What to say, what to say.....

Den vackraste ljuvligaste stora kuken... Tror faan det var i början utav förra veckan som jag fick besök ifrån de sydligare delarna i Sverige.

Jo det är väl inget konstigt med detta, fast grejen är att vad då jag anser vara tamejfaan en av de absolut snyggaste männen jag sett "ever" liksom hörde av sig och ville komma hit en sväng. Allt är ju samtidigt som "skåningen" sitter på bussen hit för att träffa mig.

Först så var jag minsann väldigt redig och korrekt...typ... :) Berättade ju att det var på väg en hit upp och att jag nog faan fick träffa han en annan dag.

Det går ett par timmar och jag går faktiskt här och helt enkelt dregglar efter att suga hans fruktansvärt vackra, fylliga och ståndaktiga underbart lena och faan så resliga kuk. 

Tänker mer och mer på mannen ifråga och när nu bussen kommer hit. Tänker faan, fuck that. Jag vill, skall suga av han typ nu om det så är det sista jag gör. 

Tar min mobiltelefon...skickar ett kik och säger till att om han nu ville så släng allt du gör åt sidan och bränn hit från Götet och bli avsugen, säg ingenting i stort sett och åk hem igen när jag är klar för annars så vet jag faktiskt inte vad jag skall göra. 

Sådan härlig och väldigt snabb väntan det vart här i Nossebro. Så fort han klev in genom dörren dog jag lite...faan så läcker han är alltså, som en fucking god. Hans kropp är helt skulpterad som av .....nä nu tar orden slut igen och faan alltså nu börjar det "sava" vätska ur mungiporna åter igen...vill ha han nu...Igen...

Han smakar ljuvligt när jag sätter mig på sängkanten och lycklig som få omsluter mina läppar om hans faan helt amazinga kuk. smaskar lite och smakar av kuken. Han blev lite typ kanske...vill också pilla men nu vart jag hård( hehehe) hade inte för lång tid på mig innan "bussen" skulle vara framme.

Njöt hejdlöst utav mitt tilltag och jag tänker nog att "mannen" var nöjd och tömd utav mig. För att vara lite småroligt brutal här nu då...Slet näven över munnen och titta nöjt på honom, faan det va nice att bränna upp den vägen hit för en sinnes sjukt "just...din...kuk...skall jag suga resa...med en på ingång...( tänker nog här att det gjorde ju inte avsugningen sämre...eller hur:)  ) 

Nu känner jag mig faan lysten igen och vill ha hans kuk återigen i min mun. Hm, torsdag idag....Får nog ta mig en koll vad han gör idag. Av nån anledning så känner jag mig fruktansvärt "safe" på den punkten att han blir nog faan inte för seg och ta sig hit...Faan va härligt.

Skulle nu du "skåning" läsa detta och känna dig identifierad typ ....Då säger jag ju bara..va du faan glad att jag  var klar.

Till saken hör ju också att vare sig du eller jag har hört av oss till den andre för mer ev träffar eller ens tack för kaffet typ...hehehe...

Dock mannen... :) Detta gäller ju inte oss. 

Så om du läser detta....

Släng dig i bilen och bränn hit, jag vill ha din kuk och jag vill ha den slak ( jaja, nästan i allafall...) för jag vill känna hur den breder ut sig i min mun och jag vill höra hur du flippar över för att det är så skönt och sen när du bara låter det släppa och du kommer med ett sånt nice jävla ljud ja då är det dags för mig att åter igen torka mig om munnen...

Fuck va härlig du är mannen.

Pernillson F50
2018-11-08 09:53
7
3,1/5 (14 röster)

Fler noveller inom: Övrigt