Vad kvinnor vill ha

Det är så olika vad kvinnor vill ha, men de flesta vill ha en man som kysser dem på halsen. När deras hjärta pulserar så känner mannen andetagen, hur hon förnöjsamt suckar medan fingrar letar sig närmre pulsen, att ta utanpå kläderna är inte ens i närheten av denna extas.

Att bli överraskad med en välriktad omhållning, ett par danssteg senare så är mannen och kvinnan i en annan del av rummet, när väl någon annan skulle avnjutit en äckligt porrskadad session så blossar romantiken upp i ögonblick.

Allting går som i ultrarapid, allt det sensuella byts aldrig ut mot det vulgära, kläderna behöver inte ens falla av kroppen utan man kan verkligen ta på stämningen. En sådan kvinna med sin femininitet, med sitt läckra skratt, med sin våghalsiga vals - rakt in i mannens hjärta.

Tvåsamheten kan vara så enkel ibland, men så svår när man är hundra steg från att kunna greppa den utan en knuten näve, när den knutna näven omfamnar luften - en illusion av vad som kunnat vara - dagdrömmeri på en amatörs nivå.

När man varit i likartade situationer många gånger om, när perifera minnen dyker upp medan man slumrar till på arbetet, man drömmer tillbaka till en tid som så flyktigt spatserat förbi och inte varit hyvens nog att lämna kvar en lapp - det här var du, du är inte detta för nu är nuet här.

Som en spegel där alla glasskärvor splittras och faller åt olika håll, så flyktigt kan den riktiga och otämjda passionen vara - med utrymme för det låga i en blixtsnabb sekund - för att ta dig högt, högre än vad droger någonsin gjort.

Är du kvinna nog att ta min hand och flyga, helst fara och flyga så långt bort vi kan?

smilov M27
2018-04-09 22:09
0
2,6/5 (5 röster)

Fler noveller inom: Övrigt