Ung tjej

Vi har mailväxlat ett tag. Vi är båda sugna på att träffas. Du är bara 19, men verkar mycket erfaren och är tydlig med att du vill träffa en äldre och erfaren man. Men - du finns i Malmö och jag i Göteborg + att du absolut vill se bilder, innan vi träffas. Lämnar aldrig ut bilder, eftersom det har hänt, att de har hamnat på "fel" ställe på nätet = katastrof.


Så kom chansen. Skulle till Köpenhamn på ett jobb. Bokade in hotell i Malmö på väg tillbaka och vi kom överens om dag och tid. Checkade in på hotellet och skickade mess, som jag lovat. Fick svar tillbaka, att du kände dej tveksam. Vi hade ju bara haft mailkontakt och du hade inte sett några bilder. Efter flera mess fram och tillbaka lovade du att komma. Jag garanterade, att det bara var att gå, om du inte gillade det du såg och hörde. Hotellmöten är ju trygga. Finns alltid folk i närheten.


 Du skickade mess, att du var på väg upp med hissen. Jag öppnade dörren. Och jäklar vilken snygging, som kom i korridoren. Långa snygga ben och stora härliga bröst. Och - du backade inte, när du fick se mej. Var tydligen ok, fast jag är betydligt äldre än du.


 Vi klädde snabbt av oss. Först slick och sug. Jag låg, så att du kunde suga samtidigt, som jag slickade. Du var nyrakad, len och fin. Kände direkt, att du började bli våt. Stack in fingret och kände. Inte bara våt - plaskvåt. Jag satte mig mellan dina ben. Sa, att du skulle känna under kudden. Där låg en liten men mycket effektiv klitorisvibrator. Visade hur den fungerade. Du satte den mot knoppen, samtidigt, som jag med pingrarna masserade g-punkten. Det tog bara några minuter, innan du kom i flera dunderorgasmer. Du gick upp i brygga. Kom långt in med fingrarna. Kände hur dina muskler kramade i vågor där inne. Du sjönk ner på rygg och bara flämtade. Dina bröstvårtor pekade rakt ut. Började massera och suga på dom. Jag rörde inte din knopp eller hålet.

Visste, att du just nu var superkänslig för beröring. Låg vid sidan och höll om dej. Samtidigt, som jag fortsatte att smeka dina bröst och vårtorna. Efter en stund sa du - nu vill jag, att du knullar mej. Du låg på rygg. Jag lyfte dina ben och låg på sidan. Böjde in mina ben under dina. Min snopp kom mitt för ditt lilla hål. Sakta, sakta tryckte jag in så långt det gick. Du var fortfarande våt, varm och trång efter orgasmerna. En underbar känsla att tränga in i dej. Rörde mej sakta helt ut. Trycke in så långt det gick. Du började flämta och jag också. Rörde mej allt snabbare och kände att jag snart skulle spruta. och så kom jag långt, långt där inne och du fick samtidigt en ny orgasm. Härligt att känna hur din lilla kramade och pressade ut varje droppe. Och sedan....... Ja, gissa.

Vi bestämde, att du skall besöka mej i Gbg och då skall vi hålla på flera dagar i sträck. Härligt!

erfa10 M62
2014-07-07 08:08
5
4,1/5 (11 röster)

Fler noveller inom: Ageplay