Uppbunden på annat håll

Ljuset från en mulen himmel trängde igenom gliporna mellan fönster och gardin och träffade Linnéa i ansiktet. Hon vända på sig och försökte somna om utan att märka att hon nu var ensam i sängen. Hennes försök till att förlänga sin sömn gick till intet när hon hörde fotsteg på väg mot sovrummet. Dörren öppnades och David kom in med en bricka i handen. Nyvaken gnuggade Linnéa sina ögon och satte sig upp i sängen.

David ställde ner brickan och Linnéa såg hur det var förberett med frukter, kaffe och lite mackor på den.

? Grattis älskling.

Linnéa ? fortfarande lite yrvaken ? kom på att det var hennes födelsedag. Hon log mot David som böjde sig över henne och kysste henne. Hon hon klappade handen på sängen och sade till honom att hoppa ner han med. Tillsammans satt de i sängen och åt frukost till ljudet av regndroppar som slog emot rutan utanför.

? Vad vill du hitta på idag, frågade David.
? Ingenting egentligen. Har varit en lång vecka på jobbet så vill typ inte ens lämna huset på hela dagen.
? Finns massor att göra som inte kräver att vi lämnar huset.

David kysste henne och Linnéa log mot honom.

? Hade du något speciellt i åtanke?
? Kanske det.

Han kysste henne igen och sträckte sig efter en låda som låg på golvet.

? Jag köpte n present till oss.
? Oss? Trodde praxis var att köpa till födelsedagsbarnet?
? Jag gillar att vara stygg ibland.
? Jasså det gör du? Kunde nästan tänka mig det. Är det kanske något styggt i lådan också?
? Det vet vi inte förrän du öppnar.

Linnéa satte sig i gränsle över honom och lade lådan emellan dem.

? Du vet att om det är något här i som behöver ha en viss storlek så är du ute på djupt vatten va?
? Tänk om jag kan din storlek bra?
? Jag tror du fick hjälp i så fall.

Sakta lyfta hon loss locket på lådan och tittade ner i den. Som hon anade låg det nya underkläder i den. Spets-BH, höfthållare och stayups. Men när hon lyfte upp underkläderna såg hon att det fanns mer i lådan. Den var fylld med rep också. Hon tittade mot David.

? Vad är det här då?
? Du är en så vild person att jag kände att jag var tvungen att binda ner dig för att få lite ordning på dig.
? Tänk om jag är busig och inte vill bli nedbunden då?
? Då får jag väl hålla fast dig hårt när jag binder ner dig.

Han tog tag i henne och tryckte henne mot sig. Han kysste henne länge.

? Jag tror du vill bli nedbunden.

Linnéa log mot honom.

? Hinner jag byta om innan jag fängslas, eller är jag för farlig för att vara fri några minuter till?
? Jag tror vi kan låta dig göra lite sista förberedelser om du vill det.

Linnéa reste sig med lådan i handen. Hon gick bort mot badrummet. Innan hon lämnade sovrummet slängde hon en förförisk blick mot David.

? Jag har faktiskt varit ganska stygg.

Sedan lämnade hon rummet och gick in i badrummet. David hade lyckats bra med hennes storlek. Förvånansvärt bra.

När hon ombytt och klar kom ut ur badrummet gick en rysning genom kroppen på henne. Det var lite småkyligt och hon var ganska avklädd. Hon hittade David i allrummet på övervåningen precis där trappan ner till köket gick. Han stod vid bordet med repen redan bundna runt bordsbenen. Linnéa gick sakta fram emot honom.

? Du är väl förberedd ser jag. Tror du att du kan kontrollera mig nu?
? Jag får binda hårt.
? Ja, du får nog göra det. Jag känner mig väldigt? busig och olydig.
? Jag får nog ta lite extra säkerhetsåtgärder då.

David tog fram en ögonbindel och förde den mot Linnéa.

? Så pass? Så olydig trodde jag inte jag var.
? Jag vågar inte ta några risker.

Linnéa fnissade lite lätt när ögonbindeln fördes över hennes ögon. Världen blev svart runt henne. David ledde henne ner på bordet och hon kunde känna hur han började binda fast hennes händer och armar ovanför huvudet. Utan att vara för hårt bunden kände hon ändå att hon satt fast hårdare än hon räknat med. Hon kunde knappt röra armarna åt något håll.

Hon kände händer mot sina lår och rös till i kroppen.

? Sitter jag fast tillräckligt nu?
? Nej.
? Inte?
? Nej, jag måste se till att du verkligen sitter fast.

Hon kände hur han särade på hennes ben ordentligt. Det pirrade till i hennes underliv när en kall vindpust blåste mot hennes fitta. Hon kände hur David band fast hennes ben i den positionen, och nu kunde hon verkligen inte röra sig. Hon satt fast där, och kunde inte se något alls.

? Gå ingen stans nu, hörde hon David säga.
? Jag tror inte jag kommer så långt.

Hon hörde David pilla med något, men hon kunde inte se vad. Hon låg på helspänn och väntade på nästa beröring. En beröring som aldrig kom.

? Vad gör du?
? Det går du se!
? Tease!
? Den som väntar på något gott?
? Jag vet inte ens vad jag väntar på.
? Det blir så när du är stygg och busig.

Linnéa försökte ligga stilla och inte tänka för mycket, men det gjorde henne bara stissigare. Varje vindpust kändes som en beröring, varje ljud kom med löfte om något mer. Men inget hände. Hon kunde känna sitt hjärta slå. Hon kunde känna pulsen ner genom kroppen, ut i benen.

Hon försökte hoppa till när hon till sist kände beröring mot sin kropp, men hon var för hårt fastbunden för att komma någonstans. Hon kände händer mot insidan av hennes lår. Hon kände varm andedräkt mot sin fitta. Händerna började smeka hennes kropp och varje beröring kom med ett upplevt djup hon inte var van vid.

Hennes hjärta stannade nästan till när hon hörde dörrklockan ringa.

? Vem är det? viskade hon.
? Jag vet inte.
? Ignorera det!
? Kan jag inte göra. Jag går bara ner och kollar vem det är. Vänta här.
? David, lämna mig inte såhär.
? Oroa dig inte det, går fort.

Hon kunde höra hans fotsteg när han gick därifrån och ner för trappan. Hon hörde ytterdörren öppnas och röster. Bekanta röster. Det var Davids killkompisar som bodde nära. Hon kunde inte riktigt avgöra vad de sade, men de lät glada på rösterna.

Till sist hörde hon dörren stängas. Men rösterna slutade in.

Han har släppt in dem.

Linnéa låg blixtstilla och försökte att inte göra några ljud ifrån sig. Hon visste om att hon satt fast, och skulle hon få för sig att slita sig loss hade hon nog snarare bara dragit till sig uppmärksamhet. Hon bestämde sig för att det bästa hon kunde göra var att vara tyst och hoppas till högre makter om att ingen fick för sig att gå upp till övervåningen.

Hennes puls var hög och hennes kropp pulserade. Hon hörde rörelse från nedervåningen. Var någon påväg upp? Det pirrade i hennes kropp. Ännu en vindpust smekte hennes fitta, och hade det inte varit för att hon visste att hon var ensam hade hon trott att någon smekte henne.

Hon hörde rösterna närma sig igen.

Äntligen ska de gå.

Men de gick inte. Istället hörde hon hur dörren till nedervåningstoaletten låstes. Fler röster följde efter.

? Jag tar den där uppe då.

Hennes värld stod stilla. Hon vågade inte andas. Tills hon hörde Davids röst.

? Den är trasig, du får vänta här nere.

Ett lugn spred sig genom Linnéas kropp. Hon kände hur hon blev varm igen. Kunde andas.

Hon började tänka på vad som hade hänt om någon hade kommit upp och sett henne såhär. Hade den personen sagt något? Vad säger någon som hittar en halvnaken kvinna fastbunden i ett bord? Hade båda låtsats som ingenting? Vad kunde hon ens låtsas som? Hon hade förbundna ögon. Hade den andra personen varit tyst hade hon aldrig fått veta vem det var. Hon hade aldrig fått veta vems blick hon skulle undvika.

Och det var om personen inte gjorde något. Tänk om det gick upp någon som visste att Linnéa inte skulle veta vem han var. Tänk om han tog tillfället i akt? Hon låg där fastbunden med brett särade ben. Hon hade inte kunnat stoppa något. Hon föreställde sig hur det hade varit att känna en okänd kuk tränga in i henne när hon låg där. Skulle hon skrika och locka upp alla andra? Skulle hon vara tyst och hoppas att det var över snabbt innan någon annan hittade dem? Hon kände sig varm. Hon kände sin fitta pulsera.

Vad var det för fel på henne? Varför var hon så kåt att han knappt visste vad som var upp eller ner? Varför fantiserade hon om att bli knullad utan att få veta av vem?

Hon hörde rörelse igen. Hon insåg att det var i trappan.

Hon låg stilla och hörde hur någon kom upp för trappan. Hon vågade inte säga något. Hon hörde rörelserna närma sig, men ingen sade något till henne. Var det David som stod där? Varför var han i så fall tyst? Ville han inte att hans vänner skulle veta att hon var hemma?

Tänk om det inte var David?

Kon kände en hand mot sitt ben. Det smekte insidan av hennes lår. Hela hennes kropp pirrade och hade de inte redan varit väldigt särade hade hon särat dem mer.

? David? viskade hon utan att få något svar.

 Utan att säga något fortsatte personen att smeka hennes lår. Kom närmare och närmare hennes fitta. Hon kände hur det rann om den. Hon kunde inte hålla sig och ett tyst stön slank ur henne.

Hon försökte rör sig. En del av henne ville bara därifrån. En annan del ville trycka hennes fitta mot personen som stod vid henne. Hon kunde inte göra något av det. Hennes kropp och sinne var mitt i ett lönlöst slag om hennes handlingar. Ett slag ingen av dem kunde vinna. Allt hon kunde göra var att ligga där. Men hon började inse vem hon ville skulle vinna. Hon ville vara där. Hon ville inte därifrån. Vid det här laget brydde hon sig inte längre om ifall det var David eller någon av hans vänner. Hon visste bara att hon ville ha honom i sig.

? Gör det, viskade Linnéa.

Hon hörde en gylf knäppas upp. Hade David haft byxor på sig? Hon kunde inte minnas.

? Snälla gör det bara, bad hon med en darrande röst.

Hon kände hur en hård kuk trycktes mot hennes fitta. Den gled in utan motstånd. Linnéa hade ingen motorik kvar i sin kropp alls, och den enda hon kunde göra var att ligga där och skaka. Hon försökte hålla det tillbaka så gott hon kunde. Hennes andning var djup och intensiv. Hon kände hur hennes fitta kramade åt den ordentligt. Ljuden runt omkring tonades bort och hon kunde knappt känns sin kropp längre. Det var som om varje del av hennes kropp var samma del och varje intryck och känsla hennes kropp utsattes för kändes i hela kroppen. Hon kunde känna hur orgasmen spred sig i henne hennes kropp. Hon kände den i benen, i armarna, ut i fingerspetsarna och ut i öronsnibbarna.

Mannen i rummet föll nästan över henne. Hon kände hans kropp emot hennes och insåg att han hade fyllt henne med sin sperma. Han drog sig ur och hon låg kvar och drog djupa andetag. Byxorna åkte upp igen och hon kunde höra hur mannen gick ner för trappan igen. Efter en stund hörde hon röster igen. Hon hörde hur folk tog på sig och gick ut. Dörren stängdes någon kom upp för trappan.

? Förlåt att det tog så lång tid. De ville inte gå, och jag kunde inte gärna slänga ut dem.

Hon kände hur ögonbindeln togs av och hon kunde för första gången se David igen. Han knöt loss henne och hon satte sig upp.

? Det är okej. Det var? spännande.
? Spännande låter som något en politiker säger för att slippa vara negativ.

Linnéa var nära på att säga att hon nog aldrig kommit så förr, men kom på sig själv. Tänk om det inte var David som var där uppe. Det kanske är bäst för alla att bara låtsas som ingenting?

Hon ställde sig upp och gick mot badrummet.

? Vi får väl se om vi vill göra det igen då.

Hon stängde dörren bakom sig.

amantavecgros M29
2018-05-10 01:39
1
4,8/5 (4 röster)

Fler noveller inom: Bondage