Unga männen på Patricia del 2

Del 2, läs gärna del 1 om du inte har gjort det.


Patrik hjälper mig upp stående, drar fingret över min kladdiga kind och för in mellan mina läppar, låter mig smaka honom innan han nöjd drar sig undan och knäpper upp byxorna igen. Han tittar ner på klockan


- Börjar bli dags att gå vidare, gå och snygga till dig Anna du kan inte följa med nerkladdad sådär, även om du ser väldigt sexig ut. Säger han och daskar till min rumpa, jag tar min handväska och går skamset iväg mot badrummet, i spegeln kan jag se mig själv nerkladdad och slampig men gillar vad jag ser. Tvättar snabbt av mig och fixar till mig så gott jag kan, nu tvekar jag inte längre, kroppen pulserar av upphetsning och nervositet. Jag vill bara se var den här kvällen ska leda nu, vill ha mer. När jag kommer ut igen står killarna och tar varsin shot, jag tar tacksamt emot en och sveper, det bränner skönt och jag får snabbt en till innan vi rör oss ut från rummet ner i korridoren. Medan vi väntar på hissen kommer Amir upp bakom mig, smeker mig över höften, känner på min putande fasta rumpa innan handen glider in under min klänning och tar tag i trosorna.


-Dessa behöver du inte mer ikväll, viskar han i mitt öra samtidigt som han trär ner plagget, låter det falla ner till marken och jag kliver ur dom, hissen öppnas och vi kliver in med det tunna fuktiga plagget kvar på golvet när vi åker ner till lobbyn.


Taxin är redan utanför hotellet, jag kliver in i baksätet med Patrik, Amir sätter sig fram och ger en adress jag inte kan höra. Patriks hand hamnar på mitt lår, kramar det mjukt och drar sakta upp klänningen så man nästan kan se min ansade våta fitta. Jag biter mig i läppen för att inte stöna, ser ut genom fönstret och försöker spela oberörd. Handen glider in under tyget, stryker mot ljumsken och jag behöver inte bli tillsagd, jag särar villigt så han kommer åt mig, känner hur han rör min blottade fitta under klänningen, mina läppar känns våta och svullna och jag kan se hur han flinar samtidigt som fingret tränger in i mig i baksätet. Amir och chauffören sitter i någon diskussion, jag vet inte riktigt vad den handlar om, allt mitt fokus är på fingret som trängt in i mig i baksätet, när han känner hur våt jag är följer att andra snart efter och jag måste bita mig i läppen för att inte stöna högt när han börjar pulla mig i baksätet.


Jag är precis på väg att sära bredare för honom ivrig att få in hans fingrar djupare när taxin stannar till, han glider ur mig och jag gnyr besviket ser hans fingrar kladdiga från min fitta och Patrik för in båda mellan mina rödmålade läppar, tvingar mig smaka hur våt och villig jag är för honom innan vi kliver ur bilen och går bort mot en klubb jag inte känner igen, Amir snackar lite kort med vakten och vi glider förbi kön, in mellan dörrarna och in på en fullproppad klubb med dunkande musik. Patrik försvinner snabbt iväg men Amir leder mig mot baren och köper varsin shot och en drink, jag sveper tacksamt shoten, hjärtat bultar och tankarna rusar, jag sippar drinken och känner Amirs hand över min bak, han klämmer på den och verkar njuta av min troslösa rumpa.


-Jag ska en runda och kolla läget lite, var nu en duktig flicka och stanna kvar här så kommer vi tillbaka till dig om en stund, viskar han i mitt öra, jag ser på honom och nickar rodnandes, utan förvarning för han upp handen mellan mina ben och stryker fjäderlätt över mina nakna blygdläppar innan han försvinner iväg.


Det går en stund men jag är tacksam för chansen att försöka återhämta mig, fittan pulserar otåligt och jag tömmer drinken på tok för snabbt för mitt eget bästa. Så nära att ta fram mobilen ur handväskan och ringa efter en taxi men precis då är Patrik tillbaka, fixar nya shots innan han leder ut mig på dansgolvet, det är fullpackat men stämningen är bra och jag är tacksam för att få röra på mig, försöka sluta tänka och vara lite i nuet, berusad och kåt, skamsen men nyfiken på vad som ska hända. Patrik lägger handen om min midja, drar mig närmare, jag kan känna honom svullen mot mig, hans blick är busig när handen letar sig ner över rumpan, klämmer hårt på skinkan. Musiken är så hög att det är omöjligt att höra någon prata, men han behöver inga ord hans blick säger allt om vad han vill göra med mig och jag inser att jag längtar så otåligt, hela kroppen en erogen zon som närmast skriker ut sin lust.


Amir dyker snart upp bakom oss, flinande ger han tummen upp mot Patrik och nickar mot utgången, jag får en hand i min och leds snart ut igen där en bil redan väntar, vi trängs ihop alla tre där bak och vi åker tillbaka mot hotellet


-Jodå hon var där, men hon jobbar så hon kanske skulle komma förbi senare säger Amir till Patrik, - jag får hitta något sätt att roa mig tills dess, fortsätter han -du har väl inget emot att dela med dig lite? säger han med blicken fäst på mig


-Såklart, mitt är ditt det vet du. Svarar Patrik flinande, hans hand på mitt lår igen, så drar han sakta upp min klänning, Amir lägger sin hand på mitt vänstra lår, tvingar isär benen lite medan Patrik fortsätter dra upp tyget, jag ser nervöst på killarna, hoppas att föraren inte ska se eller fatta något när jag blottas i baksätet, tvingas visa upp min välansade mus, glänsande svullna blygdläppar. Amirs starka hand klämmer om mitt lår, han tvingar mitt ben över sina, Patrik är snart där igen med sina fingrar, samma två som pullade mig på väg till klubben för några timmar sedan pullar mig igen på väg hem, tummen smeker min blottade klitta och jag flämtar högt. Jag förstår inte hur det går till men så nära att komma av att han tränger in i mig, så våt när han bottnar i mig och ser tiggande på Patrik om mer men han flinar bara, glider ur mig, retar öppningen och klittan. Verkar mest njuta av hur han kan få mig att sära villigt med två främmande män i en taxi,en gift kvinna som visar upp sin fitta som en slyna när vi rullar upp för backen mot hotellet. Han daskar till mig ömt med handen, så ovan vid en sådan behandling och jag stönar högt av smärta o upphetsning, nu ser chauffören sig om, ögonen stora när han stannar till utanför hotellet, ser mig särandes o trolös på väg att följa med två yngre män in på ett rum.


Amir betalar och jag rodnar skamset när jag drar ner klänningen och glider ur bilen, tar Patriks arm och kliver genom lobbyn mot hissarna. Jag hamnar mellan killarna på vägen upp, Amir bakom mig känns rejält hård mot min bak, han pressar sig mot mig, händerna om min midja upp över min fylliga bröst. Känns så skönt att ha hans starka händer över mig medan Patrik ser på, känner mig så sexig av deras kåthet, deras iver. Hissen stannar på deras våning, vi kliver ur och där ligger mina trosor fortfarande på marken.


-Ner på knä och plocka upp dom slyna, viskar Amir bakom mig. Jag går snällt ner, plockar upp det tunna tyget från heltäckningsmattan. Medan jag gör det hör jag en blixtkedja som dras ner, Amir kommer runt och ställer sig framför mig, hans kuk hänger ut genom gylfen halvstyv och jag ryggar tillbaka lite, dels av hur förvånad jag blir dels av hur stor den är säkert över 20 cm och inte ens helt hård än. Han greppar tag om mitt bakhuvud, drar lätt i håret och jag gapar för honom, han för snabbt in ollonet mellan mina läppar, tvingar mig att suga in den stående på knä mitt i en hotellkorridor. Kuken känns underbar när den fyller min mun, pulserar och växer sig sakta hård medan jag ser upp på Amir, ser hur han tittar ner på mig och matar mig med kuk, hans grepp om mitt bakhuvud hårdnar när han känner hur lätt och villigt jag tar emot honom, kan höra Amir grymta av kåthet innan han drar ut kuken igen, låter den kladdiga lemmen glida över mina läppar och kinder, smiskar till mig där jag står på knä innan han drar upp mig stående.


- Dags att gå till rummet så vi kan roa oss ordentligt, viskar han bakom mig samtidigt som han drar upp kjolen på mig, blottar min nakna rumpa och smiskar den hårt, jag stönar av kåthet och smärta, så länge sedan jag fick smisk, handen träffar min skinka snart igen.


-In på rummet Anna sa jag, morrar han bakom mig, smiskar mig igen och jag går sakta före honom genom korridoren med rumpan blottad, framför mig står Patrik och håller upp dörren till rummet, jag ser hur han flinar mot mig med en rejäl bula innanför byxorna. Nervöst kliver jag återigen in på killarnas rum och hör dörren gå igenom bakom mig.


Slut på del två.


Anna F37
2018-11-11 17:06
10
5/5 (15 röster)

Fler noveller inom: Gruppsex