Vinterträdgård

Såhade äntligen mitt efterlängtade projekt dragit igång. Sverigessomrar är ju inte alltid de varmaste och dessutom skulle jag fåstörre boyta att röra mig på.

Jagtittade ut övermin lilla trädgård, som justidag badade i solsken, och sågatt minigrävskopanpåbörjatmarkarbetet. Nog tittade jag in i hytten också, för i den satt enman med bar överkropp. Det blev säkerligenvarmt där inne i den lilla glasbubblan? Jag hämtade en kall lättölikylskåpet och gick ut genom altandörren.


Hansåg mig komma och började le stort samtidigt som han manövreradeskopan så den vilade mot marken. Sen stängde han av maskinen ochöppnade dörren.


-Ja,vad gott! Det är väldigt varmt inne i hytten och idag hjälper detknappast något att jag öppnat rutorna eftersom luften står heltstilla!


Hanklev ur hytten och frågade om det var ok att sätta sig i skugganmedan han drack och svalkade sig lite.


-Självklart!Vill du ha sällskap hämtar jag mig något att dricka också?


-Sällskapär alltid trevligt, svarade han, och jag tyckte mig märka att hansblick snabbt råkade halka ner ett par decimeter till min bikiniBHinnan han tittade mig i ögonen igen.

Jaglog mot honom och gick in för att hämta mig en öl också och togäven med två pinnglassar. Det var en varm dag?.


Närjag kom ut hade han ställt två stolar och mitt lilla runda cafébordi den välbehövliga skuggan under bigarråträdet.Han satt lite bakåtlutad i stolen och jag kunde inte låta bli attglida med blicken över hans gestalt. Han var rätt grov i kroppen,antagligen till stor del p.g.a. sitt kroppsarbete. Hanhade sparkat av sig skorna och vickade med tårna i gräset.


-Detär så skönt att känna gräs under fötterna. Jag går barfota såfort jag kan.


-Jagmed faktiskt. Det har hänt att jag tagit bilen in till stan ochkommit på att jag glömt ta på mig skor när jag kliver ur påparkeringen. Men jag brukar göra mina ärenden ändå.


Hansmåskrattade lite åt min berättelse. Jag gav honom glassen ochdrog sedan av mitt papper på min glass. Han gjorde samma sak. Hanstoppade den i munnen och bet av toppen.

Jagstoppade min i munnen, men plötsligt fick jag en busig idé och drogut den utan att bita av en bit. Jag slickade istället på toppen ochlite runt om, med oskyldig min så klart, och tog sedan ungefärhalva in i munnen långsamt innan jag drog den ut igen...likalångsamt.

Jagtittade på honom och han var helt fokuserad på min mun och minglass. Jag log inombords. Det är lite kul att se om man kan påverkagenom små medel. I synnerhet såna här unga snyggingar. Jagfortsatte att suga och slicka på glassen medan jag pö om pötittade på honom mer ingående. Till slut såg vi varann i ögonenmedan jag njöt min glass.


-Alltså,det där du gör med glassen ger mig lite associationer till annat..


-Detmenar du inte?, svarade jag o log.


-Jo,och det har hänt en grej med en viss del av min kropp. Inte lättatt styra över!


-Faktumär att jag tar det som en komplimang att du blir lite exalterad avdet du ser, fast jag inte är ung och smal. Så du behöver verkligeninte tänka på att styra någonting!


Senfortsatte jag att slick-äta min glass och tittade honom ömsom iögonen och ömsom på kroppen och självklart på bulan som blivitväldigt tydlig där i de rymliga arbetarshortsen.


Tillslut tog ju glassen slut ändå och jag frågade honom om vi skulleta var sin till.

-Nja,jag vet inte om jag klarar att du äter en till på samma sätt. Jagär redan alldeles för påverkad som du ju ser.


-Ok!Men om du ångrar dig är det bara att säga till! Jag har fler ifrysen.


Jagreste mig upp och plockade ihop burkar, glasspinnar och glasspapperoch gick långsamt förbi honom med sikte mot huset. När jagpasserat bordet drog jag med handen över hans arm, axel, bröstkorgoch gjorde en liten ?v-sväng? ner mellan bröstvårtorna ochfortsatte ut över axeln och armen på andra sidan. Jag tittade honomi ögonen samtidigt.

Närjag slutligen passerade över hans hand vände han på den och togtag i min handled.


-Dinretsticka, sa han? Är det min tur snart?


-Närdu vill, svarade jag.


Hanreste sig upp och drog mig intill sig och såg till att jag kändehans bula mot mitt underliv.


-Då väljer jag nu och följer med dig in?


-Ja, följ med in, svarade jag och kände hur hjärtat började slåfortare och hur det började pirra och blodfyllas i mitt underliv.Denna underbara känsla?.


Jaggick före honom in i huset.


-Din rumpa! Den är verkligen något extra! Jag gillar rejäla rumpor.


Jagsvarade genom att dra smeksamt med den lediga handen över min enaskinka och avsluta med att dra ner linningen en aning.


-Din retsticka, upprepade han.


Vihann nätt och jämt in över tröskeln innan han la sin hand på minrumpa.


-Mintur, sa han och drog med handen över bikinityget.


Jagfortsatte in i köket till köksbänken och ställde ifrån mig detjag bar på. Sen stod jag stilla med händerna på bänken och läthonom fortsätta sin upptäcktsfärd.

Hansatte handen mot övre delen av ryggen och tryckte mig milt nedåt såjag stod och putade med rumpan mot honom. Han smekte mig över ryggenmed varma och lite skrovliga arbetarhänder. Det dröjde inte längeinnan han nådde bikinityget igen och strök över den glatta ytan,långsamt ner över båda skinkorna i ytterkant.

Hanjobbade sig långsamt närmare mitten och jag blev bara kåtare avatt jag fick vänta på att han skulle nå mina känsligaste delar.

Tillslut nådde han min fitta med ena handen och strök lätt överbikinityget.

-Jagtror minsann någon är både fuktig och varm här! Precis som detska vara..


Jagkunde inte låta bli att flytta mig bakåt för att öka trycket motmitt underliv.


-Snälla,kupa handen om fittan, bad jag, och tryck lite uppåt.


Hanvar inte sen att göra det jag bad honom om samtidigt som han lutadesig över mig och kysste mig på ryggen. Lätta kyssar som hanflyttade uppåt för varje kyss så långt han nådde.


Hanknäppte upp min bikini-BH med den lediga handen och BHn föll nedåtså mina stora bröst blev bara och tillgängliga för hans hand.Långsamt och lätt lät han handen gå från ryggen via sidan tillmitt ena bröst. När bröstvårtan hamnat i mitten av hans handflatalyfte han uppåt och liksom vägde bröstet i sin hand.


-Vadskönt det är med handen full av bröst. Tyngden, värmen,mjukheten?


Hansläppte taget om mitt underliv och knäppte upp sina shorts ochställde sig mot mig så hans numera rätt hårda kuk tryckte motmitt underliv. Så nära men ändå med två lager tyg emellan?


Hanlät sin andra hand smeksamt vandra över ryggen, ner över sidan ochslutligen nå sitt mål så han hade även det andra bröstet i sinhand. Han tryckte sitt underliv mot mitt i långsamma men bestämdarörelser.


Jagsuckade lite njutningsfullt och svarade på hans rörelser mot mig.


-Dagsatt även skippa underkläderna? frågade jag.


-Ja,det är nog dags för det nu?


-Jaghar en bra säng om du har lust att testa den?


-Brasängar är att föredra..


Hanhjälpte mig att ställa mig upp genom att lyfta sina bröstfylldahänder uppåt. Jag passade på att trycka mig mot honom innan jagbörjade vända mig om och han släppte taget om dem.


-Följmig! sa jag och visade vägen till mitt sovrum.


-Jaggillar verkligen din rumpa, sa han, kan du inte ställa dig vidsängen och luta dig framåt och ta stöd med händerna i sängen?


-Självklart,svarade jag. Jag lutade mig sakta framåt och när jag stod stadigtgick han fram och satte händerna på övre delen av min rumpa. Hansmekte längs linningen innan han långsamt drog av mig byxorna.


-Mmm, så sexigt! utbrast han och jag hörde hur han drog av sig sinakalsonger.


Hangick framåt och satte sina höfter mot min rumpa. Hans kuk gledlångsamt framåt över mitt underliv och jag såg ollontoppen banasin väg mellan mina lår och sticka fram mot magen. Eftersom hansstånd var vinklat uppåt var trycket skönt mot mitt underliv.

Hanrörde sig sakta i korta rörelser bakåt och framåt så hans ollongned mot min klitta varje gång i någon minut, innan han långsamtdrog sig bakåt. Eftersom hans stånd var vinklat uppåt drogsollonet över klittan, fittmynningen, mellangården och upp till anusinnan kuken fjädrade uppåt och hamnade mellan mina skinkor.

Hanbörjade om genom att placera kuken mellan mina lår igen och jagkände återigen hur kuken gled över klittan, fittmynningen,mellangården och anus?

Nästagång började han uppifrån och använde sin hand för att styrakuken. Långsamt...

Närhan kom mot fittmynningen kunde jag inte låta bli att röra mig litebakåt så ollonet började tränga sig in, men han var snabb att drasig bakåt och fortsätta sin färd nedåt och över klittan.


-Interiktigt än, sa han. Jag gillar att dra ut på den här stunden. Sehur du blir blötare och blötare för varje vända.


Jagbörjade smeka min klitta och han fortsatte sin behandling. Närollonet kom mot klittan smekte jag det istället för klittan.


-Mmmm,hörde jag honom säga, skönt!!


Förvarje vända ökade han trycket mot min fitta och till slut lät hanollonet sjunka in, sen höll han stilla. Jag fortsatte att smeka minklitta och det är helt underbart skönt att ha ollonet i mynningen.Inte för inte, eftersom klittan har som två ?ben? som omsluterjust fittmynningen.


-Ah,jucka långsamt och grunt, snälla, bad jag.


Hangjorde som jag bad honom och det var fantastiskt skönt att kännahur han öppnade upp mig, gång på gång.

Successivtökade han takten och djupet, någon cm i varje juck. När han varhelt inne i mig kände jag mig helt uppfylld. Han drog ett par heladrag innan han höll sig stilla i bott. Jag blev lite otålig ochbörjade röra mig själv istället.


-Nej!Var stilla, annars kommer jag. Fortsätt smeka dig själv så länge..


Jaggjorde som han sa och började knipa med fittan istället..


-Inteså heller!! Om du inte vill att jag ska komma redan?!


Jaglugnade mig och fortsatte att smeka mig själv.

Plötsligtkände jag hur han började smeka mina skinkor igen och gradvis närmasig skåran...och analen. Han smekte till slut prövande överrosetten och eftersom jag inte protesterade ökade han trycket. Jagspände mig och slappnade sen av och han förstod vinken och lätfingertoppen sakta sjunka in, till första leden och sen vidare tillandra.


-Mmm,så skönt, lät jag honom förstå. Ett till?


Handrog sakta ut fingret och spottade på fingrarna och satte tvåfingertoppar mot rosetten. Sakta ökade han trycket tills ringmuskelnsläppte in hans fingrar. Han lät dem sjunka in hela vägen den härgången och försökte dela dem och röra dem även i sidled samtuppåt och nedåt. Att ha stimulans på tre ställen samtidigt... Jaghade hela tiden fortsatt att smeka mig själv och började närma migmin orgasm med stormsteg?


-Det börjar bli dags, flämtade jag. Snälla, ge mig mer kuk nu!!


Hanlät sina fingrar vara kvar i mig när han så äntligen börjadejucka långsamt igen.


-Mer!Hårdare och snabbare!! Jag kommer nu?


Hangrymtade till och satte igång att ge mig mer.. Så underbart skönt!


Spänningenbyggdes upp under ett par skälvande sekunder innan jag kom i enefterlängtad orgasm.

Straxefter hörde jag hur han stönade till i en avslöjande ton och hurhans kuk ryckte och pulserade inne i mig. Hela tiden med fingrarna imin rumpa.

Vipustade ut lite innan jag frågade;


-Kändedu hur du kom i mig även med fingrarna?, undrade jag.


-Ja,faktiskt. Det var en ny upplevelse. Han drog sakta ut sina fingrar.Kan vi göra det igen om ett tag??


-Dukan ju jobba en stund först så kan vi nog hitta på ngt när det ärdags för nästa paus!!


-Justdet, ja. Det ser jag fram emot! Jag vill utforska din framsida meroch leka med dina sköna bröst.


-Detska du få, svarade jag. Det ska du få? Och jag vill utforska dinframsida OCH baksida!


Hanlog, reste sig upp och sa;

-Tror inte jag orkar jobba så jättelänge i den här värmen?


mm F54
2018-01-03 19:24
23
5/5 (18 röster)

Fler noveller inom: Ageplay