väl mycket igår, så jag orkade inte gå hem. Andreas tyckte att det var okej att jag sov här, och jag såg till att gengälda honom".

Jag blev helt paff när hon sa det, eftersom hennes roade min inte alls dolde vad hon menade.

"Okej, det lät ju intressant", sade jag samtidigt som jag försökte dölja vad det nu var jag kände. Ånger? Avundsjuka? Svartsjuka? Jag visste inte riktigt vad det var, men jag kände mig helt klart utanför. Andreas kom in i köket och undrade vad vi pratade om.

"Inget", sa vi båda i mun, även om jag inte förstod varför inte Emma ville säga vad vi pratade om.

"Jaha ja", sade Andreas. "Jag tänkte sticka till ICA och köpa något, är grymt hungrig. Hänger ni med?"

"Nej, jag orkar inte", sa Emma. "Kan inte du stanna med mig?", frågade hon mig, och jag kunde inte annat än säga ja. Jag ville inte missa att umgås med henne, nu när jag visste vad hon hade gjort med Andreas.

"Nähä, jag får väl gå själv". Andreas såg märkbart förnärmad ut, men hans hunger verkade vara för stor för att han skulle strunta i att handla.


Efter att han gått gick jag och Emma ut på balkongen som vette in mot gården i det området där Andreas bodde. Det var ett ganska fint område, med många träd och en lekpark i mitten, där det redan var barn som lekte, under uppvakning av föräldrar. Vi hade varsin kaffekopp, och satte oss vid bordet som stod inklämd i den ena änden av balkongen.

"Hade du kul på festen?", frågade Emma efter ett tag.

"Tja, det hade jag väl", svarade jag. "Fast jag kunde inte riktigt koncentrera mig".

"Jaså? Varför inte?"

"Tja du vet", sa jag, och såg menande på henne.

"Va, gick du och tänkte på det hela kvällen?", sa Emma och skrattade till. "Det var ju bara ett misstag, jag borde ha kommit ihåg att låsa dörren. Hade du kommit in tidigare hade du sett mig helt naken".

När hon sa det värmde det till i bröstet på mig. Tänk om jag hade det? Vad hade hänt då?

"Jo, det hade jag väl", sa jag. "Fast hade du inte blivit arg då?"

"Äh, vad är det att bli arg över? Du har väl sett nakna tjejer förut? Och jag är väl inget speciellt att kolla på".

As if, tänkte jag.

"Jo, visst. Jag gillade ju vad jag såg ändå", sa jag innan jag han tänka mig för.

Emma fnittrade snabbt till.

"Jaså, du gjorde det?"

Emma reste sig och ställde sig vid räcket på balkongen för att se ut över gården. Balkongen hade skydd som gick från golvet och upp drygt en meter, vilket gjorde att det inte gick att se ner till gården när man satt i stolarna.

"Kan du inte stå här bredvid?", frågade hon.

Jag sa ingenting, men reste mig också och ställde mig bredvid henne. Vi stod så ett tag och kände den lätta brisen, som var välkommen eftersom den var varm men ändå fläktande.

"Kyss mig i nacken", sade Emma plötsligt. Jag blev helt paff och stod bara och tittade på henne.

Jag måste ha sett ut som ett fån, för hon skrattade till och upprepade beordringen en gång till. Den här gången tvekade jag inte länge innan jag ställde mig bakom henne och kysste henne lätt precis där nacken slutade och axeln börjar. Jag såg att hon slöt ögonen innan hon stönade lätt. Jag fortsatte att kyssa henne över hela nacken, på båda sidor, ner över axlarna samtidigt som jag placerade händerna runt hennes midja. Hon tog sin högra hand och förde den sakta genom mitt hår innan hon tog ett hårt tag om håret samtidigt som hon vred huvudet och gav mig en djup tungkyss. Jag förstod inte att det här hände, inte efter att jag fantiserat om det redan natten innan. Sådant här ska helt enkelt inte hända.


Jag började smeka henne över kroppen med mina händer, innan jag lät en hand smita innanför hennes byxor. Hon gjorde inget motstånd, utan stönade lätt ännu en gång. Jag kände utanpå hennes trosor att hon redan var fuktig, vilket fick mig att bli ännu mer upphetsad, och min kuk, som redan var hård från att ha kysst henne i nacken, styvnade ännu mer. Samtidigt som jag började massera hennes fitta utanpå trosorna kände jag hennes vänstra han treva sig över min kuk utanpå byxorna. Helt galen av upphetsning vände jag snabbt på henne så att hon stod med ryggen mot balkongen, och slet i nästa sekund av henne både mjukisbyxor och trosor i en rörelse. Hennes fitta var helt rakad och alldeles perfekt, med henne inre blygläppar något synliga. Jag satte mig ner på knä och började ivrigt slicka den nu sjöblöta fittan. Hon smakade så fantastiskt att man trodde att hon parfymerade den, och jag slickade ivrigt i mig alla hennes safter. Hon stönade kraftigt nu, och höll krampaktigt tag i balkongens räcke med båda händerna. Samtidigt som jag slickade henne smekte jag hennes ben och hennes fasta härliga rumpa, som jag också passade att klämma på. Emma särade lite på benen så att jag kunde komma åt bättre, och jag tackade henne genom att sakta föra in ett finger i hennes fitta, samtidigt som jag fokuserade mer på hennes klitoris med min tunga. Hon stönade högt och tog tag i mitt hår med båda händerna. Jag förde in ytterligare ett finger och förde båda in och ut medan jag fortsatte slicka. Tydligen hade inte Andreas gjort mycket för henne under natten, för hon kom redan i en ordentlig orgasm, vilken hon var tvungen att kväva genom att bita sig själv i läppen, för att inte hela grannskapet skulle få vet precis vad vi gjorde, om de nu inte redan gjorde det.

När hon kom rann det till märkbart till och jag fortsatte att slicka. Det smakade underbart och jag slickade i mig allt som kom. Hon började dock tycka att det var alldeles för känsligt där, för hon tog tag ordentligt i mitt hår och ryckte bort huvudet, så hårt att det sved till i hårbottnen. Hon behövde några sekunder att fokusera blicken, innan hon log.

"Nu är det din tur", sade hon, och med händer fortfarande i mitt hår drog hon mig uppåt så att jag stod upp. Det var först då jag insåg hur mycket som egentligen syntes. Det var inga problem för dem som vistades nere på gården att både se, och förstå, vad som pågick. Jag slutade dock tänka på det omgående, då Emma satte läpparna runt mitt ollon. Hon började med att reta ollonet med tungan, samtidigt som hon sakta förde förhuden fram och tillbaka med ena handen. Det var underbart skönt, och det var svårt att koncentrera sig på något överhuvudtaget. Jag slut ögonen och njöt fullt ut, medan Emma fortsatte att suga. Hon använde rätt mycket saliv, vilket behövdes när hon tog in hela kuken i munnen, vilket var nära att få mig över gränsen både en och två gånger.

Innan det blev alldeles för mycket, tog jag tag i hennes axlar och lyfte henne upp på fötter. Jag kysste henne i en djup tungkyss där vi lät våra tungor leka.

"Ska vi gå in?", frågade Emma.

Inte mycket övertygelse behövdes för att jag skulle gå med på det, och vi gick in i lägenheten, och siktade genast in oss på soffan som stod i vardagsrummet, precis bredvid balkongen. Emma ställde sig genast på alla fyra så att jag fick en underbar uppsyn över hennes perfekta rumpa. Den var helt underbar, perfekt stor och fyllig, med fittan klart synbar. Jag kunde helt inte motstå frestelsen, utan siktade in mig med tungan på hennes klitoris för att än en gång få känna de där underbara safterna.

När jag slickat henne ett litet tag, reste jag mig och tog tag runt min kuk. Jag förde den sakta upp och ner över hennes springa, vilket fick henne att stöna lätt. Jag trodde verkligen inte att det här var sant, jag skulle faktiskt få knulla den här tjejen, tjejen som jag så sent som för bara några timmar sedan fantiserade om. Stärkt av den tanken, förde jag in kuken i hennes fitta, och Emma stönade nu högt. Jag började sakta pumpa in och ut, samtidigt som jag tog ett fast tag om hennes fantastiska rumpa. Jag passade även på att klatscha till den ett antal gånger, vilket fick allt annat än besvikna tillrop. Jag lutade mig sedan framåt, och kysste henne i nacken, samtidigt som jag greppade hennes vänstra bröst och stödde mig i soffan med min högra hand. Både Emma och jag njöt nu för fullt, och jag bestämde mig för att kör på något hårdare, även om jag helt klart började närma mig orgasm.

"Vad fan håller ni på med?!"

Frågan kom som en chock, både för mig och Emma, och när vi båda såg upp såg vi Andreas stå i dörröppningen med en halvt sur, halvt förvånad uppsyn.

"Eh, alltså?", var det enda jag hann få ur mig innan Emma överraskade mig ännu en gång.

"Kom hit du också", sade hon till Andreas medan hon drog av ett bländande leende.

Andreas blev märkbart chockad, men efter en snabb blick åt mitt håll, tog det inte lång tid för honom att få av sig kläderna och sätta sig framför Emma på soffan. Även om det här kändes helt fel, då Andreas och jag endast känt varandra som vänner, och knappast i sådana här situationer, var det ändå något som pirrade till i kroppen. Det var första gången någonsin som jag skulle ha en trekant, och även om det var med en till kille var det en riktigt grym känsla. Jag började för kuken in och ut igen, samtidigt som Emma hade tagit ett fast tag om Andreas kuk och börjar suga av honom. Det var en klart spännande syn, och fick verkligen tänka på att inte köra för hårt, med risk för att komma alldeles för tidigt. Jag fortsatte att massera och smiska Emmas rumpa, samtidigt som jag såg henne suga av Andreas.

Efter ett tag tyckte Andreas att det var hans tur, så vi bytte helt enkelt plats. Emma tog min kuk direkt i munnen, vilket var otroligt sexigt eftersom den dröp av hennes egna safter. Den här ställningen var minst lika upphetsande som att vara den som stod bakom. Att bli avsugen av henne, samtidigt som hon blev hårt knullad bakifrån av Andreas var en riktigt skön upplevelse.

När vi hade kört den ställningen ett tag, reste jag på mig och tog med mig Emma upp. Jag lade henne sedan på rygg på soffbordet, och ställde mig för att än en gång få slicka henne. Andreas ställde sig vid hennes huvud som låg strax utanför kanten på bordet. Det var ganska spännande att slicka en tjej som hade haft både min och en annan killes kuk i sig, och det gjorde mig klart upphetsad, även om det var svårt att bli mer upphetsad än jag redan var. Emma fortsatte att suga av Andreas, medan jag reste på mig och förde in kuken i hennes fitta. Nu kände jag att det var dags att komma, även om jag egentligen ville hålla på i evigheter med denna underbara kvinna. Jag tog ett fast tag om hennes anklar och började pumpa så hårt jag bara kunde. Emma fick märkbart svårt att koncentrera sig på Andreas kuk, men hon höll den ändå i ett fast tag. Jag lyckades faktiskt hålla ut riktigt länge, och jag är ganska säker på att Emma kom både en och två gånger innan jag kände att jag var på väg att komma. Strax innan det var dags drog jag mig och sköt min sats långt upp över hennes kropp, samtidigt som jag stönade högt. Trots att jag runkat några timmar tidigare, kom det en riktigt stor sats, som helt dränkte hennes mage och hennes bröst. Då jag hade lugnat ner mig bytte jag och Andreas plats, så att även han fick sin möjlighet att komma. Trots att jag börjat slakna, och min kuk var dränkt i både fittsaft och sperma, tog Emma den girigt i munnen och slickade den ren. Jag var inte långt ifrån att bli hård än en gång, när jag såg Andreas upprepa samma ställning som jag körde. Andreas verkade dock ha mer krafter än jag kvar, och höll på ett bra tag, så pass att Emma säkert måste ha fått ännu fler orgasmer.

När Andreas kom, lade även han satsen över hela hennes kropp, vilket innebar att hon var helt dränkt av sperma vid det här laget, även om en del hade börjat rinna ner på bordet.

Vi var alla tre helt utpumpade vid det här laget, och när det började klarna för oss vad det var vi faktiskt hade gjort, kollade vi på varandra och bara skrattade. Vi behövde inte säga något, för att alla skulle inse att alla var nöjda och belåtna.


Denna händelse till trots, fortsatte vi alla tre att vara goda vänner, även om det inte blev några fler sexuella upplevelser oss emellan, i alla fall inte mellan Emma och mig. Men upplevelsen kommer att vara kvar i mitt minne för alltid, som det hittills utan konkurrens bästa sexet jag någonsin haft.

GhostMut M37
2017-12-31 08:41
3
4/5 (4 röster)

Fler noveller inom: Gruppsex