Undersökningen på sjukhuset

Dagen kom för min bokade tid på sjukhuset för undersökning av prostatan. Efter att ha suttit i väntrummet en stund blev mitt namn uppropat och en sjuksyster kom och bad mig följa med. Hon visade in mig i ett undersökningsrum och sa åt mig att jag skulle ta av mig mina kläder och att hon snart skulle komma tillbaka.

Du sa åt mig att använda duschen och göra mig ordentligt ren. Du sa åt mig att sedan lägga mig på mage på britsen. Jag gjorde som jag blev tillsagd och låg på bänken när jag hörde att du kom in igen och låste dörren. Du kom fram till mig och sa åt mig att slappna av och att det inte skulle göra det minsta ont. Jag kände något kallt mellan mina skinkor och du hade handskar på dig. Du kletade in något i mitt anus och sedan kände jag att ett finger var på väg in. Du kände runt lite och jag kunde inte låta bli att få stånd, tur att det inte syntes när jag låg på mage. Efter en liten stund sa du till mig att du inte riktigt kom åt bra.

I rummet fanns det en sådan stol som finns hos gynekologer.

Du sa åt mig att vi skulle prova på ett annat sätt och gav mig en liten handduk för att skyla mig, sedan sa du åt mig att ta plats i gyn-stolen. Jag tog handduken och försökte dölja mitt bultande stånd, tror inte att det fungerade helt och hållet. Jag tog mig upp i stolen och du hjälpte mig att få mina ben på plats, du svängde ut rejält. Jag låg nu i rätt position med en liten handduk över min hårda kuk.

Du frågade mig om allting kändes ok, och jag svarade att allt var bra. Du berättade för mig att du nu kom åt mycket bättre och att det säkert skulle vara klart på en liten stund, jag nickade till svar. Jag kände hur du tog mer av det kalla, misstänkte att det var något glidmedel av något slag. Sedan kände jag ett finger mot min anal igen och sedan gled det in, lättare denna gången. Du sa: "Där ser du, nu är det mycket enklare". Sedan kände jag hur du tryckte mot min prostata med fingret. Efter en liten stund sa du: "Jag tror att jag måste in med ett finger till för att kunna känna efter ordentligt" och frågade mig om det var ok. Jag svalde och sa att du måste göra vad du måste göra.

Ytterligare ett finger tryckte på i min öppning, jag försökte slappna av. Nu kände jag att även finger nummer två var inne i mig. Du sa att det kändes bra, men att du skulle vilja göra en liten extra undersökning för att vara helt säker. Du reste dig upp från positionen framför mitt alldeles öppna anus och när du vände dig om fick du med dig min handduk som föll till golvet utom räckhåll för mig. Du vände dig om och fick syn på mitt stora stånd och sa: "Ojdå, det var inte min mening." Sedan sa du att det inte var så konstigt att jag hade fått ett stånd, det är normalt. Jag kände hur jag rodnade kraftigt. Där låg jag i gyn-stolen med ett riktigt praktstånd och kände mig helt utlämnad.

Du sa att du var tvungen att hämta ett par saker i ett annat rum och gick mot dörren, du glömde att ge mig handduken. När dörren stängdes bakom dig tittade jag ner på min kuk och såg att ollonet var alldeles glansigt, jag var faktiskt rejält kåt nu. Jag var tvungen att känna efter. Det gick en liten stund, sedan hörde jag hur handtaget trycktes ner, jag tog snabbt bort handen från min kuk och lutade mig tillbaka och blundade. Tänk om det var någon annan som tittade in, herregud.

--

Jag behöll mina ögon slutna och kunde inte se vem som kom in. Sedan hörde jag en kvinnoröst som inte var din som utbrast: "Ojdå, här ligger du, måste ha tagit fel rum, ber om ursäkt för detta." Jag tittade upp och där stod en annan sköterska och log. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men hade inte så många alternativ. Sköterskan gick fram till ett skåp och öppnade, hon skulle ha något på översta hyllan. Då hon inte nådde upp, hämtade hon en pall och klev upp på denna. När hon kom upp, kunde jag se rakt under kjolen och upptäckte till min förvåning att hon bar stay-ups och inga trosor under. Jag kunde inte låta bli att stirra.

När sköterskan plötsligt vände sig mot mig, kunde hon inte undvika att se att jag stirrade upp under hennes kjol, hon utbrast: "Ser du något som du gillar?". Jag stammade fram "Förlåt, det var inte meningen att stirra så". Hon svarade att det inte gjorde något, hon sa att det hade hänt en olycka och att hon var tvungen att gå utan trosor denna dag. Sköterskan kom ner från pallen och gick fram till mig, hon undrade om hon fick ta en snabb titt. Jag frågade vad hon menade och hon förklarade att hon var ganska bra på detta.

Sköterskan drog på sig ett par latex-handskar och tog sedan tag om min pung och klämde till runt kulorna. Jag trodde att jag skulle smälla av, kuken ryckte till och det kom ut en stor droppe sperma. Systern utbrast: "Ojdå, detta ser ut att vara skönt för dig?". Jag kunde inte svara, bara låg där med anus blottat och ett hårt stånd. Sedan kände jag hur ett finger gled in i mig och sedan ytterligare ett. Systern arbetade på ett tag med två fingrar och sa att allt verkar vara bra, sedan drog hon ut sina fingrar och tog av sig handskarna. Innan hon gick sa hon att det kanske hade varit bra om hon kom tillbaka så att ni kunde vara två som hjälptes åt, sedan stängdes dörren efter henne.

Jag låg där i stolen och funderade på vad det egentligen var som pågick. Jag hade ingen aning om hur en prostataundersökning skulle gå till, men det kändes som att det kanske inte riktigt var på detta sätt. Min kuk var fortfarande stenhård och alldeles kladdig av sperma, jag var tvungen att känna efter. Jag var faktiskt rejält kåt av det som hänt. Detta hade jag inte föreställt mig när jag bokade tiden för undersökningen. Jag tittade efter handduken som låg på golvet och funderade på att resa mig upp och hämta den, jag bestämde mig för att göra just detta. Precis när jag klev av stolen och stod på golvet, trycktes handtaget ner igen och min "första" sköterska kom in i rummet.

Sköterskan tittade på mig och sa ganska strängt: "Vad gör du uppe och går?", jag svarade att jag skulle hämta handduken som låg på golvet. Hon sa åt mig att genast ta plats i stolen igen och förklarade för mig att det inte var bra att jag var uppe och gick, hon ville att jag skulle bli alldeles avslappnad och det motverkades av att jag var uppe och rörde på mig. Jag tog plats i stolen igen och la upp benen på respektive stativ. När mina ben var på plats, kände jag att en rem lades runt mitt ena ben och spändes åt och sedan likadant på det andra. Jag vågade inte fråga varför, men det behövde jag inte för systern sa att det var lika bra att jag satt fast så att jag inte fick för mig att ta fler promenader. Ännu en gång kände jag att mitt anus smörjdes in med något kladdigt. Systern vände sig om och gick bort mot ett av skåpen som fanns i undersökningsrummet.

När jag låg där kände jag instinktivt att jag ville skyla mitt stånd och tog ner båda mina händer och la över mitt bultande stånd. Systern vände sig om och jag såg att hon hade en spruta i handen, den var fylld med något men den var utan kanyl. Systern undrade varför jag hade mina händer för min penis och jag hade inget bra svar, men nästan stammade fram: "Det känns lite pinsamt att ligga här med stånd". Hon skrattade till och sa att jag verkligen inte hade något att skämmas över, det var fullt normalt. Men sedan sa hon: "Vi kan inte ha det så här, undersökningen kan inte bli störd.". Jag förstod inte riktigt vad hon menade, men hon bad mig att lägga armarna ovanför huvudet, jag gjorde som jag blev tillsagd, vågade inget annat. Helt plötsligt drogs mina armar uppåt och bakåt över huvudet och jag kände något som spändes runt mina handleder, när jag försökte dra ner armarna förstod jag att det var remmar som sedan fästs i något, jag kunde inte få ner armarna! Systern sa sedan att jag nu snart var redo för en fullständig undersökning.

Hon tittade ner på mitt stånd och utbrast: "Men oj, du är ju alldeles kladdig!". Sedan tog hon handen runt min kuk och klämde till så att det kom ut ytterligare sperma. Systern drog uppåt och fick med sig det mesta av sperman. Hon vände sig om och sedan hände något som var helt otroligt. Nu när hon inte trodde att jag såg förde hon upp sin handskbeklädda hand till sin mun och slickade i sig av sperman. Jag slöt mina ögon och tänkte, vad är det som händer här egentligen. Nu sa systern åt mig att hon var tvungen att gå och hämta ett par saker som behövdes...igen. Hon sa innan dörren stängdes efter henne: "Nu är det i varje fall ingen risk att du är uppe och går när jag kommer tillbaka".


hungrigman M46
2017-01-09 20:23
5
5/5 (10 röster)

Fler noveller inom: Analt