Våran första kyss

Det har hänt ca 3-4 år sedan

Jag gillade flickan från våran kontoret. Hon var söt, charmig, bräcklig ... med ett ord - cool. Vilken trevlig överraskning när jag träffade henne en dag på en nattklubb. Vi hade leende ansikte när vi träffades. Hon heter Eva. Charmiga Eva. Vi dansade. Skrattade. Jag ville kyssa henne vilt, men något höll mig tillbaka. 

Eva var på väg hem och hon sa att hon inte hade något emot om jag följer henne. Hon bodde väldigt nära. När vi har kommit fram efter litet promenad, kunde jag inte motstå - kramade henne, tittade in hennes ögonen, och kysste hennes läppar mycket ömt ... Passionerat kyss...Vi fick våran första kyss.  En söt första kyss.


- Hur söt du är. Dina ömtåliga läppar - sa jag till henne.

Min flickas känsliga läppar verkligen vill smesk... Vill du ge mig den? - Eva svarade. 


Ja, tänkte jag.  Vi hittade en vild önskan om varandra när vi landade i hennes lägenhet. 


Eva hade på sig i vackra underkläder, strumpor ... Jag var bara naken. Redan ... Hon såg på mig. Tittade på mig som hon ägde mig. Hon satte sig i en stol, särade benen brett och sade: "Kom till mig! Jag vill göra det nu. "Jag hade inget val, jag ville utföra denna roll genom att kyssa hennes ben ... Sedan ovan ... Ännu högre... Hennes händer fastnade i mitt hår, drag upp mig ... Hennes röv var på väg mot mig för ett möte ... och hennes läppar. Så vackra, så fina, stora, format av hjärta. ... läppar som hon talade om tidigare... Hur jag vill ha det nu, tänkte jag. . Hennes händer tryckte mitt huvud mot henne... Började kyssa hennes rosa hjärtformade läppar ... Ja, ja, det var magiskt?


Min tunga föll lätt in i den ... Om och om igen... Åhhh, jag klämde mina händer till hennes bröst... Hennes röst gjorde mig kåtare och kåtare... Min tunga blev vän med klitoris... Jag njöt av... Vid någon tidpunkt drog hennes händer mig upp ... Kysste pubic ... Mage... Bröstvårtor... Sedan en kyss till. Passionerad kyss. ... Sen hörde jag: "Kom in på mig!" 


Jag tog min prinsessa, försiktigt lade henne på sängen ... Lade mig bredvid. Kropp mot kropp. Vi kramade ... Och kuken var vid målet... Jag höll det här ögonblicket ... Jag ville komma ihåg det. Jag flyttade mycket försiktigt och försiktigt framåt ?


Sen mer... Det var galenskap i mitt huvud... Nu ägde jag hennes kropp själv och började passionerat plåga henne med min kuk. Mina händer pressade hennes kropp hårdare,var och en av hennes celler var i min uppmärksamhet i det ögonblicket ... Så mycket hon kunde, flytta bort sin orgasm, började hon ända högre och högre. Snabbare och snabbare. Jag gav inte upp på hennes lilla flicka. Vi var nära finalen ... Jag började dra ut kuk men hon sa - Jag vill dig i mig ...mmmmmm.   

Jag kunde inte stoppa ? Fortsätter att pumpa ... 

- Eva, jag slutar... . aaaaaaaaaaaaaaa 

- Jaa jaaaaaaa mmmmmm ?. aaaaaaa - hörde  jag ljudet efter 


Jag kramade henne. Fast. Höll henne så mycket som jag kunde... Flämtande... I det ögonblicket ville jag inte ha något... Det var en magisk känsla... Eva pressade mig till henne ... Och hon viskade: "Jag avgudar dig... "

inxxx M34
2020-06-04 09:05
4
2,3/5 (4 röster)

Fler noveller inom: Första gången