Undersökningen på sjukhuset - Del 3

Jag öppnade ögonen, men kunde inte se något, det var beck-svart. Någon hade försett mig med ögonbindel! Jag hörde två kvinnoröster som pratade lågmält med varandra, kunde inte höra vad de sa, men det var tydligt att det var två kvinnor. Jag frågade vad som pågick, min "första" sjuksyster svarade att jag skulle bli ordentligt avtvättad nu. Jag frågade varför jag hade ögonbindel på och fick till svar att de höll på att förbereda en överraskning som jag snart skulle få se. Jag kände något fuktigt och varmt på mitt bröst, verkade vara en handduk. Handduken svepte över mitt bröst och ner mot mitt kön, som genast reagerade. Ett uppmuntrande tillrop hördes: Ojdå, här var det snart fart igen!


Nu kände jag två par händer på mitt bröst och det blev väldigt blött. Jag masserades in med något, händerna flyttade sig över min kropp och jag kände händer som tog tag i min kuk och runkade ett par drag, samtidigt som min pung smörjdes in. Detta var galet skönt! Händerna flyttade sig ner mot mitt anus och även här smörjdes det in ordentligt, nu stod kuken rakt upp i givakt igen.


Plötsligt var det någon som slickade mig på kinden och sedan hörde jag: Det var lite sperma där som vi missat. Jag kände något varmt mot mina läppar och förstod snabbt att det var en av sköterskorna som hade tryckt sina läppar mot mina, en tunga försökte leta sig in i min mun, jag besvarade kyssen och kände genast igen smaken av min egen sperma. Vi kysstes en stund.


Det rörde sig i stolen som jag låg fastspänd i och jag misstänkte att någon var på väg att klättra upp. Det tog en stund, sedan kände jag en svag värme som spred sig över mitt ansikte, det luktade dessutom annorlunda, men mycket gott. Sjuksköterska nummer två sa åt mig att öppna munnen och sticka ut tungan, jag gjorde som jag blev tillsagd. Nu förstod jag att hon satt över mitt ansikte med sitt kön mycket nära min mun. Jag sträckte ut tungan längre, men där fanns inget. Det gick några sekunder, där jag försökte hitta något med min tunga, men utan resultat. Sedan hörde jag ett bekant ljud, det var någon som tog ett foto, kamerans ljud gick inte att ta miste på. Ajdå tänkte jag, detta var kanske inte så bra, något avslöjande position och ett foto som jag verkligen inte ville skulle komma på villovägar.


Kvinnan som satt över mitt ansikte sänkte ner sig ytterligare och äntligen kunde jag nå med min tunga! Jag slickade i mig ordentligt av den mycket våta fittan som jag hade över mitt ansikte, jag slickade allt jag kunde komma åt. Systern som satt på mitt ansikte stönade mjukt och rörde sig försiktigt fram och tillbaka så att jag kunde komma åt alla skrymslen. Ibland kom hon lite långt fram och jag tror att jag nästan slickade henne i anus, detta pågick en lång stund. Jag låg och njöt av detta, jag hörde ljudet från kameran ett antal gånger under tiden.


Systern som blev slickad stönade till lite extra varje gång jag var nära hennes anus med min tunga, jag hörde den andra systern säga: Låt honom slicka dig i anus, det är riktigt skönt. Systern flyttade fram och sänkte ner, jag hade min tunga precis vid hennes anus, och slickade girigt, hos stönade mycket högljutt nu. Den andra systern sa att hon fick försöka att hålla nere ljuden lite annars fick det tas till åtgärder.


Syster nummer två fortsatte att låta väldigt högt och den andra systern sa att nu fick det vara nog! Jag hörde den första systern säga: Öppna munnen! En liten stund senare hördes stönanden mindre och det lät som att hon hade något i sin mun. Jag fortsatte att slicka henne ordentligt och mer intensivt, jag förstod att hon samtidigt smekte sig själv. Detta pågick ytterligare en liten stund tills jag hörde att syster nummer tvås stönanden ökade och stolen började att skaka.


Fullständigt överraskande så hände något som gjorde att jag blev alldeles blöt på min haka och ner en bit på bröstet, jag såg inget, men misstänkte att hon fick en mycket våt orgasm. Syster nummer två utbrast: Det där såg verkligen härligt ut, får jag smaka? Jag hörde syster nummer två mumla något och kände sedan en tunga som slickade mitt bröst och som jag misstänker, direkt efter detta den andra kvinnans fitta. En kort stund senare sa syster nummer ett att min överraskning skulle förberedas och båda klev ner från stolen. Jag hörde hur de två viskade med varandra och sedan andra ljud som jag hade svårt att placera, detta pågick i ett par minuter. Därefter fick jag frågan: Är du redo? Jag svarade att jag var redo, men lite nervös för vad som skulle ske. Som svar fick jag: Det är nog korrekt, lite nervös ska du nog vara! Herregud tänkte jag, vad är det nu som kommer att hända.


Jag kände plötsligt att något tryckte på i min analöppning, det kändes inte som om att det vara samma ska som jag hade haft i mig tidigare, denna sak kändes hårdare och större. Saken pressades in centimeter för centimeter, tills helt plötsligt allt var inne och min ring slöt sig om saken. Saken fyllde min anal riktigt ordentligt. Sedan kände jag en hand runt skaftet på min hårda kuk och att något träddes över ollonet och sedan ner mot roten, för att slutligen passera under pungen, det spände riktigt ordentligt och kuken blev ordentligt hård.


Nästa sak som hände var att en händer fingrade på mina bröstvårtor, de styvnade (även om de inte är så stora). Plötsligt knep det åt ordentligt och en liten smärta trängde upp i min hjärna för att sedan bytas ut mot en ganska skön känsla, båda mina bröstvårtor hade försetts med klämmor av något slag. Ljud av kameran igen. Som om detta inte var nog fick jag en liten klatsch på vardera skinkan, inte så hårt, mer kärleksfullt faktiskt.


Det som hände sedan var att min ögonbindel sakta lyftes av och jag kunde se, men rummet var lite halvdunkelt. Det enda som var tänt var undersökningslampan över britsen och herregud, det jag fick se fick mig att stöna mycket högt av åtrå! På britsen stod syster nummer två på alla fyra, hon var klädd i svart latex, en body som täckte överkroppen, men hade hål för bröstvårtorna som var styva och stod rakt ut på henne, den gick sedan ner över skinkorna, men täckte inte hennes anus och fitta, här var det helt öppet. Detta var som en dröm för mig, jag fullkomligt älskar kvinnor iklädda åtsittande glansiga material, gärna så porriga som denna klädsel! Det var inte nog med detta, syster nummer två hade en röd boll i sin mun, denna var fäst i hennes nacke med en rem, det såg lite galet ut.


Nu sökte min blick efter syster nummer ett som stod nedanför min stol, mellan mina ben. Hon var också klädd i en latex-bh, om man nu kan kalla den det, den hade egentligen bara typ remmar sunt brösten, brösten som var väldigt stora och fylliga. Även syster nummer etts bröstvårtor stod rakt ut, de verkade verkligen gilla detta (eller så var det kallt i rummet). Min blick sökte sig nedåt över hennes kurviga kropp, vilken härlig syn, hon hade en rem runt midjan och även remmar som tycktes gå ner runt hennes lår. Mitt synfält skymdes något av britsen och min egen kropp, men jag tyckte mig kunna skymta något svart mellan hennes ben.


Syster nummer ett frågade mig om allting var bra och jag lyckades bara precis stöna fram ett ja, detta var faktiskt helt underbart, även om jag tyckte att situationen var något bisarr. Min kuk verkade i vilket fall nöjd, nu såg jag att jag hade en ring av gummi spänd runt pungen och skaftet på min kuk. Jag var tvungen att titta ner på mina bröstvårtor, i vardera bröstvårtan hade jag en klämma, mellan klämmorna satt det en tunn kedja.


Systern som stod mellan mina ben, böjde sig ner och sög in mitt ollon i sin mun, sedan tittade hon upp på mig och frågade om jag hade det bra, jag svarade att det var bra. Hon tog ett tag under mina skinkor och drog mig nedåt, en bit över kanten på stolen, sedan smiskade hon till min ena skinka lite lätt och samtidigt frågade hon mig om jag tyckte om att få lite smisk på gumpen. Jag svarade att jag faktiskt inte visste, då jag aldrig fått detta tidigare. Hennes svar var att då får vi se snart vad du tycker om det. Jag fick en klatsch till på den andra skinkan och denna gång sved det till lite. Jag kan inte säga att det var obehagligt, tror faktiskt att jag började gilla detta.

Systern smiskade till mig ett antal gånger till och jag låg och nästan gnydde i stolen. Plötsligt drog hon ut det som jag hade i baken och tryckte snabbt in det igen, jag kunde inte låta bli att stöna högt av njutning. Detta fortsatte ett antal gånger och jag fick beröm för att jag var så avslappnad och duktig, men också en varning om att jag inte skulle vara så högljudd. Hon sa: Du vet vad som händer om man låter för mycket. Hon böjde sig ner igen och sög långa djupa tag på min kuk, det var underbart och jag stönade säkert högt nu, men var inte helt medveten om det. Hon fortsatte att suga en stund samtidigt som hon knackade med fingrarna på saken som jag hade i baken, jag kunde inte låta bli att stöna mycket högt nu. Syster nummer ett stod fortfarande på alla fyra på britsen och jag kunde se att hennes ena hand var nere mellan hennes ben, hon smekte sig själv ordentligt.


hungrigman M46
2017-01-11 19:32
1
4,7/5 (6 röster)

Fler noveller inom: Analt