Undersökningen på sjukhuset - Del 2

Jag låg där helt hjälplös och tiden gick. Efter en väldigt lång stund öppnades dörren och in kom "min" sjuksyster, hon hade med sig en liten väska. Hon hade ett konstigt ansiktsuttryck, log lite lurigt. Hon frågade om allt var bra och jag svarade att allt var bra. Hon tittade ner på mitt stånd och sa: "Den är fortfarande hård, ser bra ut.". Jag tittade ner och såg att kuken stod rakt upp, precis som att jag inte visste detta redan. Systern vände sig om och satte väskan på bänken, sedan lutade hon sig fram och sökte efter något i skåpet under bänken. Jag trodde att jag skulle svimma när jag såg vad hon hade under sin sköterske-rock. Hon hade stay-ups precis som den andra sköterskan, men hon var inte naken, hon hade ett par svarta trosor i något glansigt gummiliknande material, åååh, latex var det!

Latextrosor är något som jag alltid gillat skarpt, men tyvärr aldrig fått chansen att stifta närmare bekantskap med i verkligheten. Nu kan man ju fråga sig varför en sjuksköterska på sjukhuset bär latextrosor på jobbet.


När systern vände sig om såg jag att ett par knappar var uppknäppta i hennes rock, och jag tyckte mig kunna skymta att även där under fanns något svart blankt, men jag vågade inte titta efter ordentligt. Hon kom fram till mig och sa: "Nu ska vi sätta igång, känner du dig avslappnad?". Jag svarade att jag var så avslappnad man nu kan vara i den situation som jag befann mig i. Bra svarade hon. Hon drog fram en pall och satte sig mellan mina ben, sedan drog hon ett finger över anus och tryckte försiktigt på. Denna gången gled fingert lätt in och systern utbrast: "Oj, nu är du fint avslappnad!". Jag kände ännu ett finger mot öppningen och även detta finger gled in fint. Med två fingrar i mig började systern röra fingertopparna uppåt och runt i rytmiska rörelser. Sedan sa hon att det behövdes mer glid.


Jag såg att hon plockade fram sprutan utan kanyl och kände att toppen på denna trycktes mot min öppning. Sedan tryckte hon in hela innehållet i mig och jag kände hur det sprutade upp i mig. Sådär, sa hon, då kör vi igen. Två fingrar in igen och nu kändes det rejält skönt faktiskt! Hon bearbetade mig ett tag och jag frågade henne om allt var bra. Svaret jag fick förvånade mig väldigt mycket, hon sa: "Det kände jag redan första gången, nu ska vi se om allt annat fungerar som det ska.". Hon frågade mig om jag någon gång smekt mig själv där bak och jag blev överrumplad av frågan, men svarade sanningsenligt att jag faktiskt hade gjort det, sedan kände jag att jag rodnade.


Hon frågade mig hur många fingrar jag hade provat med och jag svarade att jag inte provat med mer än två. Systern svarade att då ska vi se om jag var redo för tre nu. Jag kände ytterligare ett finger som letade sig in bredvid de andra två, nu spände det rejält och hon avbröt försöket. Hon sa att vi kanske skulle prova något annat. Systern tog ut sina fingrar och gick bort till sin väska på bänken, ur denna tog hon upp något, jag kunde inte riktigt se vad.


Hon satte sig på pallen igen och sedan sa hon att nu skulle jag slappna av helt och ta det lugnt. Jag gjorde som jag blev tillsagd. Mot mitt anus tryckte något på, sedan gled det in utan några större problem, jag andades ut. Sedan såg jag att hon hade en pump i sin hand och en slang som försvann från denna ner mellan mina ben. Hon tittade på mig och sa: "Nu får du säga till om det blir för mycket.". Efter detta tryckte systern ihop pumpen och jag kände hur något expanderade inne i mig. Hon pumpade ett antal gånger och det började trycka på mot min prostata.


Helt plötsligt kände jag hur det kom en stor stråle sperma från min kuk, och systern utbrast: "Vad bra, det kommer ordentligt!". Utan förvarning och till min stora förvåning, böjde hon sig fram och tog in mitt ollon i sin mun, sög det rent och tittade mig sedan rakt i ögonen och sa: "Förlåt, men jag älskar verkligen smaken av sperma.". Jag bara blundade och undrade vart detta skulle sluta, innan jag hann öppna mina ögon hörde jag en fråga från systern som jag inte riktigt trodde var sann, hon frågade: "Har du smakat på din sperma någon gång?".


Jag var lite osäker på om jag skulle ljuga och säga att jag aldrig smakat eller om jag skulle erkänna att jag faktiskt smakat en gång när jag var ordentligt kåt. Mitt svar dröjde och systern sa att hon tolkade det som att jag faktiskt smakat på sperman, jag nickade försiktigt på huvudet som svar. Sedan frågade hon "Känns det bra i baken, är det lagom tight?", jag svarade att det kändes bra, men att det tryckte på ordentligt på min prostata. Hon svarade inte, men släppte ut all luft ur den sak som jag hade i analen. Det lättade rejält, men inte för så många sekunder, hon började pumpa upp saken igen och denna gång lite större än förra gången, direkt kom det mer sperma från ollonet. Systern såg mycket nöjd ut och tog sperman på ett finger och förde upp det till min mun och sa till mig att öppna munnen. Jag öppnade tveksamt munnen och direkt förde hon in fingret och sa åt mig att smaka ordentligt, jag smakade. Hon sa åt mig att suga fingret rent från min sperma och ännu en gång vågade jag inte göra annat än det som jag blev tillsagd att göra.


Nu var det dags för ytterligare fingrar sa hon, släppte ut luften ur saken och drog ut den från mitt anus. Med sin handskbeklädda hand letade hon sig ner mot mitt anus och tryckte på med, vad jag förmodade nu var tre fingrar. Till min förvåning gled de in utan större problem, och systern log finurligt, sedan sa hon: Där ser du träning ger färdighet. Jag kunde inte låta bli att släppa ifrån mig ett stön och direkt sa systern att det var ju trevligt att jag uppskattade undersökningen. Sedan använde hon sina tre fingrar till att massera min prostata, det var en mycket skön behandling, lite konstigt kändes det, men det var skönt! Fingrarna började röra sig ut och in i penetrerande rörelser, mjukt och fint, in och ut. Jag var tvungen att sluta ögonen och kunde nu inte längre låta bli att stöna mellan varven. Systern såg mycket nöjd ut.


Jag låg i stolen och blev penetrerad i analen av en snygg sköterska i ett undersökningsrum på sjukhuset, situationen var något udda för att uttrycka det milt. Plötsligt kände jag ett mycket fast grepp om roten på min kuk, sedan fasta långsamma rörelser upp och ner. Jag kände att jag redan var nära en orgasm och stönade nu ganska ordentligt och högljutt. Jag öppnade munnen för att säga att jag nu var mycket nära, men när hon såg att jag skulle säga något, hyschade hon mig och sa: Låt det komma, bara slappna av och låt det gå skönt för dig. Fingrarna åkte in och ut i snabbare takt och jag var alldeles galet upphetsad.

Ytterligare några sekunder gick och jag kunde inte längre hålla tillbaka, jag sprutade kaskader av sperma över min mage, mitt bröst och blev till och med träffad på ena kinden, vilken orgasm! Systern sa att jag hade varit mycket duktig och att jag klarat av undersökningen på ett mycket bra sätt. Jag låg och andades mycket kraftigt och tänkte att detta var helt galet, men nu var det över...trodde jag.


Jag hade förväntat mig att jag skulle bli lösgjord och ombedd att ta på mig mina kläder, men jag hade tydligen helt fel. Systern sa: Nu måste vi tvätta av dig, du är alldeles kladdig över hela kroppen. Vänta här (som om jag hade något val) sa hon och gick ännu en gång ut ur rummet. Kände mig mycket dåsig och trött och där någonstans försvann jag in i ett töcken eller sömn...

hungrigman M46
2017-01-10 22:14
4
4,8/5 (9 röster)

Fler noveller inom: Analt